De beste barbiers in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In 2024 is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste barbiers in Antwerpen, waarbij de rangschikking is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door klanten overal in de stad zijn deze barbiershops beoordeeld op basis van hun vakmanschap, service en sfeer. De top 10 lijst die hieruit voortgekomen is, biedt een uiteenlopend overzicht van de crème de la crème onder de barbiers in deze Belgische stad. Deze ranglijst is samengesteld om zowel lokale bewoners als bezoek

Artur’s barbershop

Artur's barbershop

In hartje Merksem is Artur’s Barbershop dé ontmoetingsplek waar echte mannen en jongemannen kunnen genieten van een nostalgische knipbeurt, compleet met ouderwets vakmanschap en de gezelligheid van goede muziek onder het genot van een frisse pint, whiskey of frisdrank. Onze authentieke barbershop valt op door zijn unieke sfeer, waar klanten ontspannen in luxueuze chesterfield zetels. Zonder afspraak welkom, zijn we elke dag geopend, behalve maandag, en bieden we een ervaring die het alledaagse overstijgt. Artur’s Barbershop staat voor meer dan alleen een knipbeurt; het is een ervaring die je nergens anders vindt.

Rating: 4.6/ 5 — 239 Reviews
Address: Bredabaan 874, 2170 Antwerpen, Belgium

Chaplins

Chaplins

Bij Chaplins Salon & Barbershop in Antwerpen, wordt de traditionele kunst van het scheren en haarsnijden levend gehouden in een sfeer die herinnert aan de jaren ’50. Hier worden mannen, vrouwen, en kinderen verwelkomd in een unieke mancave omgeving, waar ze kunnen genieten van een koude biertje terwijl onze gespecialiseerde kappers hun magie werken. Onze klanten krijgen alleen de topkwaliteit producten aangeboden, inclusief ons eigen merk scheermesjes. Chaplins onderscheidt zich door een no-nonsense benadering in een sfeervolle setting, waardoor elk bezoek een unieke ervaring is. Daarnaast bieden we persoonlijk advies en stijlvolle oplossingen voor corporate en publieke evenementen, waardoor we niet alleen een salon zijn, maar een belevenis.

Rating: 4.6/ 5 — 235 Reviews
Address: Londenstraat 14, 2000 Antwerpen, Belgium

Centro De Belleza Cabrera Ramirez

Centro De Belleza Cabrera Ramirez

Rating: 4.9/ 5 — 207 Reviews
Address: Muizenstraat 27, 2060 Antwerpen, Belgium

Latakiano Barbero

Latakiano Barbero

Bij Latakiano Barbero, gevestigd in het hart van Antwerpen, wordt een tijdloze traditie naadloos verweven met trendsettende kapperskunst. Erkend als de vooraanstaande kapper in de regio, onderscheidt Latakiano Barbero zich door een unieke combinatie van ambachtelijke vaardigheid en eigentijdse stijlen. Klanten worden uitgenodigd om een afspraak te maken en de uitzonderlijke service te ervaren die het merk onderscheidt van concurrenten, waarbij persoonlijke aandacht en vakmanschap centraal staan in elke knipbeurt.

Rating:4.8/ 5 — 203 Reviews
Address: Mechelsesteenweg 53, 2018 Antwerpen, Belgium

The Barbershop Antwerp

The Barbershop Antwerp

The Barbershop, gevestigd in het hartje van Wilrijk en ondergebracht in het Kern shoppingcenter, is een verfijnde kapperszaak die zich onderscheidt door een unieke combinatie van traditionele barbierstechnieken en moderne haarverzorging. Met een aanbod dat varieert van klassieke knip- en scheerbeurten tot de modernste haarkleuringen en balayages, bedient het salon zowel heren, dames als kinderen. Hun specialiteit in herenverzorging, inclusief luxueuze scheerbeurten en baardonderhoud, samen met het gebruik van kwalitatieve verzorgingsproducten, zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring. De gepassioneerde benadering, permanente training in de nieuwste technieken en een oog voor de laatste trends maken van The Barbershop de go-to plaats voor iedereen die op zoek is naar een perfecte haarverzorging in een ambiance die de ambacht en traditie van het vak eert.

Rating: 4.3/ 5 — 193 Reviews
Address: Kern 40-41, 2610, Belgium

hairdresser Albert

hairdresser Albert

Kapsalon Albert, genesteld in het hart van Antwerpen sinds 1958, biedt een ongeëvenaarde haarstyling ervaring, waar traditie en moderne technieken samensmelten. Als pionier in de kappersbranche, onderscheidt dit salon zich door zijn persoonlijke benadering en deskundig advies, gericht op het verwezenlijken van de unieke stijl van elke klant. Met de mogelijkheid tot het online maken van afspraken, benadrukt Kapsalon Albert het belang van gemak en toegankelijkheid voor zijn klanten. Dit salon staat garant voor een verfrissende en verfijnde kapperservaring, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid de kernwaarden zijn.

Rating: 4.4/ 5 — 187 Reviews
Address: Britselei 5, 2000 Antwerpen, Belgium

Roadhouse Fashion

Roadhouse Fashion

Bij Roadhouse Barbershop & Salon in Antwerpen worden klanten als familie behandeld, waarbij traditionele en moderne haarstijlen samenkomen in een warme, gastvrije sfeer. Deze unieke salon biedt niet alleen klassieke knipbeurten en scheerbeurten voor heren en jongens, maar blinkt ook uit in moderne kleurtechnieken en snitten voor dames en meisjes. De missie van Roadhouse is om aan de zijde van hun klanten te staan bij belangrijke levensmomenten, van schoolafsluitingen tot huwelijken, wat hen een onmiskenbaar gevoel van gemeenschap geeft. Met diensten variërend van de ultieme Gentleman’s Haircut tot de luxueuze Royal Shave, onderscheidt Roadhouse zich door haar persoonlijke benadering en diepgaande connectie met de klant.

Rating: 4.8/ 5 — 181 Reviews
Address: Lambrechtshoekenlaan 263, 2170 Antwerpen, Belgium

Sparta Barber shop

Sparta Barber shop

In het hart van Antwerpen biedt Sparta Barber een unieke barbierervaring waar moderne Amerikaanse knipbeurten samenkomen met persoonlijke verzorging en aandacht. Bij deze prominente heren- en kinderkapperszaak, gerund door eigenaar Hiemen, genieten klanten niet alleen van topklasse knip- en scheerbehandelingen, maar kunnen ze zich ook overgeven aan de luxe van een hete handdoek scheerbeurt inclusief massage, wat zorgt voor zowel een frisse look als ontspanning. Met de mogelijkheid om online te boeken, verzekert Sparta Barber dat wachttijden verleden tijd zijn, en met drietalige service in het Nederlands, Frans en Engels, onderscheidt deze salon zich door zijn gastvrijheid en toegankelijkheid in de bruisende stad Antwerpen.

Rating: 4.8/ 5 — 174 Reviews
Address: Korte Nieuwstraat 3, 2000 Antwerpen, Belgium

Barbershop LUXURY

Barbershop LUXURY

Bij Luxury Barbershop, gevestigd in het hart van Antwerpen aan de Lange Lozanastraat 298, staat het bieden van een uitzonderlijke kapperservaring centraal. Met een focus op luxe en kwaliteit, onderscheidt deze barbershop zich door zijn moderne benadering van traditionele knipbeurten en styling. Klanten worden uitgenodigd om via een eenvoudige QR-code direct een WhatsApp-chat te starten, wat het gemak en de toegankelijkheid vergroot. Actief op platforms zoals Instagram, Facebook, TikTok en YouTube, gaat Luxury Barbershop verder dan alleen knippen door een gemeenschap te creëren rondom de beste barberervaringen.

Rating: 4.8/ 5 — 173 Reviews
Address: Lange Lozanastraat 298, 2018 Antwerpen, Belgium

Barberazzi

Barberazzi

Barberazzi biedt een unieke mannenkapperservaring waar traditionele en moderne knipkunsten naadloos samenkomen in een sfeer van passie en perfectie. Met meer dan 16 jaar ervaring brengt oprichter Ben G. samen met zijn getalenteerde team, bestaande uit Anton en Victor, gepersonaliseerde snitten die niet alleen het gezicht, maar ook de ziel van de klant complimenteren. Naast topkwaliteit knipbeurten, biedt Barberazzi ook een reeks hoogwaardige verzorgingsproducten, allemaal vrij van parabenen, sulfaten en dierproeven, waarmee ze zich onderscheiden in de markt. De barbershop is een ware mancave waar klanten niet alleen voor een knipbeurt komen, maar ook voor de ongeëvenaarde sfeer en ervaring.

Rating: 4.7/ 5 — 149 Reviews
Address: Blancefloerlaan 305, 2050 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024