• Home
  • Aalst
  • De beste sportscholen in Aalst – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Aalst - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Aalst – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste sportscholen in Aalst voor het jaar 2024. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door gebruikers gegeven beoordelingen en feedback hebben een cruciale rol gespeeld in het tot stand komen van deze lijst. De sportscholen zijn beoordeeld op verschillende aspecten, waaronder faciliteiten, klantenservice, en algehele ervaring. Het doel is om lezers een betrouwbare gids te bieden voor het vinden van de

Schotte Sports Complex

Schotte Sports Complex

In het hart van Aalst biedt de stad een breed spectrum van sportfaciliteiten aan, van het bruisende Aquatopia zwemcomplex tot aan de uitgebreide sportcentra zoals Studio NUNU. Deze faciliteiten zijn ontworpen om een thuis te bieden aan zowel de recreatieve als de sportieve inwoner, met een focus op gezondheid, energie en gemeenschapszin. Of je nu je fitnessniveau wilt verhogen in de goed uitgeruste gyms, een duik wilt nemen in de zwembaden, of een sportzaal wilt huren voor teamactiviteiten, Aalst heeft een veelzijdig aanbod dat ruimte biedt voor een breed scala aan sporten en activiteiten. Elk van deze locaties is toegankelijk gemaakt met het oog op gemak en inclusiviteit, waarbij het reserveren van faciliteiten eenvoudig online kan via de webwinkel van de stad. Aalst onderscheidt zich met zijn moderne, toegankelijke sportinfrastructuur die sport en beweging binnen een hechte gemeenschap bevordert.

Rating: 4.5/ 5 — 723 Reviews
Address: Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Aalst Brusselsesteenweg biedt een toegankelijke en inspirerende fitnessomgeving waar iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, welkom is om aan hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te werken. Met moderne apparatuur, 7 trainingszones, virtuele groepslessen en de optie voor persoonlijke training, streeft Basic-Fit ernaar om leden een flexibele en inclusieve trainingservaring te bieden. Open 24/7 voor gemak en met abonnementsopties die toegang bieden tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, onderscheidt Basic-Fit zich door zijn commitment aan toegankelijkheid, kwaliteit en het stimuleren van een gezonde levensstijl, ondersteund door innovatieve digitale oplossingen zoals de Basic-Fit app en speciale fietsprogramma’s voor thuis.

Rating: 4.1/ 5 — 222 Reviews
Address: Brusselse Steenweg 152, 9300 Aalst, Belgium

De Schreef

De Schreef

De Schreef, gelegen in het hart van Aalst, is een dynamisch fitnesscentrum dat zich onderscheidt door zijn rijke geschiedenis sinds 1985 en een gepassioneerd team dat klanten verwelkomt in een levendige en ondersteunende omgeving. Met een breed scala aan activiteiten, waaronder groepslessen, individuele fitnessprogramma’s met state-of-the-art apparatuur zoals eGym en spinning, is het centrum gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. De Schreef biedt een unieke benadering met persoonlijke begeleiding en programma’s op maat, waardoor leden hun fitnessdoelen kunnen bereiken in een uitnodigende en motiverende sfeer. Daarnaast versterkt de gezellige ACHT8BAR de gemeenschapszin door een plek te bieden waar leden kunnen ontspannen en sociale contacten kunnen onderhouden.

Rating: 4.3/ 5 — 169 Reviews
Address: Sint Jozefstraat 20, 9300 Aalst, Belgium

De Parel Sportcentrum

De Parel Sportcentrum

De Parel Aalst onderscheidt zich als een toonaangevend multifunctioneel sportcentrum in Nieuwerkerken, Aalst, dat een breed scala aan fitness- en wellnessactiviteiten biedt voor het hele gezin. Met een focus op veiligheid en gastvrijheid, biedt het centrum professionele begeleiding in diverse fitnesszones, functionele training, dans- en groepslessen, waaronder de wereldberoemde Les Mills programma’s. Het unieke concept van gelijktijdige gezinsactiviteiten, gecombineerd met de inclusieve en respectvolle omgeving, maakt De Parel de perfecte keuze voor leden die streven naar zowel individuele als gezamenlijke gezondheidsdoelen. De mogelijkheid om na een intensieve training te ontspannen in hun wellnessfaciliteiten, versterkt de algehele ervaring, waardoor het centrum een stap verder gaat dan de standaard fitnessstudio.

Rating:4.5/ 5 — 123 Reviews
Address: Tolstraat 34A, 9320 Aalst, Belgium

Basic-Fit Aalst Kapiteintjesstraat 24/7

Basic-Fit Aalst Kapiteintjesstraat 24/7

Basic-Fit Aalst Kapiteintjesstraat biedt een inclusieve fitnesservaring aan die elke bezoeker, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, verwelkomt om hun persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Met state-of-the-art fitnessapparatuur, zeven unieke trainingszones, zowel live als virtuele groepslessen, en de mogelijkheid tot persoonlijke trainingen, streeft Basic-Fit ernaar een op maat gemaakte en flexibele trainingsomgeving te bieden. Klanten hebben de keuze uit diverse lidmaatschappen, waaronder exclusieve voordelen zoals toegang tot alle clubs in Europa, gastpassen, en wellnessfaciliteiten, waardoor Basic-Fit zich onderscheidt als een toegankelijke doch premium fitnessbestemming. Met 24/7 openstelling en de optie voor online coaching en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s, zet Basic-Fit zich in voor het ondersteunen van een gezonde leefstijl voor iedereen.

Rating: 3.9/ 5 — 110 Reviews
Address: Kapiteintjesstraat 9, 9300 Aalst, Belgium

Gym Plus

Gym Plus

Gym Plus in Aalst onderscheidt zich door een op maat gemaakte fitnesservaring te bieden met persoonlijke begeleiding en een breed scala aan diensten gericht op het bereiken van individuele gezondheids- en fitnessdoelen. Hun aanbod omvat gespecialiseerde programma’s zoals Gym Plus Personal Trainer, Gym Plus Health en Gym Plus Cycle, elk ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften, van algemene fitness tot gerichte training voor fietsers. De fitnessfaciliteit staat bekend om zijn gediplomeerde trainers, volautomatische toestellen, en een unieke benadering waarin persoonlijke schema’s gegarandeerde resultaten opleveren. Klanten waarderen de vriendelijke sfeer, professionele aanpak, en de extra’s zoals gratis handdoeken en ruime, nette doucheruimtes, waardoor Gym Plus meer is dan alleen een plek om te sporten; het is een community waar welzijn en persoonlijke groei centraal staan.

Rating: 4.8/ 5 — 83 Reviews
Address: Kapellekensbaan 12, 9320 Aalst, Belgium

Fit-to-go

Fit-to-go

Fit To Go is een dynamische fitnessclub gevestigd in Aalst, waar leden kunnen genieten van een breed scala aan groepslessen, variërend van energieke Zumba tot krachtige spinning en core-stabiliteitstrainingen. Met meer dan tachtig fitnesstoestellen en de mogelijkheid tot professionele begeleiding, biedt Fit To Go een unieke mix van individuele en groepsfitnessprogramma’s, aangevuld met hoogwaardige sportsupplementen en -voeding van Sanas. De club onderscheidt zich door zijn gezellige sfeer, persoonlijke aanpak en het aanbieden van lessen die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een leuke en effectieve manier om fit te worden en te blijven.

Rating: 4.1/ 5 — 72 Reviews
Address: Regelsbruggestraat 49/A, 9300 Aalst, Belgium

CrossFit Aalst

CrossFit Aalst

CrossFit Aalst onderscheidt zich door een unieke benadering van fitness, waarbij de focus ligt op het creëren van een hechte gemeenschap die voelt als een familie. Met meer dan een decennium aan ervaring, streeft het centrum ernaar om elk lid de perfecte mix van uitdaging, professionele ondersteuning, en plezier te bieden. Hun aanbod omvat niet alleen CrossFit, maar ook persoonlijke training, voedingsadvies, en sportmassages, allen ontworpen om leden te helpen hun volledige potentieel te bereiken. De passie van het team voor fitness en hun toewijding aan het welzijn van hun leden maakt CrossFit Aalst de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een verrijkende fitnesservaring.

Rating: 4.9/ 5 — 69 Reviews
Address: Nachtegaalstraat 8, 9320 Aalst, Belgium

Health Factor

Health Factor

Healthfactor onderscheidt zich als een dynamische sportschool die zich richt op het bieden van een breed scala aan fitness- en groepslessen, geschikt voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau of doelen. Van krachttraining en conditieverbetering tot afslankprogramma’s en voedingsadvies, evenals persoonlijke coaching en gevechtssporten zoals boksen en MMA, Healthfactor heeft iets voor elke fitnessenthousiast. Met flexibele lidmaatschappen en een toegewijde benadering om samen met leden hun persoonlijke doelen te bereiken, biedt Healthfactor een unieke en ondersteunende fitnesservaring die het welzijn bevordert binnen een motiverende gemeenschap.

Rating: 4.6/ 5 — 62 Reviews
Address: Geraardsbergsestraat 135, 9300 Aalst, Belgium

Dansstudio Sarah

Dansstudio Sarah

Dansstudio Sarah staat bekend als de hartelijke dansfamilie waar iedereen welkom is om het plezier van dansen te ontdekken en te delen. Met een aanbod dat varieert van zomerkampen tot speciale evenementen zoals de Carnaval Dance Workshop, biedt de studio een unieke ervaring waarbij dansen, plezier, en gemeenschapsgevoel centraal staan. Bovendien zet Dansstudio Sarah zich in voor het creëren van onvergetelijke verjaardagsfeestjes, compleet met danslessen, spelletjes, en een eindshow voor de ouders, waardoor elk feestje een speciaal moment wordt. Hun toewijding aan dans en gemeenschap, gecombineerd met een breed scala aan activiteiten, onderscheidt hen als een toonaangevende dansstudio in Aalst.

Rating: 4.5/ 5 — 56 Reviews
Address: Erembodegemstraat 31, 9300 Aalst, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024