• Home
  • Aalst
  • De beste kappers in Aalst – TOP 10 [2024]
De beste kappers in Aalst - TOP 10 [2024]

De beste kappers in Aalst – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste kappers in Aalst te identificeren. Door middel van zorgvuldige analyse van Google Maps-beoordelingen zijn de meest geprezen kapsalons in kaart gebracht. Deze ranglijst is tot stand gekomen op basis van de frequentie en kwaliteit van de beoordelingen door klanten. De top 10 kapperszaken in Aalst zijn hierdoor in deze lijst opgenomen, waarbij elke salon zorgvuldig is beoordeeld. Deze lijst dient als een betrouwbare gids

Gentleman Barber

Gentleman Barber

Gentlemen Barber by Emrah, gevestigd in Aalst, België, is sinds 2016 de voorkeursbestemming voor heren die streven naar uitmuntendheid in haarverzorging. Met een focus op klanttevredenheid, biedt het team, onder leiding van Emrah, hoogwaardige knipbeurten en styling in een vernieuwde salon, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van Bandido kwaliteitsproducten. De salon onderscheidt zich door zijn aandacht voor detail, passie voor het ambacht, en competitieve prijzen, waardoor elke klant met een tevreden gevoel vertrekt. Klanten prijzen de vriendelijke service, het moderne interieur en de gemakkelijke parkeermogelijkheid, wat Gentlemen Barber by Emrah een topkeuze maakt in de regio.

Rating: 4.8/ 5 — 183 Reviews
Address: Molendries 2, 9300 Aalst, Belgium

KREATOS Aalst

KREATOS Aalst

Kreatos, gevestigd in Aalst, België, onderscheidt zich in de kappersbranche met zijn flexibele benadering door klanten zowel met als zonder afspraak te verwelkomen. Met een focus op snelle en professionele service, benadrukt het bedrijf gemak voor zijn klanten door hen de mogelijkheid te bieden eenvoudig online of via een app een afspraak te maken bij hun favoriete salon. Kreatos moedigt bezoeken aan het begin van de week aan voor een vlottere ervaring en stelt afspraakklanten voorop, wat getuigt van hun inzet voor klanttevredenheid. Door de combinatie van toegankelijkheid, klantgerichtheid en moderne technologie onderscheidt Kreatos zich als een toonaangevende speler in de kapperssector.

Rating: 4.0/ 5 — 137 Reviews
Address: Gentsesteenweg 56, 9300 Aalst, Belgium

Kapsalon S&S Bij Sorey

Kapsalon S&S Bij Sorey

Rating: 4.5/ 5 — 136 Reviews
Address: 1 Meistraat 11, 9300 Aalst, Belgium

Hairdresser Belle Hair

Hairdresser Belle Hair

Rating:4.4/ 5 — 127 Reviews
Address: Gentsesteenweg 135, 9300 Aalst, Belgium

I&S

I&S

I&S Style, gevestigd in Aalst, onderscheidt zich als een vooruitstrevend kapsalon waar creativiteit en professionaliteit hand in hand gaan. Het salon biedt een breed scala aan diensten, van eenvoudige knipbeurten en kleuringen tot hair extensions en complete make-overs, aangepast aan de wensen en persoonlijkheid van elke klant. Een team van zeven deskundige kapsters gebruikt de nieuwste technieken en natuurlijke producten om elke klant te laten stralen. I&S Style is tevens trots op zijn toegewijde gebruik van milieuvriendelijke Gold Professional Haircare producten, waarmee klanten kunnen genieten van duurzame schoonheid. Klanten worden uitsluitend op afspraak bediend, wat zorgt voor een persoonlijke en zorgvuldige benadering.

Rating: 4.3/ 5 — 118 Reviews
Address: Korte Nieuwstraat 6, 9300 Aalst, Belgium

Barbershop Anis

Barbershop Anis

Rating: 4.9/ 5 — 103 Reviews
Address: Frédéric van der Nootstraat 2, 9300 Aalst, Belgium

Bandidoo Barbershop fadi

Bandidoo Barbershop fadi

Rating: 4.6/ 5 — 91 Reviews
Address: Albert Liénartstraat 5, 9300 Aalst, Belgium

coiffure Pascal

coiffure Pascal

Bij Coiffure Pascal, het toonaangevende kapsalon in Aalst, vindt u een warme, gastvrije sfeer waar mannen, vrouwen en kinderen terecht kunnen voor een breed scala aan hairstyling diensten. Van knippen en brushen tot kleuren, balayage en speciale gelegenheden, elk kapsel wordt met zorg en expertise behandeld. Het salon onderscheidt zich door de exclusieve selectie van natuurlijke haarproducten en een toegewijd team dat voortdurend wordt getraind in de nieuwste technieken. Als trotse ambassadeur van Think Pink, benadrukt Coiffure Pascal zijn toewijding aan zowel stijl als sociale verantwoordelijkheid. Klanttevredenheid staat centraal, waarbij elke ervaring wordt aangepast aan uw unieke stijl en voorkeuren.

Rating: 4.8/ 5 — 82 Reviews
Address: Leo de Béthunelaan 5, 9300 Aalst, Belgium

Ladies Lounge (Malika hair beauty look)

Ladies Lounge (Malika hair beauty look)

Malika HairBeautyLook onderscheidt zich als een exclusieve beautysalon die zich richt op het welzijn en de persoonlijke stijl van elke klant. Met een focus op innerlijke schoonheid en zelfexpressie, streeft Malika ernaar om klanten niet alleen van buiten, maar ook van binnen te laten stralen. Klanten genieten van een breed scala aan diensten, waaronder op maat gemaakte haarstyling, unieke kleurbehandelingen, keratine en Botox behandelingen, en gespecialiseerde hoofdhuidverzorging, allemaal binnen de serene omgeving van een privé dameslounge. Malika onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, waarbij ze luistert naar de wensen en verwachtingen van haar klanten, om zo een service op maat te bieden die verder gaat dan de standaard kapperservaring.

Rating: 5.0/ 5 — 68 Reviews
Address: Burchtstraat 2, 9300 Aalst, Belgium

Ozens Hair

Ozens Hair

Rating: 5.0/ 5 — 66 Reviews
Address: Gentsestraat 58, 9300 Aalst, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024