• Home
  • Hasselt
  • De beste restaurants in Hasselt – TOP 10 [2024]
De beste restaurants in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Hasselt – TOP 10 [2024]

In het jaar 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste restaurants in Hasselt te identificeren. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de hoeveelheid en kwaliteit van beoordelingen die op Google Maps zijn ontvangen. De meest beoordeelde plaatsen hebben een prominente plek in deze lijst gekregen, wat een weerspiegeling is van hun populariteit en waardering onder bezoekers. Restaurants die uitblinken in zowel service als culinaire ervaring zijn in deze top 10 opgenomen. Door deze methodologie is een objectieve lijst samengesteld die als g

Giuliano

Giuliano

Giuliano biedt een onvergetelijke culinaire ervaring in een reeks sfeervolle restaurants gevestigd op diverse locaties, waaronder Hasselt, Genk, Maasmechelen, en Gent. Gasten worden uitgenodigd om in een gezellige setting te genieten van een uitgebreid menu, perfect voor zowel intieme diners als familie-uitjes. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn unieke zalen beschikbaar te stellen voor vergaderingen en speciale gelegenheden, waarmee het dat extra sprankeltje aan elke activiteit toevoegt. Met een sterke nadruk op gastvrijheid en de belofte van een warm welkom, zet Giuliano zich in om elke bezoek een memorabele ervaring te maken. Klanten kunnen zich ook inschrijven op de nieuwsbrief voor de beste aanbiedingen en nieuwtjes, waardoor Giuliano meer is dan alleen een restaurant, maar een gemeenschap waar elke maaltijd iets bijzonders is.

Rating: 4.0/ 5 — 2307 Reviews
Address: Via Media 1, 3500 Hasselt, Belgium

5th Avenue

5th Avenue

Gelegen aan de voet van Kinepolis Hasselt, biedt 5th Avenue een unieke culinaire ervaring waar gastvrijheid en smaak centraal staan. Onder leiding van Patrick en Yassina transformeert deze trendy brasserie en loungezaak elk bezoek in een memorabel moment met een uitgebreid menu variërend van tapas en starters tot verfijnde vis- en vleesgerechten, afgerond met zoete desserts. De sfeervolle inrichting en het uitnodigende terras maken 5th Avenue de perfecte locatie voor zowel een intieme maaltijd als een gezellige bijeenkomst. Met ruime parkeergelegenheid en ruime openingstijden is dit de ideale bestemming voor fijnproevers op zoek naar kwaliteit en gezelligheid.

Rating: 4.2/ 5 — 2195 Reviews
Address: Via Media 1, 3500 Hasselt, Belgium

L’Aperi Vino

L’Aperi Vino

Rating: 4.3/ 5 — 1478 Reviews
Address: Zuivelmarkt 20, 3500 Hasselt, Belgium

Maison Mathis

Maison Mathis

Maison Mathis, gelegen aan de sfeervolle Hasseltse jachthaven, onderscheidt zich als de ultieme bestemming voor dagelijks genieten, van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond. Met een passie voor het samenbrengen van mensen, biedt dit restaurant een veelzijdige menukaart die aansluit bij elk moment van de dag – van ontbijt tot diner. Dagelijks geopend van 9 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts, biedt Maison Mathis een unieke ervaring in Quartier Bleu, waar gasten terecht kunnen voor zowel een snelle hap als een uitgebreide maaltijd. Hun toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid, gecombineerd met hun prachtige locatie, maakt hen een onmisbare hotspot in Hasselt.

Rating:4.3/ 5 — 1405 Reviews
Address: Slachthuiskaai 7c, 3500 Hasselt, Belgium

Hooghuis

Hooghuis

Gelegen in het hart van Hasselt, biedt Brasserie Het Hooghuis een unieke culinaire ervaring die de tand des tijds heeft doorstaan. Met een geschiedenis die teruggaat tot voor de 20ste eeuw, combineert deze authentieke eetgelegenheid verse bereidingen met een diepgewortelde passie voor gastvrijheid, waarbij de ‘S’ van sfeer, service, smaak, en sociaal welbevinden centraal staat. Het onderscheidt zich door zijn rock-‘n-roll vibe, met een bijzondere nadruk op de Rolling Stones, en biedt naast een uitgebreid menu ook speciale groepsvoorstellen. Bij Brasserie Het Hooghuis wordt elke gast verwelkomd in een eigentijds kader met een rijke historie, waar de belofte van top service en een onvergetelijke ervaring altijd wordt waargemaakt.

Rating: 4.2/ 5 — 1382 Reviews
Address: Lombaardstraat 6, 3500 Hasselt, Belgium

Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger

Ellis Food & Drinks prikkelt de smaakpapillen met een innovatieve twist op comfort food, door een unieke mix van gerechten zoals de Mac & Cheese Smashed Burger en de Korean BBQ Burger aan te bieden. Met een nadruk op kwaliteit en originaliteit, onderscheidt Ellis zich door de introductie van spannende, wereldse smaken in de vorm van zowel klassieke als nieuwe culinaire creaties. Hun aanbod wordt verder verrijkt met studentvriendelijke combo’s en een variatie van gerechten die aansluiten bij elke voorkeur, van vleesliefhebbers tot veganisten. Ellis nodigt gasten uit in een levendige sfeer verspreid over meerdere locaties, waar het genieten is van innovatief eten met een lokale twist.

Rating: 4.0/ 5 — 1314 Reviews
Address: Botermarkt 28, 3500 Hasselt, Belgium

Resto Kuringen

Resto Kuringen

Gelegen in het hart van Kuringen, naast Albert Heijn, biedt Resto Kuringen een gastvrije eetervaring met ruime openingstijden. Van maandag tot donderdag kunnen gasten er terecht van 11:00 tot 20:00, terwijl het restaurant op vrijdag tot zondag al vanaf 09:00 zijn deuren opent tot 20:00, om zowel vroege vogels als avondgasten te accommoderen. Resto Kuringen onderscheidt zich door zijn toegankelijkheid en de mogelijkheid om gemakkelijk online bestellingen te plaatsen, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor een breed publiek op zoek naar kwalitatieve maaltijden.

Rating: 4.2/ 5 — 1251 Reviews
Address: Schampbergstraat 22a, 3511 Hasselt, Belgium

De Stroobander

De Stroobander

Eetkaffee De Stroobander, genesteld op het charmante Sint-Jozefsplein in Tuilt, Hasselt, biedt sinds 1 augustus 2004 een hartverwarmende eetervaring met een mix van traditionele en seizoensgebonden culinaire verrassingen. Dit familievriendelijke etablissement onderscheidt zich door zijn stijlvolle ambiance, een speeltuin en basketplein voor kinderen, en de nabijheid van de historische Abdij Herckenrode, waardoor het de perfecte locatie is voor zowel een casual maaltijd als speciale gelegenheden. Met een wekelijks vernieuwende menukaart, een exclusieve zondagsontbijtformule, en beperkte maar intieme ruimte voor feesten, staat De Stroobander garant voor een persoonlijke benadering en een glimlach bij elke maaltijd.

Rating: 4.6/ 5 — 1203 Reviews
Address: Sint-Jozefsplein 13, 3511 Hasselt, Belgium

De Groene Hendrickx

De Groene Hendrickx

The Lodge Group, met zijn oorsprong in een historische jeneverstokerij in het hart van Hasselt, belichaamt de transformatie naar een knusse brasserie waar kwaliteit en kwantiteit de boventoon voeren. Met een gevarieerd aanbod van intieme diners tot lichte snacks, biedt het een unieke ontsnapping aan de stadsdrukte, compleet met een idyllisch groen terras. Dit netwerk van hotels, brasseries en feestzalen onderscheidt zich door zijn sfeervolle inrichting en de nadruk op gastvrijheid en service, waardoor elke bezoeker een memorabele ervaring beleeft.

Rating: 4.0/ 5 — 1193 Reviews
Address: Zuivelmarkt 25, 3500 Hasselt, Belgium

Tasty Bowl

Tasty Bowl

Tasty Bowl, genesteld in het hart van Hasselt op de Fruitmarkt, onderscheidt zich als een sfeervolle bestemming waar liefhebbers van Thaise keuken en Japanse rolls samenkomen. Met een focus op gezonde, budgetvriendelijke maaltijden biedt dit restaurant een smakelijk alternatief voor de traditionele fastfoodervaring. Klanten kunnen niet alleen ter plaatse genieten van een gevarieerd aanbod, maar hebben ook de optie voor afhaal, wat Tasty Bowl ideaal maakt voor zowel een snelle lunch als een ontspannen diner. Uniek is dat er niet gereserveerd kan worden; het is een plek waar gasten op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ worden bediend, wat zorgt voor een dynamische en toegankelijke sfeer. Daarnaast maakt de mogelijkheid om speciale dieetwensen door te geven en de verscheidenheid aan betaalopties, inclusief digitale betalingen, het voor iedereen gemakkelijk om van hun maaltijd te genieten.

Rating: 4.4/ 5 — 1111 Reviews
Address: Fruitmarkt 34, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024