• Home
  • Aalst
  • De beste restaurants in Aalst – TOP 10 [2024]
De beste restaurants in Aalst - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Aalst – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd om de beste restaurants in Aalst te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst wordt gekenmerkt door de diversiteit en kwaliteit van de culinaire ervaringen die in deze stad te vinden zijn. Door zorgvuldige beoordeling van klantenfeedback zijn de restaurants geselecteerd die uitblinken in zowel service als smaak. Het resultaat is een verzameling van de meest geprezen eetgelegenheden die

McDonald’s

McDonald's

Bij McDonald’s België draait alles om het bieden van ultiem genot en gemak aan onze klanten, met een rijke selectie van geliefde klassiekers zoals Big Macs, frietjes en unieke desserts zoals de McFlurry® met KitKat®. Onze missie is om niet alleen de smaakpapillen te verwennen maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap door actief zwerfvuil aan te pakken voor schonere straten. Met de McDo-app verhogen we de ervaring door exclusieve deals en gratis lekkernijen aan te bieden, rechtstreeks in de handen van onze klanten. Onze inzet voor kwaliteit, gemeenschapszorg en klanttevredenheid onderscheidt ons in de fastfoodindustrie, altijd met het credo: “I’m lovin’ it.”

Rating: 3.8/ 5 — 1408 Reviews
Address: Grote Markt 19, 9300 Aalst, Belgium

Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger

Ellis Food & Drinks staat bekend om zijn innovatieve benadering van de klassieke hamburger, waarbij een frisse twist wordt gegeven aan geliefde recepten met unieke creaties zoals de Mac & Cheese Smashed Burger en de Korean Barbecue Burger. Met een focus op kwaliteit en originaliteit, biedt Ellis een menu dat varieert van pittige Sticky Flower Wings tot de luxueuze Divine Alpine Burger, allemaal geserveerd in een gastvrije sfeer die de après-ski vibe naar je bord brengt. Door een aantrekkelijk studentencombo en regelmatige vernieuwingen in het menu te combineren, onderscheidt Ellis zich door een culinaire ervaring te bieden die zowel betaalbaar als uitzonderlijk is, waardoor het een favoriete bestemming is voor burgerliefhebbers en foodies op zoek naar iets bijzonders.

Rating: 4.1/ 5 — 978 Reviews
Address: Kerkstraat 3, 9300 Aalst, Belgium

Restaurant Mozart

Restaurant Mozart

Mozart Restaurants, gevestigd sinds november 2017 in Aalst en uitgebreid naar Brussel en Brugge, onderscheidt zich als een culinair paradijs met een passie voor spareribs “à volonté”. Met een belofte van onbeperkt genieten van hun kenmerkende ribbetjes, aangevuld met een gevarieerd aanbod van hoogwaardige vlees- en visgerechten tot vegetarische opties, cateren ze aan elke smaak. De unieke ervaring wordt compleet gemaakt door de mogelijkheid verse frietjes te kiezen bij elk gerecht, waarmee Mozart Restaurants zich als een ware smaaksensatie in de regio profileert. Gasten worden uitgenodigd om in een gastvrije sfeer te genieten van onbegrensd culinair plezier, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan.

Rating: 4.5/ 5 — 941 Reviews
Address: Zwarte Zustersstraat 6, 9300 Aalst, Belgium

Graaf van Egmont

Graaf van Egmont

Gelegen in het hart van Aalst, biedt Eetcafé Café Restaurant Graaf Van Egmont een warme en gastvrije ervaring met zijn uitgebreide menu en gezellige sfeer. Dit etablissement staat bekend om zijn vriendelijke bediening, heerlijke gerechten zoals kabeljauw en vegetarische wok, en de zonnige terrasoptie die het een favoriete keuze maakt onder de lokale bevolking en bezoekers. Met een focus op kwaliteit, betaalbaarheid en een aangename eetbeleving, onderscheidt Graaf Van Egmont zich door zijn aandacht voor detail en de passie van het personeel om elke gast zich speciaal te laten voelen.

Rating:3.6/ 5 — 842 Reviews
Address: Grote Markt 1, 9300 Aalst, Belgium

Café de Paris

Café de Paris

Café de Paris, al drie decennia lang een iconisch trefpunt in het hart van Aalst, verwelkomt gasten met open armen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Met een passie die elke dag opnieuw wordt aangewakkerd, biedt dit café een uitnodigende sfeer waar genieten en samenzijn centraal staan. De toegewijde medewerkers serveren zeven dagen per week voortreffelijke maaltijden en drankjes, allemaal gepresenteerd met een moderne flair en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit. Café de Paris onderscheidt zich door zijn warme gastvrijheid en hoogwaardige service, waardoor het meer is dan een eetgelegenheid; het is een plek waar elke bezoeker zich thuis kan voelen.

Rating: 4.2/ 5 — 816 Reviews
Address: Grote Markt 7, 9300 Aalst, Belgium

Mister Spaghetti Aalst

Mister Spaghetti Aalst

Mister Spaghetti onderscheidt zich als een unieke eetgelegenheid die sinds 2014 met een “net even anders” attitude de harten van echte spaghetti-liefhebbers verovert. Dit restaurant biedt een warme, uitnodigende sfeer waar vrienden en familie kunnen samenkomen om te genieten van niet-alledaagse spaghetti varianten, waaronder een indrukwekkende selectie van 20 verschillende sauzen, van bolognese tot unieke creaties zoals Sweet Scampa en Cheesy Lover. Het richt zich ook op inclusiviteit met opties voor gasten met allergieën, en vegetariërs en veganisten, waardoor iedereen zich een Spaghetti Hero kan voelen. Of het nu gaat om het delen van een maaltijd met een groep, het aangaan van de XL-Challenge voor eeuwige roem, of het genieten van een suggestielunch, Mister Spaghetti biedt een ervaring die zowel hartverwarmend als onvergetelijk is, versterkt door hun kenmerkende playlists die de perfecte vibe creëren.

Rating: 4.1/ 5 — 781 Reviews
Address: Hopmarkt 33, 9300 Aalst, Belgium

’t Filet Pur’Ken

't Filet Pur'Ken

Gelegen in het hart van Aalst, biedt Brasserie In’t Filetpurken een knusse en gastvrije eetervaring met een keur aan smaakvolle, seizoensgebonden gerechten. Deze lokale parel, bekend om zijn dagelijks wisselende dagschotels van dinsdag tot zaterdag, spreekt zowel groepen als zakenmensen aan die op zoek zijn naar een snelle, maar kwalitatieve maaltijd. Met speciale menu’s voor groepen en een focus op efficiënte service, onderscheidt In’t Filetpurken zich als een topkeuze voor zowel informele diners als zakelijke bijeenkomsten, allemaal in een gezellige sfeer die uitnodigt tot genieten.

Rating: 4.2/ 5 — 740 Reviews
Address: Kerkstraat 9, 9300 Aalst, Belgium

Friends Breakfast and Lunch

Friends Breakfast and Lunch

Gelegen in het hart van Aalst biedt Friends een oase van rust in de bruisende Kattestraat, waar gasten van maandag tot zaterdag welkom zijn voor een unieke koffie- en eetervaring. Met een focus op versheid en kwaliteit, serveert deze gezellige zaak van ontbijt tot lunch, een scala aan smakelijke gerechten, waaronder hun beroemde açaí bowls en avocado toasts. De passie van eigenaren Giannie & Donny voor gastvrijheid en het bereiden van gerechten met zorg en liefde maken elke maaltijd hier een bijzondere belevenis. Reserveringen worden aangemoedigd, vooral voor grotere groepen, om de persoonlijke en warme sfeer die Friends kenmerkt, te ervaren.

Rating: 4.4/ 5 — 731 Reviews
Address: Kattestraat 20, 9300 Aalst, Belgium

’t Apostelken

't Apostelken

Bierhuis ’t Apostelken, gevestigd in Niceville, FL sinds 2006, nodigt bierliefhebbers uit om de rijke smaken van meer dan 250 verschillende bieren te ervaren in een rustieke setting of op het gezellige terras. Met een indrukwekkende selectie van vat-, Trappisten-, streekbieren, en artisanale Geuzen en Krieken, biedt ’t Apostelken voor ieder wat wils, inclusief een uitgebreid assortiment aan alcoholvrije bieren. Als erkend Orval Ambassadeur en lid van de Orde Van Sikaru, onderscheidt dit bierhuis zich met een uniek biermuseum dat meer dan 9000 verschillende Belgische bierflesjes tentoonstelt, waardoor het dé bestemming is voor ware bierkenners.

Rating: 4.3/ 5 — 686 Reviews
Address: Apostelstraat 1, 9300 Aalst, Belgium

Nobel

Nobel

Brasserie Nobel, gevestigd in het hart van de charmante ajuinenstad Aalst, biedt een warme en uitnodigende plek die aanvoelt als een tweede thuis. Bij Nobel draait alles om het beleven van de geneugten van het leven, omringd door vrienden en gelijkgestemden. Gasten worden aangemoedigd zich te nestelen en te genieten van verrassende maaltijden terwijl ze toasten op het leven. Deze unieke brasserie onderscheidt zich door zijn aangename sfeer en de focus op het creëren van een ervaring waarbij je jezelf kunt zijn, een zeldzame vondst langs de meander van de Dender.

Rating: 4.4/ 5 — 655 Reviews
Address: Lange Zoutstraat 56, 9300 Aalst, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Aalst – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst voor 2024 zijn de beste tandartsen in Aalst vastgesteld. Deze lijst is gebaseerd…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024