• Home
  • Hasselt
  • De beste pizzeria’s in Hasselt – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste pizzeria’s in Hasselt. Dit onderzoek heeft zich gericht op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Uit de verzamelde gegevens is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is gebaseerd op de ervaringen en beoordelingen van klanten. Aan de hand van deze criteria zijn de meest voortreffelijke pizzeria’s in Hasselt geïdentificeerd en gerangschikt.

Giuliano

Giuliano

Giuliano biedt een onvergetelijke culinaire ervaring in een reeks sfeervolle restaurants verspreid over verschillende steden. Met een passie voor gastvrijheid, streeft het merk ernaar om elk bezoek speciaal te maken, of het nu gaat om een intiem diner, een familiebijeenkomst of een zakelijke vergadering in een van hun unieke zalen. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van een overheerlijk menu in een gezellige setting, waar de kwaliteit van de service en de gerechten ervoor zorgen dat Giuliano zich onderscheidt van de concurrentie. Door zich te abonneren op de Giuliano nieuwsbrief, blijven gasten op de hoogte van de beste aanbiedingen en nieuwigheden, terwijl het bedrijf zijn toewijding aan privacy en klanttevredenheid benadrukt door heldere beleidsregels omtrent cookies, privacy en algemene voorwaarden.

Rating: 4.0/ 5 — 2307 Reviews
Address: Via Media 1, 3500 Hasselt, Belgium

Pizza Hut

Pizza Hut

In het hart van Hasselt biedt Pizza Hut een onweerstaanbare culinaire ervaring met een breed scala aan pizza’s die vakmanschap en kwaliteitsingrediënten weerspiegelen. Als onderdeel van een wereldberoemd merk, onderscheidt deze vestiging zich door haar gastvrije ambiance, veelzijdige menukeuzes inclusief een pizza buffet, take-away en leveringsopties, en speciale aanbiedingen zoals Dolle Dinsdag en All In Donderdag. Met een sterke nadruk op klanttevredenheid, nodigt Pizza Hut Hasselt families, studenten en pizza liefhebbers uit om te genieten van heerlijke maaltijden in een gezellige setting of vanuit het comfort van hun eigen huis. De toewijding van Pizza Hut aan kwaliteit, service en innovatie maakt elk bezoek tot een memorabele ervaring.

Rating: 3.8/ 5 — 1661 Reviews
Address: Herkenrodesingel 2, 3500 Hasselt, Belgium

L’Aperi Vino

L’Aperi Vino

Rating: 4.3/ 5 — 1478 Reviews
Address: Zuivelmarkt 20, 3500 Hasselt, Belgium

Bruno Foodcorner

Bruno Foodcorner

Group Bruno onderscheidt zich als een dynamisch netwerk van service stations in Limburg, waarbij het one-stop-shop-principe centraal staat voor alle weggebruikers. Met een uitgebreid aanbod van kwaliteitsbrandstoffen tot diverse diensten zoals smakelijke maaltijden in de Foodcorner, autoverhuur, carwash, en meer, vervult het bedrijf een breed scala aan behoeften voor zijn klanten. Group Bruno verheft de ervaring van tankstations naar een hoger niveau door niet alleen te focussen op de essentiële behoeften van de automobilist, maar ook door een aangename en handige omgeving te bieden voor een breed publiek.

Rating:4.2/ 5 — 1154 Reviews
Address: Genkersteenweg 61, 3500 Hasselt, Belgium

Buon’Eatalia

Buon’Eatalia

Rating: 4.3/ 5 — 756 Reviews
Address: Zuivelmarkt 22, 3500 Hasselt, Belgium

Il Colosseo

Il Colosseo

In het hart van Hasselt schittert Il Colosseo, een pizzeria en ristorante waar de Siciliaanse passie voor authentiek Italiaans eten tot leven komt. Met een focus op traditionele gerechten, biedt Il Colosseo een menu vol authentieke pizza’s, gebakken in een unieke Morelli pizzaoven rechtstreeks uit Italië, naast een selectie van pasta’s en Italiaanse specialiteiten. Wat Il Colosseo onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en authenticiteit, waarbij alleen de beste ingrediënten met het D.O.P-keurmerk worden gebruikt. Dit wordt allemaal geserveerd in een gastvrije omgeving die klanten laat voelen alsof ze thuis zijn, terwijl ze genieten van de rijke smaken en de ontspannen Italiaanse sfeer.

Rating: 4.5/ 5 — 583 Reviews
Address: Raamstraat 4, 3500 Hasselt, Belgium

Domino’s

Domino's

Rating: 3.5/ 5 — 546 Reviews
Address: Stationsplein 11, 3500 Hasselt, Belgium

Kebap TAT

Kebap TAT

Tat Kebab in Hasselt biedt al meer dan 15 jaar ambachtelijke en heerlijke maaltijden aan, variërend van snelle hapjes tot uitgebreide diners voor gezelschappen. Met een focus op versheid en kwaliteit, bereidt het vriendelijke personeel in een moderne ambiance een breed scala aan gerechten, inclusief pizza’s, broodjes, schotels, en diverse kebabvarianten. Onderscheidend door hun verse bereiding, gratis levering vanaf €20, en een veelzijdige menukaart die ook ruimte biedt aan vegetarische opties, staat Tat Kebab garant voor een smaakvolle ervaring die de smaakpapillen prikkelt.

Rating: 4.4/ 5 — 498 Reviews
Address: Stadsomvaart 14, 3500 Hasselt, Belgium

La Fontanella

La Fontanella

Sinds 1977 is Ristorante La Fontanella, gelegen in Hasselt, een culinaire toevluchtsoord dat zijn gasten meeneemt op een reis door de rijke smaken van de Italiaanse keuken. Met een nadruk op eenvoud, kwaliteit en de respectvolle behandeling van ingrediënten, biedt het restaurant een selectie van gerechten die de culinaire tradities van Italië eer aan doen. Gasten kunnen zich tevens laten verrassen door een unieke wijnervaring, zorgvuldig samengesteld om de maaltijd te complementeren. La Fontanella onderscheidt zich door zijn toewijding aan authenticiteit en kwaliteit, waardoor het een geliefde bestemming is voor zowel lokale als bezoekende fijnproevers.

Rating: 4.7/ 5 — 483 Reviews
Address: Maastrichterstraat 60, 3500 Hasselt, Belgium

Trentanove

Trentanove

Trentanove, gelegen in het hart van Quartier Bleu, brengt een stukje authentiek Italië naar Hasselt door middel van zijn gastronomische Italiaanse keuken. Onder leiding van Giovanni en zijn team, worden gasten getrakteerd op handgemaakte, verse gerechten die de essentie van de Italiaanse eetcultuur vastleggen. Het restaurant onderscheidt zich door zijn passie voor de keuken, wat zorgt voor een levendige sfeer waarin elke maaltijd vergezeld gaat van een zorgvuldig geselecteerd glas wijn. Trentanove biedt tevens een selectie van kwalitatieve Italiaanse producten aan in hun shop, waardoor gasten een stukje Italië mee naar huis kunnen nemen. Dit etablissement maakt deel uit van de C.Group, waarmee het zijn plek bevestigt binnen een elite netwerk van gastvrijheid en culinaire excellentie.

Rating: 4.5/ 5 — 434 Reviews
Address: Gelatineboulevard 9, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024