• Home
  • Gent
  • De beste pizzeria’s in Gent – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Gent - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Gent – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 ranglijst van de beste pizzeria’s in Gent voor het jaar 2024 gepresenteerd. Deze ranglijst is tot stand gekomen door een analyse van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. De selectie van pizzeria’s is zorgvuldig beoordeeld op basis van klantrecensies en sterrenratings. Aan de hand van deze criteria zijn de pizzeria’s die uitblinken in kwaliteit, service en ambiance geïdentificeerd. Het resultaat is een verzameling van de meest prestigieuze pizzeria’s in Gent, die liefhebbers van Italia

Otomat Gent

Otomat Gent

Otomat transformeert de traditionele pizzeria-ervaring door een unieke Belgische draai te geven aan elk gerecht, met een speciale toevoeging van Duvel biergist in het pizzadeeg. Gasten worden uitgenodigd voor een ongeëvenaarde culinaire reis, waarbij elke pizza wordt gecomplementeerd met zorgvuldig geselecteerde bieren, verheffende de smaakervaring naar een hoger niveau. Met vestigingen in steden als Antwerpen, Brussel, Gent en meer, staat Otomat bekend om zijn hoge kwaliteit ingrediënten en innovatieve benadering, waaronder samenwerkingen met bekende chefs voor unieke veganistische opties. Otomat onderscheidt zich door haar gasten voortdurend nieuwe smaken en ervaringen te bieden, ver buiten de grenzen van een gewone pizzeria.

Rating: 4.4/ 5 — 2377 Reviews
Address: Kleine Vismarkt 3, 9000 Gent, Belgium

Pizza Hut

Pizza Hut

Restaurant Gent De Sterre, onderdeel van de Pizza Hut-familie, biedt een culinaire ervaring die zich onderscheidt door zijn uitgebreide aanbod aan heerlijke pizza’s en een gastvrije sfeer. Met een focus op kwaliteit en variatie, biedt dit restaurant niet alleen dine-in mogelijkheden, maar ook take-away en delivery services, waarmee het inspeelt op de behoeften en wensen van iedere gast. De unieke promoties zoals Dolle Dinsdag, Woensdag Webdag en All-in Donderdag, in combinatie met speciale deals voor kinderen en studenten, benadrukken hun inzet om toegankelijk en aantrekkelijk te zijn voor een breed publiek. De toewijding van Pizza Hut Restaurant Gent De Sterre aan klanttevredenheid, samen met hun actieve aanwezigheid op sociale media, maakt hen een vooraanstaande keuze onder de pizzaliefhebbers.

Rating: 3.8/ 5 — 1795 Reviews
Address: Pacificatielaan 6, 9000 Gent, Belgium

Gulhan Pizza

Gulhan Pizza

Rating: 4.2/ 5 — 1574 Reviews
Address: Sleepstraat 70, 9000 Gent, Belgium

Pizza Hut

Pizza Hut

Gelegen in het hart van Gent aan de Korenmarkt, biedt Pizza Hut Restaurants een culinaire ervaring die de liefde voor pizza viert. Met een focus op kwaliteit en gastvrijheid, biedt dit restaurant een uitgebreid menu aan dat varieert van hun kenmerkende pizza’s tot een verleidelijk pizza buffet, aangevuld met opties voor zowel afhalen als levering. Speciale dagen zoals Dolle Dinsdag en All in Donderdag onderstrepen de toewijding aan betaalbare luxe en klanttevredenheid. Bovendien onderscheidt Pizza Hut zich door haar actieve betrokkenheid op sociale media en de mogelijkheid om via een handige online service te bestellen, waarmee het zich richt op zowel de moderne consument als de traditionele pizzaliefhebber.

Rating:3.7/ 5 — 1455 Reviews
Address: Korenmarkt 34, 9000 Gent, Belgium

Eat Love Pizza

Eat Love Pizza

Eat Love Pizza, gelegen in het hart van Gent, is een unieke pizzeria die zich onderscheidt door zijn toewijding aan duurzaamheid, kwaliteit en de oude Romeinse traditie van pizzabereiding. Met een zorgvuldige selectie van hoogwaardige, duurzaam verkregen ingrediënten, creëert dit restaurant flinterdunne pizza’s die liefde, tijd en aandacht belichamen. Of je nu veganist bent, glutenvrije opties zoekt, of gewoon niet kunt kiezen en voor een half/half-pizza gaat, Eat Love Pizza biedt voor elk wat wils. Hun passie voor het ambacht en de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen, maken van elke maaltijd een onvergetelijke ervaring.

Rating: 4.1/ 5 — 1003 Reviews
Address: Ajuinlei 10, 9000 Gent, Belgium

Pane & Vino

Pane & Vino

Gelegen in het hart van Gent, biedt Trattoria Pizzeria Pane & Vino sinds 2002 een authentieke Italiaanse eetervaring, geleid door de passie en tradities van de families Gandolfo en Longo. Met een menu dat barst van de antipasti, ovenverse pizza’s, diverse pasta’s, secondi en dolci, staat Pane & Vino bekend om zijn kwaliteit en gastvrijheid, die zorgen voor een levendige en huiselijke sfeer. Dit etablissement onderscheidt zich door zijn toewijding aan versheid, authentieke smaken en een warme, vriendelijke dienstverlening, waardoor het een favoriet is onder zowel locals als bezoekers van de stad.

Rating: 4.3/ 5 — 961 Reviews
Address: Nederkouter 9, 9000 Gent, Belgium

Firenze

Firenze

Genesteld in het hart van Gent, biedt Restaurant Firenze een authentieke Italiaanse eetervaring die de ziel van Italië naar België brengt. Met een passie voor de rijke Italiaanse culinaire traditie, serveert het restaurant zowel klassieke als innovatieve gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten. Gasten kunnen genieten van een verfijnde lunch of diner in een sfeervolle setting. Wat Restaurant Firenze onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit, gastvrijheid en een authentiek verhaal van succes, waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt. Betalingen via Bancontact, Visa en Mastercard worden geaccepteerd, wat bijdraagt aan het gemak van de gastervaring.

Rating: 4.5/ 5 — 877 Reviews
Address: Sint-Amandstraat 1, 9000 Gent, Belgium

Gigi

Gigi

GIGI6161, gelegen in het hart van Gent, staat bekend als Cucina Amorosa, waar elke maaltijd een liefdesverklaring is aan de authentieke Italiaanse keuken. Gasten worden verwelkomd in een warme, gastvrije sfeer waar ze kunnen kiezen uit een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen die perfect passen bij elk gerecht. Met de mogelijkheid om te reserveren, cadeaubonnen aan te schaffen, en een unieke lijst van ‘6161 redenen’ om te bezoeken, onderscheidt GIGI6161 zich door zijn passie voor culinaire perfectie en een diepe verbinding met zijn gasten. De essentie van het merk ligt in de overtuiging dat echt heerlijk eten voortkomt uit liefde en toewijding, waardoor het een onvergetelijke bestemming is in Gent.

Rating: 3.7/ 5 — 876 Reviews
Address: Belfortstraat 24, 9000 Gent, Belgium

Domino’s pizza Gent Sint Pieters

Domino's pizza Gent Sint Pieters

Rating: 3.8/ 5 — 856 Reviews
Address: Kon. Astridlaan 226, 9000 Gent, Belgium

Otium Cucina Italiana Restaurant

Otium Cucina Italiana Restaurant

Otium – Cucina Italiana belichaamt de essentie van authentieke Italiaanse keuken en cultuur, door het serveren van traditionele gerechten zoals ze thuis in Italië worden bereid. Met een nadruk op eenvoud, kwaliteit en familiewaarden, biedt Otium een culinaire reis door elke regio van Italië, van de smaken van Toscane tot de geuren van Piemonte. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn toewijding aan authentieke recepten zonder compromissen – denk aan carbonara zonder room en pasta zonder parmiggiano wanneer vis het hoofdingrediënt is. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van de gezelligheid en gemoedelijkheid die zo typerend zijn voor de Italiaanse eetcultuur, ondersteund door lovende kritieken over zowel het verrukkelijke eten als de charmante bediening.

Rating: 4.5/ 5 — 782 Reviews
Address: Ajuinlei 16, 9000 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Gent – TOP 10 [2024]

In de recent bijgewerkte ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Gent vastgesteld, gebaseerd op de meest…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024