De beste kebab in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste kebab in Hasselt – TOP 10 [2024]

In 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps om de toonaangevende lijst van de beste kebab in Hasselt samen te stellen. Deze ranglijst, die de top 10 locaties omvat, is samengesteld door de meningen en beoordelingen van klanten te verzamelen en te evalueren. Door deze beoordelingen is een objectieve lijst gegenereerd die liefhebbers van kebab een leidraad biedt voor waar zij de meest smaakvolle gerechten in de stad kunnen vinden. De locaties die

Snack Aydin

Snack Aydin

Snack Aydin Hasselt staat bekend om zijn verrukkelijke culinaire ervaringen in het hart van Hasselt, waar traditionele smaken hand in hand gaan met een moderne twist. Met een diepe toewijding aan kwaliteit en authenticiteit biedt dit etablissement een breed scala aan gerechten die zowel de lokale gemeenschap als bezoekers betoveren. De missie is om elke gast een unieke smaakbeleving te bieden, ondersteund door hartelijke gastvrijheid en een sfeer die uitnodigt tot terugkeer. Onderscheidend door zijn focus op traditionele recepten met een eigentijdse presentatie, heeft Snack Aydin zich gepositioneerd als een culinaire bestemming die een brug slaat tussen het verleden en het heden.

Rating: 4.5/ 5 — 717 Reviews
Address: Kempische Steenweg 39, 3500 Hasselt, Belgium

Kebap TAT

Kebap TAT

Tat Kebab Hasselt, al meer dan 15 jaar een vertrouwd adres voor ambachtelijke en smaakvolle gerechten, biedt een culinaire ervaring die varieert van snelle lekkernijen tot uitgebreide diners voor familie en vrienden. Met een focus op versheid en kwaliteit, onderscheidt dit restaurant zich door zijn uitgebreide menukaart die reikt van heerlijke pizza’s en broodjes tot unieke schotels en verleidelijke desserts, allemaal geserveerd in een moderne setting met vriendelijk personeel. Of je nu kiest voor afhalen of levering, Tat Kebab staat garant voor een smaakvolle maaltijd die rechtstreeks aan je deur wordt geleverd, waardoor het een favoriet blijft binnen de gemeenschap.

Rating: 4.4/ 5 — 498 Reviews
Address: Stadsomvaart 14, 3500 Hasselt, Belgium

Belchicken

Belchicken

Belchicken onderscheidt zich als de toonaangevende bestemming voor de fijnste gefrituurde kip, met een uitnodigend menu dat varieert van wings, nuggets en tenders tot burgers, salades, wraps en desserts. Trots uitbreidend met meer dan 48 locaties, waaronder de recent geopende vestiging in Köln, legt Belchicken de nadruk op toegankelijkheid en gemak voor zijn klanten, wat versterkt wordt door hun innovatieve app die een naadloze bestelervaring biedt. De passie van Belchicken voor kwaliteit en klanttevredenheid weerspiegelt zich niet alleen in hun smaakvolle gerechten maar ook in hun toewijding aan het leveren van een uitzonderlijke service, waardoor ze zich onderscheiden in de branche.

Rating: 4.0/ 5 — 479 Reviews
Address: Slachthuiskaai 3A, 3500 Hasselt, Belgium

Eethuis Ali Baba

Eethuis Ali Baba

Rating:4.6/ 5 — 460 Reviews
Address: Diestersteenweg 147, 3510 Hasselt, Belgium

SVN

SVN

Seven Kebap 7, gevestigd in Hasselt, biedt een rijke smaakervaring met zijn uitgebreide menu van authentieke Turkse keuken en meer. Van klassieke kebaps en vleesschotels tot een divers aanbod van pizza’s – inclusief zeevruchten en vegetarische opties – en unieke Turkse pizza’s, is het de plek waar traditionele smaken en kwaliteitsingrediënten samenkomen. Niet alleen vleesliefhebbers maar ook vegetariërs vinden hier iets naar hun smaak, met een breed scala aan vegetarische gerechten en durums. Seven Kebap 7 onderscheidt zich door zijn commitment aan smaak, diversiteit en het serveren van hartverwarmende maaltijden, waardoor het een geliefde eetbestemming is in het hart van Hasselt.

Rating: 3.9/ 5 — 424 Reviews
Address: Badderijstraat 23, 3500 Hasselt, Belgium

Türkmen Grill & Kebab

Türkmen Grill & Kebab

Rating: 4.3/ 5 — 339 Reviews
Address: Kempische Steenweg 475, 3500 Hasselt (DİKKAT ‼️Mekanımız tam olarak Toyota garajının karşısı / boels verhuurcenter yanı ) (navigasyon bazen yanlış, bilginize, Belgium

Foodbar Orient

Foodbar Orient

Orient Kuringen, gevestigd in Hasselt, biedt een unieke culinaire ervaring met een uitgebreid aanbod aan verse Italiaanse pizza’s, schotels, broodjes, en meer, gemakkelijk online te bestellen voor zowel afhaal als bezorging. Met een sterke focus op klanttevredenheid, een gemiddelde beoordeling van 4,7, en spannende promoties zoals het kansspel voor mooie prijzen en een Toyota Aygo elke zes maanden, onderscheidt Orient Kuringen zich door zijn engagement voor kwaliteit, service en een gevarieerd menu dat voldoet aan de wensen van elke klant. Hun aanbod omvat alles van traditionele gerechten tot innovatieve culinaire creaties, ondersteund door een snelle en veilige online betaaloptie, waardoor ze een favoriete keuze zijn in de regio.

Rating: 4.1/ 5 — 223 Reviews
Address: Grote Baan 117, 3511 Hasselt, Belgium

Orient

Orient

Orient Runkst Hasselt onderscheidt zich als een culinair hoogtepunt in het hart van Hasselt met een veelzijdige menukaart die de smaakpapillen verwent met een rijke selectie aan pita/kebab, grillgerechten, pasta’s en meer. Met een speciale nadruk op kwaliteit en versheid, brengt dit etablissement authentieke smaken uit diverse keukens naar de tafel, van traditionele Turkse pizza’s en Italiaanse pasta’s tot heerlijke schotels en broodjes. Voor elke overbrugging boven de 5 km wordt een kleine bijdrage voor vervoerskosten gevraagd, waarmee het gemak en de toegankelijkheid van Orient Runkst Hasselt voor zijn klanten wordt benadrukt. Dit restaurant is de ideale keuze voor fijnproevers op zoek naar een smaakvolle maaltijd, of het nu gaat om een snelle hap of een uitgebreid diner.

Rating: 3.6/ 5 — 213 Reviews
Address: Sint-Hubertusplein 48, 3500 Hasselt, Belgium

Hoekske Kebab Pizza Pasta

Hoekske Kebab Pizza Pasta

Rating: 4.1/ 5 — 202 Reviews
Address: Gaarveldstraat 115, 3500 Hasselt, Belgium

Eethuis Istanbul

Eethuis Istanbul

Rating: 4.6/ 5 — 198 Reviews
Address: Rapertingenstraat 153, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024