• Home
  • Genk
  • De beste kebab in Genk – TOP 10 [2024]
De beste kebab in Genk - TOP 10 [2024]

De beste kebab in Genk – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een ranglijst gepresenteerd van de top 10 beste plekken om kebab te eten in Genk voor het jaar 2024. Deze selectie is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door bezoekers uitgebrachte beoordelingen en ervaringen zijn geanalyseerd om een betrouwbare lijst te garanderen. De nadruk ligt op kwaliteit, sfeer en klanttevredenheid, zoals weerspiegeld in de online feedback. Dit overzicht is bedoeld om liefhebbers van kebab

Ali Baba

Ali Baba

Ali Baba biedt een culinaire reis naar het hart van de Turkse keuken, met een focus op versheid en authentieke smaken. Van hun signature kebab gemaakt van gemarineerde kalfsbiefstuk tot een breed scala aan verse Turkse en Italiaanse pizza’s, dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke schotels en broodjes die een unieke smaakervaring beloven. Gevestigd in Genk, onderscheidt Ali Baba zich door niet alleen het aanbieden van smaakvolle maaltijden maar ook door hun toegewijde service inclusief gratis levering vanaf 35€, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor velen die op zoek zijn naar kwaliteitsvol eten met gemak.

Rating: 4.1/ 5 — 803 Reviews
Address: Stalenstraat 139, 3600 Genk, Belgium

Ali Baba

Ali Baba

Bij Ali Baba, een gevierd kebap restaurant gevestigd in Genk, wordt elke gast meegenomen op een culinaire reis met een authentiek aanbod van Turkse gerechten en een verscheidenheid aan Turkse en Italiaanse pizza’s. Geroemd om zijn kebap van gemarineerde kalfsbiefstiek, onderscheidt Ali Baba zich door zijn onvergetelijke smaken en de belofte van een echt smakelijke ervaring die klanten blijft verrassen. Met een ruime keuze aan heerlijke schotels, verse broodjes en de mogelijkheid tot afhalen, streeft Ali Baba ernaar om elke maaltijd onvergetelijk te maken. Bovendien, met ruime openingstijden en de optie voor gratis levering in Genk bij bestellingen vanaf 35€, zet Ali Baba zich in om gemak en kwaliteit te leveren aan elke klant.

Rating: 4.2/ 5 — 637 Reviews
Address: Vennestraat 62, 3600 Genk, Belgium

Mashar Pide

Mashar Pide

Geïnspireerd door de rijke culinaire tradities van Anatolië, belichaamt Mashar de essentie van authentieke Anatolische keuken door haar unieke en smaakvolle gerechten. Met een missie om de veelzijdige smaken van deze historisch rijke regio te delen, staat Mashar bekend om haar toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en het creëren van een onvergetelijke eetervaring voor haar gasten. Het restaurant, gevestigd in Genk, onderscheidt zich door een zorgvuldig samengesteld menu dat de diversiteit en rijkdom van Anatolische gerechten viert, waarmee het zich duidelijk positioneert als een culinaire bestemming die de traditionele smaken respecteert en vernieuwt.

Rating: 4.3/ 5 — 519 Reviews
Address: Vennestraat 154, 3600 Genk, Belgium

Kebap Saray Bvba

Kebap Saray Bvba

Rating:4.4/ 5 — 437 Reviews
Address: Weg naar As 176, 3600 Genk, Belgium

Dionysos

Dionysos

Bij Restaurant Dionysos staat de rijke smaak van Griekenland centraal, waar gasten worden uitgenodigd om op culinaire reis te gaan. Met een zorgvuldig samengesteld menu van authentieke voorgerechten, hartige hoofdgerechten en verleidelijke desserts, belichaamt dit etablissement de essentie van de Griekse gastvrijheid. Dionysos onderscheidt zich door zijn commitment aan traditionele recepten, verse ingrediënten, en een sfeer die de warmte en gezelligheid van Griekenland uitstraalt. Dit restaurant is de go-to bestemming voor liefhebbers van de Griekse keuken die op zoek zijn naar een authentieke ervaring, ver verwijderd van de alledaagse.

Rating: 4.4/ 5 — 337 Reviews
Address: Hoogstraat 53, 3600 Genk, Belgium

Liman Grill House

Liman Grill House

Bij Liman Grill House, gelegen in Genk, is gastvrijheid verweven met een passie voor authentieke Mediterrane keuken. Dit familiebedrijf onderscheidt zich door zijn uitgebreide menu dat zowel traditionele kebabgerechten als innovatieve culinaire creaties omvat, variërend van sappige Iskender en Döner Kebab tot smaakvolle Lahmacun & Pide en verrukkelijke desserts. Met een nadruk op versheid, kwaliteit en smaak, biedt Liman Grill House een unieke dinerervaring met gratis thuisbezorging, waarmee ze de traditionele Mediterrane keuken rechtstreeks naar uw deur brengen. Hun toewijding aan het creëren van memorabele maaltijden en de warme, gastvrije sfeer maakt hen een juweel in het hart van Genk.

Rating: 4.3/ 5 — 316 Reviews
Address: Onderwijslaan 76, 3600 Genk, Belgium

De Turk

De Turk

Rating: 4.6/ 5 — 300 Reviews
Address: Hoevenzavellaan, 3600 Genk, Belgium

Snack Aydin Genk

Snack Aydin Genk

Rating: 4.2/ 5 — 260 Reviews
Address: Berglaan 14, 3600 Genk, Belgium

Royal Kebabhouse

Royal Kebabhouse

Rating: 4.8/ 5 — 243 Reviews
Address: Stalenstraat 111, 3600 Genk, Belgium

Euro Kebab

Euro Kebab

Rating: 4.6/ 5 — 234 Reviews
Address: Weg naar Zwartberg 430, 3660 Oudsbergen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Genk – TOP 10 [2024]

In de meest recente analyse, uitgevoerd in 2024, is een ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in Genk,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024