• Home
  • Aalst
  • De beste cafés in Aalst – TOP 10 [2024]
De beste cafés in Aalst - TOP 10 [2024]

De beste cafés in Aalst – TOP 10 [2024]

In de loop van het recente onderzoek zijn de beste cafés in Aalst voor het jaar 2024 gerangschikt. Deze rangschikking is tot stand gekomen op basis van het aantal beoordelingen dat deze etablissementen hebben ontvangen op Google Maps. De selectieproces heeft zich gericht op diverse factoren zoals klanttevredenheid, sfeer, en kwaliteit van de aangeboden producten. Elk café is zorgvuldig geëvalueerd om een betrouwbare lijst van de top 10 te garanderen. Het resultaat is een lijst die een onmisbare gids biedt voor koffiel

Graaf van Egmont

Graaf van Egmont

Gelegen in het hart van Aalst, biedt Eetcafé Café Restaurant Graaf Van Egmont een warme mix van gastvrijheid, smakelijke gerechten en een aangename sfeer, waardoor het een favoriete plek is voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Met een focus op kwaliteit en service, staat het bekend om zijn vriendelijke personeel, gevarieerde menu met speciale aandacht voor vegetarische opties, en een uitnodigend terras dat perfect is voor zonnige dagen. Ondanks de soms drukke momenten, wordt elke gast met zorg en aandacht behandeld, wat bijdraagt aan een positieve eetervaring. Graaf Van Egmont onderscheidt zich door zijn toewijding aan een persoonlijke touch en betaalbare, kwalitatieve maaltijden, waardoor het een must-visit bestemming in Aalst is.

Rating: 3.6/ 5 — 842 Reviews
Address: Grote Markt 1, 9300 Aalst, Belgium

Café de Paris

Café de Paris

Bistrot Café De Paris, al drie decennia een baken van gastvrijheid in het hart van Aalst, biedt een unieke ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt. Met een passie voor kwaliteit en een hedendaagse aanpak, serveert het team dagelijks met enthousiasme lekkere maaltijden en verfijnde drankjes. Gevestigd op de bruisende Grote Markt, onderscheidt Café De Paris zich door zijn onwankelbare toewijding aan service en sfeer, zeven dagen per week. Deze bistro is de uitgelezen plek voor wie wil genieten van een gezellig samenzijn, ondersteund door een team dat klaarstaat om elke ervaring memorabel te maken.

Rating: 4.2/ 5 — 816 Reviews
Address: Grote Markt 7, 9300 Aalst, Belgium

Safir

Safir

Rating: 4.2/ 5 — 729 Reviews
Address: Grote Markt 22, 9300 Aalst, Belgium

Nobel

Nobel

Brasserie Nobel, gelegen in het hart van Aalst, biedt een warme en gastvrije ervaring waar gasten zich thuis voelen onder vrienden. Deze unieke bestemming onderscheidt zich door haar focus op het creëren van gedenkwaardige momenten, het serveren van verrassende maaltijden en het vieren van het leven. Met een benadering die zowel huiselijk als verfijnd is, nodigt Nobel bezoekers uit om zich te nestelen in een sfeer van goede gesprekken en heerlijke gerechten, allemaal in de charmante omgeving langs de Dender. Brasserie Nobel belichaamt de geest van Aalst en biedt een ervaring die zowel authentiek als onvergetelijk is.

Rating:4.4/ 5 — 655 Reviews
Address: Lange Zoutstraat 56, 9300 Aalst, Belgium

Hof Den Tuitelaar

Hof Den Tuitelaar

In het hart van het pittoreske Meldert ligt Hof den Tuitelaar, een charmant gasthof dat zijn thuisbasis vindt in een voormalige brouwerij. Dit gezellige café staat bekend om zijn ongedwongen sfeer waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan streekbieren, wijnen, verse cocktails en een diversiteit aan maaltijden, van juicy American burgers tot Vlaamse klassiekers. Met een kalender vol evenementen en kinderactiviteiten biedt Hof den Tuitelaar voor ieder wat wils. Daarnaast faciliteert het ook privébijeenkomsten en feesten in hun uniek ingerichte “Social Club” of onder de tent “La Bohême”, waardoor het de perfecte locatie is voor zowel ontspannen als feestelijke gelegenheden. Dit alles, gecombineerd met een prachtige tuinsetting, maakt Hof den Tuitelaar tot een ware oase van gezelligheid en gastvrijheid in de streek.

Rating: 4.5/ 5 — 636 Reviews
Address: Putstraat 15, 9310 Aalst, Belgium

Den Admiraal

Den Admiraal

In het bruisende hart van Aalst biedt Brasserie Den Admiraal een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar een gezellige eetervaring. Gelegen op de Grote Markt, verwent deze brasserie zijn gasten met een divers menu dat van verse soep en huisgemaakte kroketten tot aan verfijnde scampi en stoofvleesgerechten reikt, allemaal te genieten op een ruim terras onder de zon. Of je nu de voorkeur geeft aan een frisse pint in de middag of een cocktail bij het vallen van de avond, Den Admiraal staat garant voor kwaliteit en gezelligheid, met een persoonlijke touch die je nergens anders vindt.

Rating: 4.2/ 5 — 454 Reviews
Address: Grote Markt 21, 9300 Aalst, Belgium

Café Den Babbelaer

Café Den Babbelaer

Rating: 4.6/ 5 — 429 Reviews
Address: Klapstraat 3, 9300 Aalst, Belgium

Mokka

Mokka

Rating: 4.2/ 5 — 415 Reviews
Address: De Ridderstraat 2, 9300 Aalst, Belgium

De Prins Drinkt Koffie

De Prins Drinkt Koffie

Rating: 4.6/ 5 — 353 Reviews
Address: Geraardsbergsestraat 2, 9300 Aalst, Belgium

De Beiaard

De Beiaard

Gelegen in het hart van Aalst op de Grote Markt, onderscheidt Brasserie Café De Beiaard zich als een geliefde ontmoetingsplek met een uitnodigend straatterras. Met een indrukwekkende beoordeling door bezoekers, biedt dit café een warme en gastvrije sfeer voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve ontspanning. De Beiaard staat bekend om zijn uitstekende service en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor zijn gasten, waardoor het zich onderscheidt van de omliggende eet- en drinkgelegenheden. Het is de perfecte bestemming voor zowel locals als bezoekers om te genieten van een prachtig uitzicht op de levendige Grote Markt, terwijl ze zich tegoed doen aan heerlijke drankjes en gerechten.

Rating: 4.3/ 5 — 319 Reviews
Address: Grote Markt 8, 9300 Aalst, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Aalst – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst voor 2024 zijn de beste tandartsen in Aalst vastgesteld. Deze lijst is gebaseerd…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024