• Home
  • Kortrijk
  • De beste banketbakkerijen in Kortrijk – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Kortrijk - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een ranglijst samengesteld van de beste banketbakkerijen in Kortrijk. Deze lijst is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door bezoekers en liefhebbers van zoetigheden zijn deze banketbakkerijen grondig beoordeeld, wat heeft geleid tot een interessante top 10. De selectie weerspiegelt de voorkeuren en waarderingen van de lokale gemeenschap en toeristen. Deze banketbakkerijen zijn erkend om hun uitmuntendheid, variëteit aan gebakjes en

Patisserie Geers bv

Patisserie Geers bv

Patisserie Geers, genesteld in het hart van Kortrijk, staat al meer dan 40 jaar bekend als de ultieme bestemming voor uniek, creatief en onweerstaanbaar feestgebak en ijstaarten. Met een passie voor het omzetten van uw droomtaart in realiteit, blinkt dit familiebedrijf uit in het vervaardigen van gepersonaliseerde taarten voor elke gelegenheid, van communie- en lentefeesten tot huwelijken en jubilea. Hun vakmanschap en aandacht voor detail onderscheiden hen van de concurrentie en maken elke creatie niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen.

Rating: 4.7/ 5 — 228 Reviews
Address: Sint-Jansplein 14, 8500 Kortrijk, Belgium

Bakkerij Hazar

Bakkerij Hazar

Gelegen in het hart van Kortrijk, is Bakkerij Hazar een gevierde bestemming voor liefhebbers van heerlijk, ambachtelijk gebakken brood en authentieke Turkse specialiteiten. Met een sterke nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid, biedt deze bakkerij niet alleen verrukkelijke chickpea soep en een breed assortiment aan broden, maar staat ook bekend om zijn uitstekende service en vriendelijk personeel. Het unieke aanbod van traditionele gerechten, gecombineerd met betaalbare prijzen, onderscheidt Bakkerij Hazar van de concurrentie, waardoor het een geliefde plek is voor zowel locals als bezoekers die op zoek zijn naar een authentieke smaakervaring.

Rating: 4.7/ 5 — 194 Reviews
Address: Zwevegemsestraat 136, 8500 Kortrijk, Belgium

Patisserie Courcelles

Patisserie Courcelles

Rating: 4.4/ 5 — 156 Reviews
Address: Doorniksestraat 8, 8500 Kortrijk, Belgium

Bakery Rigole Kris

Bakery Rigole Kris

Brood en Banket Rigole, een familiebedrijf dat al vijf generaties lang met liefde en passie voor bakken bekend staat, biedt een uitgebreid assortiment aan van zowel traditioneel als speciaal brood, koffiekoeken, pistolets en belegde broodjes. Gevestigd in Marke, onderscheidt deze bakkerij zich door haar toewijding aan kwaliteit, de mogelijkheid tot online bestellen met handige afhaaltijdsloten voor bestellingen boven de €10, en een kleine servicekost voor kleinere bestellingen. Hun aanbod omvat zowel glutenvrije opties als een scala aan groot en klein brood, waarmee ze tegemoetkomen aan de diverse voorkeuren van hun klanten. Brood en Banket Rigole is meer dan een bakkerij; het is een erfgoed dat traditie en innovatie naadloos combineert om elke maaltijd speciaal te maken.

Rating:4.6/ 5 — 150 Reviews
Address: Pottelberg 165, 8510 Kortrijk, Belgium

Hoornaert

Hoornaert

Opgericht in 1927, heeft Bakkerij Hoornaert zich ontwikkeld tot een gerenommeerde bakkerij in West-Vlaanderen met zes locaties, bekend om haar ovenverse koffiekoeken, patisserie en brood, allemaal ambachtelijk bereid. Met een sterke focus op innovatie en traditie voldoet de bakkerij aan de uiteenlopende behoeften van haar klanten, terwijl ze tegelijkertijd regionale specialiteiten biedt die de trots van de bakkerij vormen. Bakkerij Hoornaert onderscheidt zich door haar klantgerichte benadering, met gemakkelijke online bestellingen en speciale openingstijden tijdens de feestdagen, waardoor klanten altijd kunnen genieten van vers gebakken lekkernijen.

Rating: 3.9/ 5 — 141 Reviews
Address: Leiestraat 46, 8500 Kortrijk, Belgium

Brood & Banket Hoornaert

Brood & Banket Hoornaert

Sinds haar oprichting in 1927 heeft Bakkerij Hoornaert zich met passie en vakmanschap gevestigd als een prominente warme bakker in Kortrijk en omstreken, bekend om haar ovenverse koffiekoeken, patisserie, en ambachtelijk gebakken brood. Met een rijke traditie die hand in hand gaat met innovatie, speelt de bakkerij in op de wensen van haar klanten door niet alleen tijdens de feestdagen open te blijven, maar ook door het gemak van online bestellen tot 18u dagelijks aan te bieden. Trots op hun regionale specialiteiten, biedt Bakkerij Hoornaert een unieke smaakervaring aan in elk van haar zes vestigingen, onderscheidend zich door een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Rating: 4.2/ 5 — 140 Reviews
Address: Doenaertstraat 10, 8510 Kortrijk, Belgium

Brood & Banket Hoornaert

Brood & Banket Hoornaert

Sinds de oprichting in 1927, heeft Bakkerij Hoornaert zich ontwikkeld tot een prominente bakkerij met zes vestigingen in West-Vlaanderen, bekend om haar ovenverse koffiekoeken, patisserie en ambachtelijk gebakken brood. Deze bakkerij onderscheidt zich door een perfecte balans tussen innovatie en het koesteren van traditionele bakmethodes, om zo in te spelen op de hedendaagse behoeften van haar klanten. Met een gebruiksvriendelijke online bestelservice en een trots aanbod van regionale specialiteiten, staat Bakkerij Hoornaert garant voor kwaliteit en klanttevredenheid, en nodigt iedereen uit om de rijke smaken en ambacht van hun producten te ontdekken.

Rating: 4.1/ 5 — 126 Reviews
Address: Doorniksewijk 116, 8500 Kortrijk, Belgium

Ridder En Hove

Ridder En Hove

Patisserie Ridder & Hove, gevestigd in het hart van Kortrijk, staat bekend om zijn ambachtelijke en 100% huisgemaakte lekkernijen, van de knapperige croissants tot het rijke assortiment aan patisserieën zoals taarten, gebakjes, en chocolade. Met een passie voor kwaliteit en vakmanschap biedt deze bakkerij een breed scala aan producten, inclusief speciale broden en seizoensgebonden lekkernijen, allemaal bereid met traditionele methoden en ingrediënten van topkwaliteit. Hun aanbod omvat ook unieke, gepersonaliseerde artikelen en mooi gevulde ontbijtmanden, ideaal voor bijzondere gelegenheden. Ridder & Hove onderscheidt zich door zijn toewijding aan authenticiteit en smaak, wat het een favoriete bestemming maakt voor fijnproevers en liefhebbers van kwaliteitsgebak.

Rating: 4.4/ 5 — 123 Reviews
Address: 7 Voorstraat Kor, 8500 Kortrijk, Belgium

Bakkerij Bekaert

Bakkerij Bekaert

Bakkerij Bekaert, in 1997 opgericht door Annick en Christof na de overname van bakkerij Teerlynck, heeft zich ontwikkeld tot een hoeksteen van ambachtelijke bakkerijproducten in Kortrijk. Met een volledig vernieuwd atelier en winkel, blijft het echtpaar zich bijscholen om een modern en divers assortiment aan te bieden, waaronder broden, koffiekoeken, pistolets, en banketgebak, met een speciale vermelding voor hun befaamde roomijs en sorbets. De bakkerij, die meer dan twee decennia versheid en vakmanschap belichaamt, onderscheidt zich door haar inzet voor kwaliteit en het gemak van online bestellen met de optie voor afhalen de volgende dag.

Rating: 4.5/ 5 — 112 Reviews
Address: Marksesteenweg 152, 8500 Kortrijk, Belgium

Bakkerij Luka

Bakkerij Luka

Bakkerij Luka, gevestigd in Marke, onderscheidt zich door haar toewijding aan ambachtelijkheid, bekroond met het prestigieuze Handmade In Belgium (HIB) label van Unizo. Deze erkenning bevestigt de passie en het vakmanschap van oprichters Ludovic Catteeuw en Karolien Ramon voor het bakkersambacht. De bakkerij belichaamt de essentie van kwaliteit en authenticiteit, door strikte criteria te volgen om traditionele en unieke bakproducten te creëren. Met uitgebreide openingstijden en een gebruiksvriendelijke online bestelservice, richt Bakkerij Luka zich op het bieden van gemak en een superieure ervaring aan haar klanten.

Rating: 4.6/ 5 — 110 Reviews
Address: Markekerkstraat 15, 8510 Kortrijk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 werd er een nauwgezette analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Kortrijk te…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024