• Home
  • Hasselt
  • De beste banketbakkerijen in Hasselt – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In het samenstellen van de top 10 lijst van de beste banketbakkerijen in Hasselt voor het jaar 2024, is er zorgvuldig gekeken naar de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Deze ranglijst wordt gekenmerkt door etablissementen die niet alleen uitblinken in de kwaliteit van hun gebak, maar ook in klanttevredenheid en ambiance. De beoordelingen en ervaringen van klanten hebben een cruciale rol gespeeld in het bepalen van deze prestigieuze lijst. Door de diversiteit en het vakmanschap van de banketbakkerijen in

Bakkerij Leonardus

Bakkerij Leonardus

Bakkerij Leonardus, geworteld in Kuringen en Stokrooie, België, presenteert zich als de ultieme bestemming voor liefhebbers van versgebakken lekkernijen. Met een dagelijks aanbod van vers brood, overheerlijke taarten, fijne patisserie, luxe pralines, chocolade en rijkelijk belegde broodjes, onderscheidt deze bakkerij zich door haar passie en vakmanschap. Het team, bestaande uit toegewijde bakkers en vriendelijk winkelpersoneel, staat garant voor producten van topkwaliteit, waarbij versheid en de liefde voor het ambacht centraal staan. Bakkerij Leonardus is niet alleen bekend om haar breed assortiment, maar ook om haar unieke specialiteiten zoals de geliefde ‘paardenvijg’, een must-try tijdens het weekend van de paardenmarkt. Met de mogelijkheid om op zondagen tweemaal vers brood te bakken en een 24-uurs broodautomaat, bevestigt Bakkerij Leonardus haar toewijding aan versheid en klanttevredenheid.

Rating: 4.4/ 5 — 272 Reviews
Address: Overdemerstraat 29, 3511 Hasselt, Belgium

Patisserie Cools

Patisserie Cools

Sinds 1856 staat Cools Hasselt bekend om zijn ambachtelijke bakkerij- en patisserieproducten, een traditie die met zorg is voortgezet door Stijn Vanrutten en Frédéric Robben sinds zij de zaak in 1999 overnamen. Dit gerespecteerde huis verrijkt Hasselt met huisgemaakte delicatessen, van brood en pistolets tot exclusieve gebakjes en de beroemde Hasseltse speculaas, allemaal gemaakt met een diepe waardering voor kwaliteit en traditie. Hun toewijding aan het creëren van onvergetelijke smaken en het handhaven van vakmanschap onderscheidt hen van de concurrentie, waardoor Cools Hasselt een favoriet blijft voor fijnproevers en liefhebbers van authentieke patisserie.

Rating: 4.3/ 5 — 272 Reviews
Address: Kapelstraat 27, 3500 Hasselt, Belgium

Bakkerij ’t Pleintje Runkst

Bakkerij 't Pleintje Runkst

Rating: 4.4/ 5 — 252 Reviews
Address: Abelenstraat 34, 3500 Hasselt, Belgium

Bakkerij Maris

Bakkerij Maris

Bakkerij Maris, al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in Kiewit, staat bekend om haar warme onthaal en een uitgebreid assortiment van ovenverse broden, taarten, patisserie, ontbijtkoeken, pralines en vers beleg. Met de heropening in 2002 door de familie Maris en de overname door Niels Vaes in 2016, combineert de bakkerij traditionele kwaliteit met een frisse dynamiek. De bakkerij onderscheidt zich door haar seizoensgebonden producten en de persoonlijke service, waardoor klanten steeds weer de weg vinden naar de Vijversstraat voor het lekkerste brood en banket.

Rating:4.5/ 5 — 196 Reviews
Address: Vijversstraat 3, 3500 Hasselt, Belgium

Schepers-Cels Brood & Banket

Schepers-Cels Brood & Banket

Sinds 1964 staat Bakkerij Schepers-Cels bekend om haar ambachtelijke lekkernijen, van heerlijk vers brood in diverse soorten tot unieke Limburgse taarten en handgemaakte chocolade. Met een rijke familiegeschiedenis en een passie voor kwaliteit, zijn Linda en Els, opgegroeid in de traditie van hun ouders Sylvain en Mia, voortdurend bezig om alleen het beste aan hun klanten te bieden. Hun vier vestigingen in Diest, Hasselt, Schaffen en Zelem blinken uit door een aanbod dat met grootste zorg en aandacht wordt bereid, waarbij de natuur en nostalgie als grootste inspiratiebronnen dienen. Schepers-Cels onderscheidt zich door een unieke combinatie van traditionele recepten, pure ingrediënten en een persoonlijke service, waardoor elke bezoek een bijzondere ervaring is.

Rating: 4.4/ 5 — 176 Reviews
Address: Sint-Katarinaplein 14, 3500 Hasselt, Belgium

Bakkerij “Koelen”,”Paalsteenstraat 138, 3500 Hasselt, Belgium

Bakkerij

Rating: 4.5/ 5 — 156 Reviews
Address:

Bakkerij Cupers

Bakkerij Cupers

Rating: 4.4/ 5 — 149 Reviews
Address: Sint-Truidersteenweg 504, 3500 Hasselt, Belgium

Bakkerij en ijs van Gelooven

Bakkerij en ijs van Gelooven

In het hart van Hasselt, biedt Bakkerij en Ijs van Gelooven sinds 1993 een unieke combinatie van ambachtelijk bereid Italiaans schepijs en traditioneel warm gebakken brood en gebak. Met een reputatie voor de “beste Limburgse vlaai” en een toewijding aan kwaliteit, gebruikt deze familiebedrijf verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen voor hun ijs en bakwaren. Of klanten nu zoeken naar lactosevrije opties of een gepersonaliseerde ijstaart wensen, van Gelooven stelt tevredenheid en innovatie voorop. Gelegen naast het fietsroutenetwerk, nodigt hun gezellige terras in een groene, rustige omgeving uit tot genieten van vers gemaakte koffie en lekkernijen, waarbij zelfs de kleintjes niet vergeten worden met speciaal voor hen ingerichte tafeltjes.

Rating: 4.5/ 5 — 137 Reviews
Address: Vossenbergstraat 75, 3500 Hasselt, Belgium

Mariën Meesterbakker

Mariën Meesterbakker

Mariën Meesterbakkers, opgericht in 1958, heeft zich ontpopt tot een culinair erfstuk in de Kempen en Limburg met een hartstochtelijke toewijding aan brood en banket. Als een familiebedrijf draagt het de missie uit om klanten te verrijken met ambachtelijke en met zorg bereide producten, van knapperige broden tot verleidelijk gebak, allen vervaardigd uit 100% natuurlijke ingrediënten. De bakkerij onderscheidt zich door een unieke combinatie van traditionele recepturen en een warme, persoonlijke benadering, waarmee ze het motto “We bake you happy” dagelijks waarmaken. De toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met het brede assortiment aan lekkernijen, verzekert dat er voor iedere smaak wel iets bijzonders te vinden is, waardoor Mariën Meesterbakkers een onvergetelijke smaakervaring biedt die generaties lang beklijft.

Rating: 4.0/ 5 — 137 Reviews
Address: Kiewitstraat 122, 3500 Hasselt, Belgium

Bakkerij Maes

Bakkerij Maes

Bakkerij Maes verwelkomt liefhebbers van vers gebakken lekkernijen met een breed assortiment aan broden, pistolets, gebakjes, en taarten, inclusief op maat gemaakte verjaardagstaarten en rijkelijk gevulde ontbijtkorven. Met een innovatieve aanpak biedt de bakkerij, gelegen in het hart van Hasselt, een moderne online webshop aan waar klanten gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen en ophalen in de winkel, waardoor wachttijden worden verminderd. Bakkerij Maes onderscheidt zich door deze naadloze integratie van traditioneel vakmanschap met het gemak van digitale bestellingen, en staat altijd klaar om vragen van klanten met een persoonlijke touch te beantwoorden.

Rating: 4.4/ 5 — 113 Reviews
Address: Vrijwilligersplein 2b4, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024