• Home
  • Gent
  • De beste banketbakkerijen in Gent – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Gent - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Gent – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een zorgvuldig samengestelde ranglijst gepresenteerd van de beste banketbakkerijen in Gent voor het jaar 2024. Deze lijst is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij een uitgebreide analyse is uitgevoerd op basis van klantbeoordelingen en -ervaringen. De banketbakkerijen die in deze top 10 zijn opgenomen, zijn geselecteerd vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit, service en het unieke aanbod. Door de beoordelingen van klanten als leidraad te

Aux Merveilleux de Fred

Aux Merveilleux de Fred

Aux Merveilleux de Fred, een ambachtelijke patisserie opgericht in 1982, staat bekend om haar traditionele Vlaamse lekkernijen en in het bijzonder het kenmerkende dessert: de Merveilleux. Onder leiding van de gepassioneerde Frédéric Vaucamps worden alle producten, waaronder de beroemde meringue-based Merveilleux in diverse smaken en maten, handgemaakt in elke winkel voor de ogen van de klant, wat zorgt voor een unieke ervaring en gegarandeerde versheid. Het merk onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde ambachtelijke vaardigheden en het vermogen om traditionele recepten te transformeren in magische smaaksensaties, waardoor klanten wereldwijd, van Toronto tot Londen tot Lille, dezelfde hoogwaardige kwaliteit en smaakbeleving ervaren.

Rating: 4.5/ 5 — 715 Reviews
Address: Mageleinstraat 38, 9000 Gent, Belgium

Joost Arijs

Joost Arijs

Joost Arijs Patisserie & Chocolaterie, gevestigd in het hart van Gent, biedt een verfijnde collectie van patisserieën, chocolade, en andere zoete lekkernijen die elke smaakpapil betoveren. Met een passie voor ambacht en kwaliteit wordt elk product zorgvuldig bereid, van handgemaakte pralines tot op maat gemaakte taarten en unieke confituur, allemaal gecreëerd met de filosofie dat elke hap je een stukje dichter bij huis brengt. Hun aanbod onderscheidt zich door de kunst van het persoonlijke, met de mogelijkheid om geschenken te personaliseren, naast een belofte van snelle levering. Joost Arijs is niet alleen een symbool van culinaire excellentie, maar ook een plek waar de gave van goed eten wordt gevierd, hetgeen hen onderscheidt in de wereld van zoetigheden.

Rating: 4.7/ 5 — 384 Reviews
Address: Vlaanderenstraat 24, 9000 Gent, Belgium

Himschoot

Himschoot

Bakkerij Himschoot, gevestigd in het hart van Gent sinds 1880, staat bekend om zijn ambachtelijke bakkerijproducten, vervaardigd uit het fijnste graan. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, onderscheidt deze bakkerij zich door zijn toewijding aan kwaliteit, het aanbieden van zowel traditioneel als innovatief brood en gebak. Klanten kunnen genieten van deze heerlijkheden in verschillende vestigingen, waaronder de historische Groentenmarkt en het moderne Dok-Noord. Bakkerij Himschoot blijft trouw aan zijn wortels door het creëren van ‘keizerlijk brood’, wat weerspiegelt in hun aandacht voor detail en het gebruik van premium ingrediënten. Hun unieke benadering van bakken en klantenservice zorgt ervoor dat ze zich onderscheiden in de bakkerswereld, waardoor elke klant de rijke smaken en het erfgoed van Gent kan ervaren.

Rating: 4.4/ 5 — 349 Reviews
Address: Groentenmarkt 1, 9000 Gent, Belgium

Marijn Coertjens

Marijn Coertjens

Marijn Coertjens onderscheidt zich als een meester chocolatier en patissier wiens rijke carrière internationale lof heeft geoogst, inclusief een Belgisch Kampioenschap Chocolatier en een bronzen medaille op het Wereldkampioenschap Patisserie in Lyon. Na een opmerkelijke periode als hoofd Chef Chocolatier bij The Peninsula Hong Kong, heeft hij in 2016 zijn eigen zaak in Gent opgericht, waar zijn kosmopolitische levensstijl en ontmoetingen met internationale grootheden tot uiting komen in zijn signature pralines en huisdelicatessen. Met een nadruk op verfijnde smaakcombinaties en aandacht voor detail, biedt Marijn Coertjens een zintuiglijke totaalervaring, verrijkt door zijn internationale flair en de bijdragen van ambitieuze patissiers en chocolatiers uit de hele wereld.

Rating:4.7/ 5 — 171 Reviews
Address: Burgstraat 151, 9000 Gent, Belgium

Aernoudt

Aernoudt

Bakkerij Aernoudt is een ambachtelijke bakkerij waar passie voor het vak centraal staat. Vanaf het ochtendgloren tot aan de lunch, biedt deze bakkerij een breed assortiment aan brood, pistolets, koffiekoeken, taarten, en meer, allemaal bereid met vakmanschap en hoogwaardige ingrediënten. Met een makkelijk online bestel- en afhaalsysteem onderscheidt Bakkerij Aernoudt zich door zijn klantgerichte service en kwaliteitsproducten die elk moment van de dag verrijken. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van de versheid en diversiteit van het aanbod dat deze bakkerij dicht bij huis brengt, resulterend in een smaakvolle ervaring die naar meer doet smaken.

Rating: 4.1/ 5 — 161 Reviews
Address: Recollettenlei 1, 9000 Gent, Belgium

Patisserie Jacquet

Patisserie Jacquet

Rating: 4.4/ 5 — 156 Reviews
Address: Vlaanderenstraat 118, 9000 Gent, Belgium

Okoro, uw échte warme bakker

Okoro, uw échte warme bakker

Bakkerij Okoro, gevestigd in hartje Gent, onderscheidt zich door de passie en vakmanschap van zaakvoerder Collins Okoro, die met zorg en liefde elke dag versgebakken brood en een diversiteit aan gebak aanbiedt. Van ontbijtkoeken en veganistische lekkernijen tot gepersonaliseerde fototaarten, de bakkerij vervult alle zoete wensen met hoogwaardige ingrediënten en een glimlach. Hun unieke service wordt aangevuld met handige broodautomaten voor de late uurtjes en een breed scala aan opties voor zakelijke geschenken en leveringen aan hoteleigenaars, waardoor Bakkerij Okoro een geliefde keuze is in de gemeenschap en daarbuiten.

Rating: 4.4/ 5 — 145 Reviews
Address: Brugsesteenweg 180, 9000 Gent, Belgium

Les Tartes de Françoise

Les Tartes de Françoise

Bij Les Tartes de Françoise draait alles om het creëren van onvergetelijke smaakervaringen met een assortiment aan ambachtelijke taarten die het hart van elke zoetekauw sneller doen kloppen. Met een toewijding aan kwaliteit en creativiteit worden traditionele recepten omgetoverd tot moderne delicatessen, waardoor het merk zich onderscheidt in de patisserie-industrie. De kernwaarden van authenticiteit, vakmanschap en gemeenschapsgevoel resoneren door elk aspect van het bedrijf, van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tot de warme, uitnodigende service. Les Tartes de Françoise is niet alleen een plek waar taarten worden gemaakt; het is een bestemming waar passie voor patisserie en de kunst van het delen centraal staan.

Rating: 4.3/ 5 — 133 Reviews
Address: François Laurentplein 35, 9000 Gent, Belgium

Uw Warme Bakkerij Filip & Sofie

Uw Warme Bakkerij Filip & Sofie

Rating: 4.6/ 5 — 127 Reviews
Address: Antwerpsesteenweg 17, 9000 Gent, Belgium

Bakkerij Marc

Bakkerij Marc

Gelegen in het hart van Drongen, biedt Bakkerij Marc al meer dan 35 jaar een verscheidenheid aan ambachtelijk bereide bakproducten, van echt versgebakken brood tot een breed assortiment aan pistolets, koffiekoeken, en verfijnde patisserie. Als familiebedrijf onderscheidt het zich door een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, het gebruik van de beste ingrediënten, en een passie voor authentieke recepten die elke hap tot een genot maken. Met een reputatie voor prachtige, smaakvolle gebakjes en een klantgerichte benadering, is Bakkerij Marc de go-to plaats voor iedereen die de echte smaak van vakmanschap wil ervaren.

Rating: 4.6/ 5 — 116 Reviews
Address: Drongenstationstraat 3, 9031 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Gent – TOP 10 [2024]

In de recent bijgewerkte ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Gent vastgesteld, gebaseerd op de meest…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024