• Home
  • Brugge
  • De beste banketbakkerijen in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de prachtige stad Brugge, bekend om zijn adembenemende architectuur en rijke geschiedenis, is een nieuwe ranglijst samengesteld die de aandacht trekt van zowel locals als toeristen. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 lijst van de beste banketbakkerijen voor het jaar 2024 onthuld. Deze lijst is met zorg samengesteld om de culinaire excellentie van Brugge te benadrukken, waarbij elk van de geselecteerde banketbakkerijen uitblinkt in zowel kwaliteit als

Aux Merveilleux De Fred Bruges

Aux Merveilleux De Fred Bruges

Aux Merveilleux de Fred, opgericht in 1982 door de gepassioneerde patissier Frédéric Vaucamps, heeft zich ontwikkeld tot een meester in het creëren van traditionele Vlaamse gebakjes, met de Merveilleux als onbetwiste ster. Dit ambachtelijke juweel kenmerkt zich door een ongeëvenaarde lichtheid, dankzij een geheime receptuur van meringue, beschikbaar in diverse smaken en maten voor elke gelegenheid. Elke lekkernij wordt met zorg en vakmanschap voor de ogen van de klant in de winkel bereid, waarbij de nadruk ligt op het delen van het ambacht en het waarborgen van een consistente smaakervaring, ongeacht de locatie wereldwijd. Aux Merveilleux de Fred onderscheidt zich door deze unieke combinatie van traditionele smaken, ambachtelijke bereiding en internationale consistentie.

Rating: 4.4/ 5 — 1386 Reviews
Address: Eiermarkt 3A, 8000 Brugge, Belgium

Bakkerij Sint-Paulus

Bakkerij Sint-Paulus

Rating: 4.5/ 5 — 461 Reviews
Address: Vlamingstraat 25, 8000 Brugge, Belgium

Bakery Sint-Paulus

Bakery Sint-Paulus

Rating: 4.4/ 5 — 452 Reviews
Address: Potentestraat 20, 8000 Brugge, Belgium

The Bread Kitchen

The Bread Kitchen

Rating:4.6/ 5 — 362 Reviews
Address: Generaal Lemanlaan 62, 8310 Brugge, Belgium

Bakery Sint-Paulus

Bakery Sint-Paulus

St Paulus is een vooraanstaande bakkerijketen, bekend om zijn ambachtelijke broden, tafelbroodjes, koffiekoeken, banket, belegde broodjes en desserts. Met meerdere locaties, waaronder Brugge, Sint-Pieters, Oostkamp, Sluis en Knokke-Heist, zet St Paulus zich in voor het leveren van hoogwaardige bakkerijproducten, gekenmerkt door hun versheid en kwaliteit. Ongeacht technische uitdagingen blijft het bedrijf toegewijd aan uitmuntende klantenservice, waarbij tijdelijke telefoonnummers worden aangeboden om de bereikbaarheid te garanderen. St Paulus onderscheidt zich door zijn aandacht voor detail, ambachtelijke expertise en de passie om iedere dag weer de lekkerste bakkerijproducten aan te bieden.

Rating: 4.5/ 5 — 334 Reviews
Address: Monnikenwerve 101, 8000 Brugge, Belgium

Bakkerij De Brioche

Bakkerij De Brioche

Rating: 4.3/ 5 — 320 Reviews
Address: Koolkerkse Steenweg 59, 8000 Brugge, Belgium

Bakkerij BAKK

Bakkerij BAKK

Bakkerij BAKK® (Dewitte), geleid door Dries & Sofie, biedt een unieke bakbeleving met zijn assortiment van versgebakken brood en gebak, vervaardigd met pure ingrediënten en een diepe waardering voor baktradities. De bakkerij onderscheidt zich door zijn open atelier, waar klanten het bakproces kunnen meemaken, en door het gebruik van enkel de beste grondstoffen. Met een passie voor de bakkerskunst en een nadruk op versheid en kwaliteit, is BAKK® een toonaangevende bestemming voor liefhebbers van fijn gebak en brood. Klanten worden uitgenodigd om de smaaksensaties zelf te ervaren en kunnen hun bestellingen gemakkelijk plaatsen voor een volgende-dag ophaalservice, waarmee BAKK® zich positioneert als een essentiële pijler binnen de gemeenschap.

Rating: 4.6/ 5 — 306 Reviews
Address: Gistelse Steenweg 604, 8200 Brugge, Belgium

bakery Desoete

bakery Desoete

Bakkerij Desoete, gevestigd in het hart van Brugge, onderscheidt zich door het met de hand vervaardigen van een breed scala aan bakkerij- en patisserieproducten, waaronder brood, banket, chocolade, en roomijs. Bekend om hun speciale assortiment tijdens feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar, biedt deze bakkerij een unieke selectie van gebak en chocolade die klanten niet kunnen weerstaan. Hun diversiteit aan producten, van broodjes en boterkoeken tot taarten, ijs, en zelfs kaas, maakt hen tot een geliefde bestemming voor fijnproevers in Brugge. De passie en toewijding aan kwaliteit en ambachtelijkheid worden weerspiegeld in elk product dat ze aanbieden, waardoor Bakkerij Desoete zich als een marktleider in de regio profileert.

Rating: 4.5/ 5 — 258 Reviews
Address: Calvariebergstraat 40, 8000 Brugge, Belgium

Cloet

Cloet

Bakkerij Cloet, gevestigd in Sint-Michiels, onderscheidt zich door haar diepgewortelde passie voor ambachtelijk brood, waarbij eenvoud en puurheid centraal staan. Met een focus op kwaliteit gebruiken ze enkel de fijnste ingrediënten, en geven ze hun brood alle tijd om op natuurlijke wijze te rijzen, resulterend in een assortiment dat niet alleen overheerlijk maar ook voedzaam en gezond is. Hun toewijding aan het bakkersambacht en het aanbieden van een breed assortiment aan vers brood, gecombineerd met de mogelijkheid tot online bestellen, maakt Bakkerij Cloet een prominente keuze voor broodliefhebbers.

Rating: 4.6/ 5 — 255 Reviews
Address: Dorpsstraat 21, 8200 Brugge, Belgium

Patisserie Vanmullem

Patisserie Vanmullem

In het hart van Brugge wordt Patisserie Van Mullem gekenmerkt door haar meesterlijke kunst van bakken, waar ontbijt, lunch, en momenten voor thee en koffie worden getransformeerd in een onvergetelijke ervaring. Met een vastberaden focus op kwaliteit en vakmanschap biedt deze patisserie een menu dat zowel traditionele als innovatieve lekkernijen omvat, waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van de gezellige atmosfeer, of ze nu online bestellen of de charmante locatie bezoeken. Patisserie Van Mullem is niet alleen een plek om te eten, maar een bestemming waar elke hap een stukje van Brugge’s rijke culinaire erfgoed viert.

Rating: 4.5/ 5 — 253 Reviews
Address: Vlamingstraat 56, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Brugge te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024