• Home
  • Bedrijf
  • De beste marketingbureaus in Leuven – TOP 10 [2024]
De beste marketingbureaus in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste marketingbureaus in Leuven – TOP 10 [2024]

In het onderzoek naar de beste marketingbureaus in Leuven voor het jaar 2024 is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze rangschikking, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, biedt een overzicht van de meest vooraanstaande bureaus in de regio. Door klantbeoordelingen en -ervaringen als leidraad te nemen, is er een objectieve lijst tot stand gekomen. De selectie weerspiegelt de bureaus die niet alleen hoge waarderingen hebben ontvangen, maar ook consistent positieve feedback van hun klanten. Deze ben

GfK

GfK

GfK, een toonaangevende speler op het gebied van marktintelligentie en consulting, onderscheidt zich door zijn diepgaande inzichten in consumentengedrag en marktdynamiek te combineren met geavanceerde analytics. Met meer dan 89 jaar ervaring heeft het bedrijf zich bewezen als een vertrouwde partner voor merken wereldwijd door kritieke vragen in het besluitvormingsproces te beantwoorden en duurzame groei te stimuleren. Door de recente fusie met NIQ brengt GfK een ongeëvenaard wereldwijd bereik en een holistische blik op retail en consumenteninzichten. Hun oplossingen, waaronder gfk newron en gfk consult, stellen merken in staat hun prestaties te optimaliseren, marktgroei te versnellen en de consumenten- en mediabetrokkenheid te versterken, waardoor GfK zich onderscheidt als een krachtige bondgenoot in het navigeren van de complexe marktlandschappen.

Rating: 4.1/ 5 — 71 Reviews
Address: Arnould Nobelstraat 42, 3000 Leuven, Belgium

Zimmo

Zimmo

Rating: 4.0/ 5 — 51 Reviews
Address: Kolonel Begaultlaan 1A/bus 12, 3012 Leuven, Belgium

Websters

Websters

Websters, gevestigd in Leuven, blinkt uit als een vooraanstaand digitaal agentschap gespecialiseerd in marketing en IT-consultancy. Met een belofte van transparantie en kracht, biedt het op maat gemaakte marketingstrategieën, trainingen en uitvoering, allemaal afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Het team van Websters, bestaande uit experts in diverse disciplines, zet zich in voor het creëren van schitterend succes door een perfecte symbiose van klant en consultant, voornamelijk in softwareontwikkeling en digitale tools. Hun uitgebreide dienstenaanbod omvat strategieontwikkeling, SEO, SEA, content creatie, en meer, waardoor Websters zich onderscheidt als een partner in groei voor bedrijven die streven naar digitale excellentie.

Rating: 5.0/ 5 — 48 Reviews
Address: Diestsesteenweg 104B, 3010 Leuven, Belgium

kpot

kpot

Sinds 2010 onderscheidt kpot zich als een creatief branding agency uit Leuven, dat streeft naar innovatieve en strategische branding oplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke merkidentiteit van hun klanten. Met een aanbod dat varieert van logo- en huisstijlontwerp tot webdesign, fotografie en campagnebeelden, verzekert kpot een coherente en aantrekkelijke merkbeleving over alle kanalen heen. Het team van gepassioneerde brand designers zet zich volledig in om elk project met zorg en precisie te benaderen, waarbij amusement en professionaliteit hand in hand gaan. kpot staat bekend om zijn vermogen om te ontzorgen en opvallende designs te leveren die gegarandeerd de aandacht trekken van de gewenste doelgroep.

Rating:4.9/ 5 — 38 Reviews
Address: Kolonel Begaultlaan 15/bus 03.21, 3012 Leuven, Belgium

Boostways

Boostways

Boostways is een dynamische partner voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Met een focus op persoonlijke begeleiding en toegankelijkheid, biedt het bedrijf een breed scala aan diensten, waaronder business coaching, strategische planning, en digitale marketingcursussen. Door de combinatie van kennis uit het ondernemerschap met ervaring uit het bedrijfsleven, zet Boostways zich in om ondernemers te helpen groeien op een duurzame manier, met aandacht voor hun uniekheid en efficiëntie. Het is hun missie om elke ondernemer te voorzien van de tools en kennis die nodig zijn om succesvol te zijn in de hedendaagse digitale wereld, waardoor ze zich onderscheiden van concurrenten door een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.

Rating: 5.0/ 5 — 28 Reviews
Address: Henricus Wittebolsstraat 6, 3018 Leuven, Belgium

iVOX BV

iVOX BV

Bij iVOX staat het creëren van betekenisvolle connecties centraal, waarbij innovatieve consumenteninzichten, merkverhalen en mediavoeringen worden ontwikkeld met een sterke nadruk op interactie met de doelgroep. Dit Belgische bedrijf biedt unieke kansen voor consumenten om op interactieve wijzen contact te leggen met hun favoriete merken, waardoor een brug geslagen wordt tussen consumenten, merken, marketing- en communicatiespecialisten, marktonderzoekers en mediabedrijven. Door diverse kanalen voor dialoog en feedback te hanteren, omarmt iVOX de stem van de consument, wat resulteert in winstgevende uitkomsten voor alle partijen.

Rating: 3.9/ 5 — 25 Reviews
Address: Engels Plein 35 – 01.01, 3000 Leuven, Belgium

JAYJAYS

JAYJAYS

JAYJAYS onderscheidt zich als een vooraanstaand online marketingbureau, gewijd aan het stimuleren van bedrijfsgroei en het verbeteren van online zichtbaarheid voor zowel multinationals als ambitieuze KMO’s. Door een combinatie van innovatieve strategieën zoals digital advertising, SEO-optimalisatie, business intelligence en machine learning, biedt JAYJAYS op maat gemaakte oplossingen die leiden tot krachtige leadgeneratie en conversie. Hun aanpak is data-gedreven, met een sterke focus op het leveren van meetbare resultaten en een positieve ROI. Bovendien versterkt de JAYJAYS Academy de digitale vaardigheden van professionals door middel van uitgebreide trainingen en resources, waarmee ze niet alleen bedrijven transformeren, maar ook individuen klaarstomen voor de digitale toekomst.

Rating: 5.0/ 5 — 24 Reviews
Address: Grauwmeer 1, 3001 Leuven, Belgium

Activate Leuven

Activate Leuven

Activate, Europa’s meest boeiende face-to-face marketingbureau, zet zich in om de verhalen te vertellen van mensen die zelf niet in staat zijn hun stem te laten horen, en levert hiermee een essentiële bijdrage aan de maatschappij. Door middel van directe gesprekken streeft het bedrijf ernaar zoveel mogelijk mensen te inspireren en te activeren voor de projecten waarvoor zij zich gepassioneerd inzetten. Activate onderscheidt zich door het aanbieden van de ultieme studentenjob, waarbij studenten niet alleen een aantrekkelijk loon verdienen, maar ook de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen, hun eigen werkdagen te bepalen, en deel te nemen aan leuke evenementen. Dit alles maakt Activate niet alleen een werkgever, maar ook een platform voor jong talent om te groeien en te bloeien in een ondersteunende en dynamische omgeving.

Rating: 4.5/ 5 — 17 Reviews
Address: Brusselsestraat 118, 3000 Leuven, Belgium

Boondoggle

Boondoggle

Boondoggle, een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het omzetten van uitdagingen van merken in innovatieve oplossingen, valt op door zijn geloof in creativiteit, relevantie en technologische innovatie. Met een diverse groep van talenten, variërend van kunstenaars tot strategen, zet Boondoggle zich in om merken te bouwen die mensen echt kunnen omarmen en ervaren. Hun aanpak, die een sterke nadruk legt op samenwerking en diversiteit, stelt hen in staat om opvallende, betekenisvolle ideeën te genereren en platforms te creëren die deze ideeën samenbrengen voor een naadloze en aansprekende merkervaring.

Rating: 4.4/ 5 — 16 Reviews
Address: Havenkant 6/bus 508, 3000 Leuven, Belgium

Joeri Billast

Joeri Billast

Joeri Billast, bekend als ‘The Web3 CMO’, staat aan het roer van Efficado, waar hij als fractionele Chief Marketing Officer (CMO), AI-trainer, en Web3-marketingstrateeg fungeert. Met een diepgaande expertise in digitale strategieën, AI, NFT’s en de Metaverse, helpt hij B2B-bedrijven in de technologische sector om voorop te blijven lopen en nieuwe markten te betreden. Door zijn innovatieve benadering in het benutten van opkomende technologieën, biedt Joeri unieke inzichten en strategieën waarmee organisaties aanzienlijke impact kunnen maken. Daarnaast deelt hij zijn kennis en ervaringen via de ‘Web3 CMO Stories Podcast’ en diverse bestsellers, waardoor hij erkend wordt als een Europese gedachte leider in de Web3-community.

Rating: 5.0/ 5 — 15 Reviews
Address: Wonewei 4, 3360 Bierbeek, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tandartspraktijken in Leuven te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de samenstelling van de top 10 lijst van de beste sportscholen in Leuven voor het jaar 2024,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Leuven – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de beste restaurants in Leuven voor het jaar 2024. Deze…

ByBydeflect.befeb 16, 2024