De beste loodgieters in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste loodgieters in Leuven – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de beste loodgieters in Leuven voor het jaar 2024. Deze top 10 ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door klanten gegeven waarderingen en recensies zijn in overweging genomen om een betrouwbaar beeld te geven. Hierbij is speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van de dienstverlening, klanttevredenheid en betrouwbaarheid van de loodgieters. Deze beoordelingen bieden inzicht in

FACQ PROcenter Leuven

FACQ PROcenter Leuven

Facq, gevestigd in Leuven, onderscheidt zich als een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige sanitair- en verwarmingsproducten, met een sterke focus op duurzame oplossingen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met een toegankelijke PROcenter biedt het bedrijf meer dan 6000 artikelen van topmerken, ondersteund door deskundig advies en een klantgerichte service inclusief een efficiënt afhaalsysteem en levering door heel België. Facq’s betrokkenheid bij innovatie en duurzaamheid, gecombineerd met hun uitgebreide assortiment en professionele ondersteuning, maakt hen een essentiële partner voor elke badkamer-, verwarmings- en keukenrenovatie of -installatie.

Rating: 4.3/ 5 — 85 Reviews
Address: Ambachtenlaan 42a, 3001 Leuven, Belgium

MSM-group

MSM-group

Bij MSM Group in Leuven staat expertise centraal in het realiseren van uw woningverbeteringsplannen. Als specialisten in dakwerken, zolderrenovaties, uitgebreide renovatieprojecten, gevelwerken, en het plaatsen van ramen en deuren, onderscheidt MSM Group zich door een betrouwbare en betaalbare service te bieden. Ervaren vakmensen zetten zich in om elke klus, van een eenvoudige opknapbeurt tot een complete transformatie van uw huis, met precisie en vakmanschap uit te voeren. MSM Group is uw vertrouwde partner voor kwalitatieve verbeteringen aan uw woning, waarbij innovatie en klanttevredenheid voorop staan.

Rating: 4.9/ 5 — 47 Reviews
Address: Wijgmaalsesteenweg 100, 3012 Leuven, Belgium

Maes Verwarming en Sanitair

Maes Verwarming en Sanitair

Maes Verwarming en Sanitair, al zes generaties een vertrouwde naam in Leuven voor stijlvol en functioneel wooncomfort, specialiseert zich in op maat gemaakte badkamerrenovaties en de installatie van milieuvriendelijke verwarmingssystemen. Met een persoonlijke benadering beginnend bij het ontwerp tot aan de realisatie, biedt dit familiebedrijf een uitgebreid assortiment aan sanitaire toestellen en verwarmingsopties, waaronder innovatieve oplossingen zoals zonne-energie. Hun commitment aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak onderscheidt Maes Verwarming en Sanitair van de concurrentie, terwijl ze steeds streven naar een perfecte afstemming op de behoeften en budgetten van hun klanten.

Rating: 4.6/ 5 — 42 Reviews
Address: Brusselsestraat 220, 3000 Leuven, Belgium

Sammy Verwarming & Sanitair Leuven

Sammy Verwarming & Sanitair Leuven

Sammy Verwarming & Sanitair, gevestigd in de regio Leuven, Aarschot en Tienen, blinkt uit als een totaalinstallateur met een rijke ervaring in centrale verwarming, sanitair, en loodgieterswerk. Door hun diepgaande kennis en vakmanschap bieden zij een breed scala aan diensten, van de installatie en het onderhoud van cv-ketels, vloerverwarming en warmtepompen tot badkamerrenovaties en het aanleggen van regenwaterrecuperatiesystemen. Hun onderscheidende kracht ligt in de snelheid van handelen, uitmuntende service, en het vermogen om klanten deskundig te adviseren over de meest efficiënte oplossingen, zoals de beste waterverzachters en energiebesparende pelletkachels, om zo de levensduur van installaties te verlengen en het wooncomfort te verhogen.

Rating:5.0/ 5 — 41 Reviews
Address: Mgr. van Waeyenberghlaan 18, 3000 Leuven, Belgium

Driesmans en Co NV

Driesmans en Co NV

Driesmans onderscheidt zich al meer dan zes decennia als een gerenommeerd familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Met een nadruk op maatwerk en kwaliteit neemt hun team van 25 vakkundige medewerkers elk project, van nieuwbouwinrichting tot totaalrenovatie, met passie ter hand. Klanten worden verwelkomd in een toonzaal vol inspiratie en kunnen rekenen op persoonlijke service en een uitgebreid magazijn met meer dan 10.000 producten op voorraad. Driesmans staat bekend om zijn betrouwbare service, waarbij comfort, kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan, getuige de vele positieve klantenervaringen.

Rating: 4.4/ 5 — 30 Reviews
Address: Diestsesteenweg 394Bus 1, 3010 Leuven, Belgium

Hooylaerts BV

Hooylaerts BV

Hooylaerts BV, met meer dan 20 jaar ervaring, onderscheidt zich als een deskundige op het gebied van verwarming en sanitair voor zowel particulieren als grote bedrijven in heel Vlaanderen. Door hun flexibiliteit en probleemoplossend vermogen leveren ze maatwerk in de installatie van verwarmingsketels, zonneboilers, vloer- en wandverwarming, en airco-systemen, en dragen ze bij aan een duurzamere toekomst met hun expertise in alternatieve energieoplossingen. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijkt uit de succesvolle afronding van talloze projecten en het aanbieden van een breed scala aan diensten, van badkamerrenovaties tot het ontstoppen van afvoeren, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor al uw sanitaire en verwarmingsbehoeften.

Rating: 4.5/ 5 — 24 Reviews
Address: Binkomstraat 50, 3391 Tielt-Winge, Belgium

Vrancken verwarming, sanitair, ventilatie en koeling bv

Vrancken verwarming, sanitair, ventilatie en koeling bv

Vrancken onderscheidt zich als een meester in vakmanschap, gespecialiseerd in de plaatsing, het onderhoud en de reparatie van sanitair, verwarming, ventilatie en koelsystemen, exclusief bedoeld voor particulieren in de ruime regio Leuven. Met een toewijding aan kwaliteit, biedt het bedrijf deskundige installaties en service, gesteund door een assortiment van hoogwaardige A-merkproducten en een belofte van transparantie in prijsstelling. Vrancken is niet alleen een vertrouwde partner voor individuele woningprojecten, maar werkt ook samen met bouwheren en architecten om technische ontwerpen te verfijnen, waardoor het bedrijf een integrale schakel vormt in de realisatie van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Rating: 4.7/ 5 — 23 Reviews
Address: Zoutrootjesstraat 4, 3210 Lubbeek, Belgium

Thermo Technic

Thermo Technic

Bij Thermotechnic Verwarming & Sanitair, gevestigd in Heverlee, staat innovatie in comfort centraal. Als specialist in verwarming en sanitair biedt dit bedrijf op maat gemaakte oplossingen die niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam zijn. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies, hoogwaardige installaties en een uitstekende service. Wat Thermotechnic onderscheidt, is hun toewijding aan het verbeteren van het wooncomfort van hun klanten door middel van de nieuwste technologieën en een klantgerichte benadering. Dit maakt hen een betrouwbare partner voor al uw verwarmings- en sanitaire behoeften.

Rating: 4.0/ 5 — 20 Reviews
Address: Bierbeekstraat 114, 3001 Leuven, Belgium

Thorbouw Bv

Thorbouw Bv

ThorBouw BVBA onderscheidt zich als pionier in duurzaam en toekomstgericht bouwen binnen Vlaams-Brabant. Met een sterke focus op ‘volhoudbaar wonen’, zet dit Leuvense aannemersbedrijf zich volledig in voor het creëren van energiezuinige en milieuvriendelijke woningen, appartementen en bouwprojecten. Hun aanpak gaat verder dan traditionele duurzaamheid, door het nadrukkelijk gebruik van natuurlijke materialen en het bieden van betaalbare energie-oplossingen. Onder leiding van Jan Vansteenwegen en in samenwerking met North South Architecten, biedt ThorBouw een totaalpakket van advies, ontwerp tot realisatie, met respect voor de planeet en toekomstige generaties. Dit alles gestoeld op principes van ethiek en integriteit, waarbij klanttevredenheid en milieubewustzijn hand in hand gaan.

Rating: 4.9/ 5 — 18 Reviews
Address: Hoveniersdreef 64, 3001 Leuven, Belgium

Hombroeckx Dylan BV

Hombroeckx Dylan BV

Hombroeckx Sanitair, gevestigd in de regio Leuven, staat bekend als dé expert op het gebied van sanitair en verwarming. Met 15 jaar ervaring biedt dit jonge en gedreven bedrijf een breed scala aan diensten aan, van badkamerrenovaties tot het onderhouden en installeren van verwarmingsinstallaties en radiatoren. Hun toewijding om enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen te werken, zorgt voor warmte en comfort in ieder huis. Hombroeckx Sanitair onderscheidt zich door hun klantgerichte service, waaronder het aanbieden van gratis offertes voor al uw sanitaire projecten, wat hen een betrouwbare partner maakt voor al uw sanitair en verwarmingsbehoeften in en rond Leuven.

Rating: 4.7/ 5 — 15 Reviews
Address: Mechelsesteenweg 450, 3020 Herent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tandartspraktijken in Leuven te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de samenstelling van de top 10 lijst van de beste sportscholen in Leuven voor het jaar 2024,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Leuven – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de beste restaurants in Leuven voor het jaar 2024. Deze…

ByBydeflect.befeb 16, 2024