• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in La Louvière – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in La Louvière - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreide analyse uitgevoerd om de beste massagesalons in La Louvière te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst zorgvuldig samengesteld. Deze ranglijst is ontworpen om potentiële klanten te begeleiden in hun zoektocht naar kwalitatieve ontspanning en welzijn. Door gebruikersbeoordelingen en ervaringen te verzamelen, is een objectief overzicht tot stand gekomen. De resultaten reflecteren niet alleen de kwaliteit van de

Ô Bois Zen

Ô Bois Zen

Gelegen in Hainaut, staat Ô Bois Zen bekend als een uniek wellnesscentrum dat zich onderscheidt door zijn aanbod van luxe suites, persoonlijke verzorging, massages en op maat gemaakte wellnessformules. Het centrum is toegewijd aan het bieden van een serene en verjongende ervaring, waarbij de behoeften en het welzijn van de gast centraal staan. Ondanks de uitdagingen van de pandemie, heeft Ô Bois Zen zijn flexibiliteit en klantgerichtheid getoond door de verlenging van cadeaubonnen en het behoud van deposito’s als tegoeden voor toekomstige reserveringen. Met een breed scala aan tijdelijke aanbiedingen en de mogelijkheid om een uniek geschenk in de vorm van een cadeaubon te geven, belooft Ô Bois Zen een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning.

Rating: 4.6/ 5 — 206 Reviews
Address: Rue du Progrès 19, 7170 Manage, Belgium

Yves Rocher

Yves Rocher

Rating: 4.0/ 5 — 201 Reviews
Address: Rue de la Franco-Belge 28, 7100 La Louvière, Belgium

The Awakening Of The Senses

The Awakening Of The Senses

Institut & Spa L’Eveil des Sens, gelegen in een prachtig verfijnd kader, is toegewijd aan het bevorderen van persoonlijke ontspanning en welzijn. Met een breed aanbod van diensten zoals privé spa-ervaringen, gezichts- en lichaamsbehandelingen, afslankbehandelingen, manicures, pedicures, diverse ontharingsmethoden en make-up, richt het instituut zich op zowel mannen als vrouwen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de zorg en de expertise van het team, waarmee het zich onderscheidt door een diepe toewijding aan het welzijn van elke bezoeker. Speciale therapieën zoals energetische behandelingen en numerologie verrijken het aanbod, waardoor L’Eveil des Sens meer is dan een spa: het is een toevluchtsoord waar zorg voor zichzelf essentieel is.

Rating: 4.7/ 5 — 152 Reviews
Address: Rue Aveau 72, 7181 Seneffe, Belgium

Beautika

Beautika

Rating:4.6/ 5 — 66 Reviews
Address: Rue Sylvain Guyaux 43, 7100 La Louvière, Belgium

Hijama /réflexologie plantaire & conseillère en compléments alimentaires doté du concept NTC unique au monde

Hijama /réflexologie plantaire & conseillère en compléments alimentaires doté du concept NTC unique au monde

BK Harmony, gevestigd in La Louvière, België, staat bekend om zijn specialistische diensten op het gebied van Hijama (cupping therapie) en voetreflexologie, aangeboden door een gekwalificeerde verpleegkundige met een passie voor de medische sector. Het bedrijf onderscheidt zich door het aanbieden van zowel thuisbehandelingen binnen een straal van 40 km als behandelingen in de praktijk, waarbij het welzijn en de gezondheid van de cliënt centraal staan. Met concurrerende prijzen en een warme, welkomende benadering biedt BK Harmony een unieke combinatie van professionaliteit en persoonlijke zorg, gericht op het verlichten van klachten en het bevorderen van ontspanning en welzijn.

Rating: 5.0/ 5 — 54 Reviews
Address: Rue du Conza 54, 7100 La Louvière, Belgium

Helios Institut

Helios Institut

Rating: 4.5/ 5 — 51 Reviews
Address: Rue du Temple 4, 7100 La Louvière, Belgium

Bulles d’évasion

Bulles d'évasion

Bulles d’évasion, gelegen in Houdeng-Goegnies, staat bekend als een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar rust en verjonging. Met een focus op zowel individuele als groepservaringen, biedt dit privé-spa en schoonheidsinstituut klanten de mogelijkheid om te ontspannen in een jacuzzi, sauna en hammam, of om te kiezen voor professionele schoonheidsbehandelingen. Hun aanbod strekt zich uit van duo massages en privé-spa pakketten tot luxe arrangementen voor speciale gelegenheden, allemaal ontworpen om een unieke en ontspannende ervaring te bieden. Het onderscheidt zich door de nadruk op privacy, exclusiviteit en een breed scala aan verzorgende diensten, wat Bulles d’évasion een ideale bestemming maakt voor diegenen die zich willen onderdompelen in een staat van welzijn.

Rating: 4.6/ 5 — 33 Reviews
Address: Rue de Wavrin 115, 7110 La Louvière, Belgium

Ligne Attitude

Ligne Attitude

Rating: 4.4/ 5 — 31 Reviews
Address: Rue Louis de Brouckère 33, 7100 La Louvière, Belgium

Bien-être & Silhouette

Bien-être & Silhouette

Bij het prestigieuze Centrum Plexr, gevestigd te Trivières, wordt esthetische perfectie nagestreefd door middel van geavanceerde, niet-ablatieve chirurgische ingrepen en behandelingen zoals definitieve ontharing, photo-verjonging, afslankprocedures, en endermologie. Door zich te richten op innovatie en klanttevredenheid, onderscheidt Plexr zich in de schoonheidsindustrie met zijn state-of-the-art technologieën en een toegewijd team, dat streeft naar het verwezenlijken van natuurlijke schoonheid en welzijn. Met een nadrukkelijke focus op veiligheid en kwaliteit, biedt Plexr een uitzonderlijke service die op maat gemaakt is voor de individuele behoeften en wensen van elke cliënt.

Rating: 4.7/ 5 — 21 Reviews
Address: Rue du Bois d’Huberbu 89, 7100 La Louvière, Belgium

Ce Que Femme Veut Institut

Ce Que Femme Veut Institut

Ce Que Femme Veut Institut, gevestigd in La Louvière, onderscheidt zich door zijn toewijding aan de nieuwste schoonheidstechnologieën en persoonlijke verzorging sinds de opening in oktober 2020. Opgericht door Anne-Sophie Lepers, een gepassioneerde schoonheidsspecialiste, biedt dit warme en uitnodigende instituut een scala aan geavanceerde behandelingen, van laserontharing en tandenbleken tot op maat gemaakte gezichtsbehandelingen en afslankende lichaamsverzorgingen. Met apparatuur van de laatste generatie en diensten die voldoen aan de Europese normen, streeft Ce Que Femme Veut Institut ernaar om klanten een veilige en vertrouwelijke ervaring te bieden, waardoor het een unieke bestemming is voor iedereen die op zoek is naar uitmuntendheid in persoonlijke verzorging.

Rating: 5.0/ 5 — 21 Reviews
Address: 7100, Rue des Bois 87, 7100 La Louvière, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste tandheelkundige zorg, is een grondige analyse uitgevoerd op basis van Google Maps-beoordelingen.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste sportscholen in La Louvière geïdentificeerd. Deze lijst is…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in La Louvière – TOP 10 [2024]

In het afgelopen jaar is een grondige analyse uitgevoerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Ramen in La Louvière – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste Ramen-restaurants in La Louvière voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024