De beste restaurants in La Louvière - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in La Louvière – TOP 10 [2024]

In het afgelopen jaar is een grondige analyse uitgevoerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, met als specifiek doel de top 10 beste restaurants in La Louvière voor 2024 te identificeren. Deze ranglijst is samengesteld door zorgvuldig de recensies en beoordelingen van bezoekers te evalueren. Dankzij deze methodologie is een objectieve lijst gecreëerd die de culinaire parels van La Louvière in de schijnwerpers zet. Onder deze selectie bevinden zich zowel verborgen juweeltjes als gevest

Dolce Vita

Dolce Vita

Sinds 1986 heeft Dolce Vita zich in La Louvière, België, gevestigd als een toonaangevende Italiaanse brasserie en gelateria, waar liefhebbers van Italiaanse delicatessen terechtkunnen voor een authentieke beleving. Met de eigenaar zelf aan het roer in de keuken, garandeert Dolce Vita versheid en kwaliteit in elk gerecht, van uitgebreide maaltijden tot verrukkelijke desserts zoals crêpes, wafels, en huisgemaakte gelato. De gelateria blinkt uit met 100% natuurlijke ingrediënten en traditionele Italiaanse bereidingsmethoden, waardoor de ijsspecialiteiten een echte traktatie zijn. Voor elke gelegenheid, van bruiloften tot bedrijfsfeesten, biedt Dolce Vita meerdere privéruimtes aan, met capaciteit voor 10 tot 120 personen, en belooft een onvergetelijke ervaring dankzij haar moderne fabricagetechnologieën en toewijding aan uitmuntendheid.

Rating: 3.9/ 5 — 2061 Reviews
Address: Pl. Maugrétout 3, 7100 La Louvière, Belgium

Le Mansart

Le Mansart

Sinds 1920 staat Les Brasseries Mansart bekend als een bastion van de Franse gastronomie in het hart van La Louvière, waar generaties zich hebben verzameld om te genieten van de rijke smaken van traditionele brasseriegerechten. Met een nadruk op kwaliteit en seizoensgebondenheid, worden gasten verwend met een menu vol verse, hoogwaardige ingrediënten, waaronder de beroemde Ierse entrecôte, gourmetburgers en het huisgemaakte vol-au-vent. Het unieke interieur van de brasserie, een naadloze mix van elegantie en eenvoud, traditie en moderniteit, biedt een onvergetelijke sfeer voor zowel intieme diners als gezellige samenkomsten. Les Brasseries Mansart onderscheidt zich door zijn rijke historie, culinaire excellentie en een onveranderlijke toewijding aan het creëren van memorabele momenten voor zijn gasten.

Rating: 4.1/ 5 — 1755 Reviews
Address: Pl. Jules Mansart 1, 7100 La Louvière, Belgium

Lunch Garden Haine-St.-Pierre

Lunch Garden Haine-St.-Pierre

Lunch Garden, met zijn 62 vestigingen verspreid over België, staat bekend als een toegankelijke en gezinsvriendelijke eetgelegenheid die een breed scala aan maaltijdopties biedt, zowel ter plaatse als voor thuis via afhaal of levering met partners zoals Deliveroo. Het onderscheidt zich door zijn klantgerichte benadering, met voordelen zoals diverse kortingen en een loyaliteitsprogramma, en is daarmee een aantrekkelijke keuze voor een breed publiek op zoek naar gemak en kwaliteit. Met faciliteiten zoals gratis WiFi en een kindvriendelijke omgeving, zet Lunch Garden zich in om een aangename eetervaring te bieden, elke dag van de week.

Rating: 3.8/ 5 — 1577 Reviews
Address: Chau. de Redemont 21, 7100 La Louvière, Belgium

O’tacos – La Louvière

O'tacos - La Louvière

Rating:3.9/ 5 — 1205 Reviews
Address: Rue Sylvain Guyaux 23, 7100 La Louvière, Belgium

La Cantine des Italiens

La Cantine des Italiens

La Cantine des Italiens onderscheidt zich als een familievriendelijk restaurant dat een unieke mix van culinaire ervaringen en culturele verrijking biedt, gelegen in het hart van België. Met een sfeervolle dansgelegenheid, een breed scala aan verse, hoogwaardige Italiaanse gerechten en een gastvrije bediening, belooft dit restaurant een onvergetelijke ervaring. Bovendien nodigt de gratis toegankelijke expositie over Italiaanse immigratie gasten uit voor een boeiende reis door de geschiedenis, terwijl de elektrische bootverhuur langs de Hainaut waterwegen een extra laag van ontspanning biedt. La Cantine des Italiens staat klaar om iedereen te verwelkomen die op zoek is naar een plaats waar goed eten en cultuur samenkomen in een levendige en gastvrije omgeving.

Rating: 3.9/ 5 — 1016 Reviews
Address: Rue Tout-Y-Faut 90, 7110 La Louvière, Belgium

L’Antica Roma

L'Antica Roma

Als pionier op het gebied van sociale netwerken streeft Facebook ernaar om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden, waardoor gemeenschappen worden opgebouwd en afstanden worden overbrugd. Met een breed scala aan functies, waaronder het delen van nieuws, evenementen en persoonlijke momenten, faciliteert het platform de communicatie tussen vrienden, familie en collega’s. Facebook onderscheidt zich door zijn innovatieve gebruik van technologie om gebruikerservaring te personaliseren en te verbeteren, terwijl het tegelijkertijd bedrijven krachtige tools biedt voor marketing en doelgerichte advertenties. De kernwaarden van het bedrijf liggen in het creëren van een open en verbonden wereld, waar veiligheid en privacy van de gebruiker voorop staan.

Rating: 4.5/ 5 — 936 Reviews
Address: Rue de Belle-Vue 189, 7100 La Louvière, Belgium

Pizzeria Gennaro

Pizzeria Gennaro

Sinds 1981 verwarmt Pizzeria Gennaro de harten van Wallonië met haar passie voor authentieke Italiaanse keuken. Het nodigt gasten uit om te genieten van een smaakvolle ervaring in een gezellige sfeer, waar men kan smullen van handgemaakte pizza’s, verse pasta’s en traditionele Italiaanse gerechten, vergezeld van een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Met een toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid, onderscheidt Gennaro zich door niet alleen een plek te zijn waar maaltijden gedeeld worden, maar ook door het aanbieden van een handige bezorg- en afhaalservice, evenals een nieuw geïntroduceerde cateringservice voor die speciale gelegenheden.

Rating: 4.2/ 5 — 871 Reviews
Address: Rue Sylvain Guyaux 69 Rue Gustave Boël 62 (Livraison, 7100 La Louvière, Belgium

La Planche

La Planche

Gelegen in het sfeervolle Houdeng-Aimeries, verwelkomt La Planche gasten met een belofte van authentieke culinaire ervaringen, waarbij elk gerecht getuigt van verse, seizoensgebonden ingrediënten. Deze charmante eetgelegenheid onderscheidt zich door haar huisgemaakte specialiteiten zoals foie gras au porto en filet pur flambé au cognac, aangeboden in een warme, gastvrije ambiance. Met een focus op kwaliteit en een hart voor lokale producten, nodigt La Planche haar gasten uit om te genieten van het beste van de Franse keuken, ondersteund door een zorgvuldig samengestelde wijnkaart en een aanbod aan betaalopties. Het is de perfecte bestemming voor liefhebbers van verfijnd eten en gezelligheid, waarbij elke maaltijd een ontdekkingstocht is naar de rijke smaken en tradities van de regio.

Rating: 3.8/ 5 — 804 Reviews
Address: Chau. du Pont du Sart 240, 7110 La Louvière, Belgium

Le Xalkis

Le Xalkis

Rating: 4.3/ 5 — 708 Reviews
Address: Bd Mairaux 4, 7100 La Louvière, Belgium

L’acqua e Farina 2018 – Pizzeria Napoletana – brasserie

L'acqua e Farina 2018 - Pizzeria Napoletana - brasserie

Bij L’Acqua e Farina 2018 in La Louvière wordt passie voor Italiaanse culinaire tradities tot leven gebracht door het serveren van uitmuntende maaltijden. De essentie van het restaurant is het aanbieden van consistent kwalitatief hoogwaardige gerechten, waaronder hun trots: verrukkelijke pizza’s. Gasten worden uitgenodigd om te genieten in een ontspannen sfeer, ondersteund door een team dat diep gewaardeerd wordt voor hun voortdurende steun. Dit etablissement onderscheidt zich door de onwrikbare toewijding aan smaak en kwaliteit, waardoor het een geliefde keuze is voor zowel lokale als bezoekende fijnproevers.

Rating: 4.2/ 5 — 661 Reviews
Address: Pl. Maugrétout 12, 7100 La Louvière, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste tandheelkundige zorg, is een grondige analyse uitgevoerd op basis van Google Maps-beoordelingen.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024