• Home
  • Luik
  • De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]
De beste Sushi in Luik - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, wordt deze top 10 aanbevolen voor liefhebbers van Japanse cuisine. Door grondige analyse en vergelijking van klantbeoordelingen, is deze lijst met zorg opgesteld. De restaurants zijn beoordeeld op basis van kwaliteit, sfeer, en service. Hiermee wordt beoogd om bezoekers en inwoners van Luik te gidsen naar de ultieme sushi-erv

Wok d’Asie

Wok d'Asie

Rating: 3.8/ 5 — 1407 Reviews
Address: Bd Frankignoul 2, 4020 Liège, Belgium

Yukinii Liège (all you can eat)

Yukinii Liège (all you can eat)

In het hart van Liège biedt Yukinii Liège sinds 2015 een unieke eetervaring met zijn all-you-can-eat sushi en grill. Dit restaurant onderscheidt zich door een moderne bestelwijze via tablets, waardoor gasten kunnen genieten van eindeloze culinaire verwennerij met verse ingrediënten. Gevestigd op een steenworp afstand van de Cathédrale de Liège, biedt Yukinii een gezellige ambiance die smaakvol is ingericht, ideaal voor liefhebbers van sushi, gefrituurde delicatessen en gegrild vlees. Met een toegewijd en professioneel team staat Yukinii Liège garant voor een aangename en moderne eetervaring aan correcte prijzen.

Rating: 4.0/ 5 — 1142 Reviews
Address: Bd d’Avroy 3, 4000 Liège, Belgium

Sushi Shop

Sushi Shop

Sushi Shop Belgique staat bekend als het toonaangevende Japanse restaurant voor thuisbezorging van sushi, maki en sashimi, en biedt een unieke loyaliteitsprogramma genaamd ‘Come In’ waar klanten 5% van hun bestellingen kunnen sparen en deze bij toekomstige aankopen kunnen gebruiken. Met een sterke focus op klantenservice, biedt het bedrijf een gemakkelijke toegang tot bestelgeschiedenis en favoriete producten, en streeft het ernaar om een probleemloze ervaring te bieden, zowel online als in de winkel. Dit onderscheidt Sushi Shop van zijn concurrenten door een combinatie van kwalitatieve Japanse gerechten en een belonende klantbeleving.

Rating: 4.3/ 5 — 914 Reviews
Address: Rue des Dominicains 8, 4000 Liège, Belgium

Sushi Maison

Sushi Maison

Rating:4.6/ 5 — 588 Reviews
Address: Bd de la Sauvenière 164, 4000 Liège, Belgium

Tokyo Sushi & Bar

Tokyo Sushi & Bar

Bij Tokyo Sushi Bar Liège staat een authentieke Japanse eetervaring centraal, waarbij de kunst van sushi en traditionele Japanse gerechten met passie en vakmanschap worden gebracht. Gedreven door een missie om de rijke culinaire cultuur van Japan dichter bij de harten van de inwoners van Luik te brengen, onderscheidt deze eetgelegenheid zich met zijn verse, hoogwaardige ingrediënten en een sfeer die zowel uitnodigend als authentiek is. Het menu, rijk aan diversiteit, biedt iets bijzonders voor elke fijnproever, van de klassieke sushi rolls tot innovatieve gerechten die de grenzen van de traditionele sushi keuken verleggen. Tokyo Sushi Bar Liège is meer dan een restaurant; het is een bestemming waar liefhebbers van de Japanse keuken samenkomen om te genieten van smaken die zowel authentiek als vernieuwend zijn.

Rating: 4.5/ 5 — 565 Reviews
Address: Rue de la Régence 22, 4000 Liège, Belgium

Ninja Ramen

Ninja Ramen

Ninja Ramen, gevestigd in het hart van Liège, biedt een vernieuwende culinaire ervaring met zijn authentieke Japanse ramen. Deze eetgelegenheid onderscheidt zich door zijn zorgvuldig bereide gerechten, bestaande uit noedels in een rijkgevulde bouillon met vlees of vis, vaak op smaak gebracht met miso of sojasaus. Gasten kunnen genieten van een unieke sfeer, versterkt door een verfijnde inrichting met natuurlijke houttinten, witte muren en een betoverende plantenmuur. Ninja Ramen biedt zowel de mogelijkheid om ter plaatse te genieten van zijn brede assortiment aan ramens en andere Japanse specialiteiten, als de optie voor afhaal, met exclusieve gerechten zoals yakisoba. Dit alles maakt Ninja Ramen tot een onvergetelijke bestemming voor liefhebbers van de Japanse keuken in Liège.

Rating: 4.2/ 5 — 493 Reviews
Address: Rue des Clarisses 6, 4000 Liège, Belgium

Ramen bar

Ramen bar

Bij RAMEN BAR duikt u in de authentieke Japanse “street food” cultuur met een moderne twist. Het hart van ons menu is de ramen: een rijke, geurige bouillon vol verse ingrediënten, zorgvuldig gekozen vlees, en handgemaakte noedels, klaar om te genieten in minder dan 10 minuten. Wij bieden een unieke doe-het-zelf ervaring waarbij gasten hun eigen maaltijden samenstellen, van dubbele porties vlees tot veganistische opties, waardoor iedereen, ongeacht leeftijd of voorkeur, zijn perfecte ramen kan creëren. Naast ramen serveren we ook buns, tataki, kimchi, en meer, voor diegenen die verder willen verkennen. Kom langs voor een snelle, smaakvolle maaltijd zonder gedoe, in een levendige, freestyle ambiance, tot 21:30 uur.

Rating: 4.3/ 5 — 472 Reviews
Address: Rue Souverain Pont 30, 4000 Liège, Belgium

Surfside Poké – Liège St Lambert

Surfside Poké - Liège St Lambert

Bij Surfside Poké Bowl staat de belofte van topkwaliteit en dagverse ingrediënten centraal, geleverd met een toewijding aan milieuvriendelijke, plasticvrije verpakkingen. Onze menukaart is een smaakvolle reis van liefdevol bereide poké bowls, die een harmonie tussen gezonde ingrediënten en levendige smaken vieren, elk ontworpen om de zintuigen te verrukken en het welzijn te bevorderen. Onze signatuurgerechten variëren van de klassieke Tuna Original tot innovatieve veganistische en vleesopties, elk met een unieke twist die Surfside onderscheidt van de rest. Ons merk belichaamt niet alleen de passie voor uitmuntend eten maar ook een diepe zorg voor de natuur en een toegewijde gemeenschap waarin teamleden worden aangemoedigd om te groeien en te bloeien. Ontdek bij Surfside Poké Bowl een wereld waar smaak, gezondheid, en duurzaamheid samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Rating: 4.6/ 5 — 439 Reviews
Address: Rue de Bex 7, 4000 Liège, Belgium

Sushi Time

Sushi Time

Rating: 4.3/ 5 — 439 Reviews
Address: Chau. du Roi Albert 8, 4431 Ans, Belgium

Sushi Nagoya

Sushi Nagoya

Sushi Nagoya, gelegen in het hart van Luik, is een vooraanstaand Japans restaurant dat zich onderscheidt door zijn verfijnde keuken en een breed scala aan sushi-opties, waaronder gunkan, maki, temaki, en California rolls, naast een selectie van warme gerechten en bento plateaus. Met een toewijding aan kwaliteit en versheid, biedt het restaurant een unieke culinaire ervaring met een speciale nadruk op authentieke Japanse gerechten zoals sashimi, chirashi, en speciale chef-kokcreaties. Klanten kunnen genieten van de gemakkelijke optie van afhalen met een 10% korting of kiezen voor thuislevering, waarbij het bezorgbeleid duidelijk is gestructureerd op basis van afstand van het restaurant, om een breed publiek te bedienen. Sushi Nagoya onderscheidt zich door zijn gastvrijheid, met aandacht voor detail in elke maaltijd en dienst, en versterkt zijn reputatie met een divers aanbod aan dranken, waaronder traditionele Japanse drankjes en sake.

Rating: 4.3/ 5 — 408 Reviews
Address: Rue des Guillemins 105, 4000 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Luik – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste tandartsen in Luik voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024