De beste massagesalons in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar is er zorgvuldig onderzoek gedaan naar de kwaliteit en klanttevredenheid van massagesalons in Leuven. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een ranglijst samengesteld. Deze lijst belicht de top 10 massagesalons die uitblinken in service, sfeer en behandelingen. Door klanten worden deze locaties hoog gewaardeerd, wat hen een plek in deze prestigieuze lijst heeft opgeleverd. Het resultaat is een betrouwbare gids voor wie op zoek is naar de

Siam Massage & Beauty Leuven

Siam Massage & Beauty Leuven

Bij Siam Massage & Beauty wordt de rijke traditie van Thaise massage en schoonheidsbehandelingen nieuw leven ingeblazen, met als doel om klanten te laten kennismaken met de geheimen van deze eeuwenoude praktijken. Met een focus op het verlichten van stress, pijn en het verbeteren van het algeheen welzijn, biedt het team een reeks behandelingen aan, van diepgaande Thaise massages die yoga, stretch en acupressuur combineren, tot zachte oliemassages met hoogwaardige, gecertificeerde oliën. Als erkend lid van het Belgische massagefederatie, onderscheidt Siam Massage & Beauty zich door zijn toewijding aan kwaliteit en het welzijn van zijn klanten, waarbij elke behandeling wordt aangepast aan de individuele behoeften.

Rating: 4.8/ 5 — 294 Reviews
Address: Alfons Smetsplein 3H, 3000 Leuven, Belgium

Aqua Heaven

Aqua Heaven

Aqua Heaven biedt een unieke wellness-ervaring in Leuven en Brussel, waar gasten kunnen ontspannen in een van de acht thematisch ontworpen wellness-ruimtes. Elk van deze ruimtes is uitgerust met een sauna, hammam, jacuzzi, verwarmd zwembad, douches en relaxzetels, waardoor een onvergetelijke ervaring van comfort en luxe wordt gegarandeerd. De inzet voor kwaliteit wordt onderstreept door de toezicht van Saunavereniging België. Aqua Heaven onderscheidt zich door zijn thematische aanpak en de mogelijkheid tot persoonlijke reserveringen via telefoon, e-mail of een persoonlijk account, gericht op het bieden van een serene ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Rating: 4.3/ 5 — 271 Reviews
Address: Nerviërsstraat 37, 3000 Leuven, Belgium

Yves Rocher Leuven

Yves Rocher Leuven

Rating: 4.2/ 5 — 236 Reviews
Address: Diestsestraat 20, 3000 Leuven, Belgium

Vitala Beauty & Wellness

Vitala Beauty & Wellness

Met meer dan twee decennia ervaring in Beauty & Wellness, biedt Vitala in Leuven een luxueuze ontsnapping voor zowel lichaam als geest. Dit paradijselijke schoonheidsinstituut onderscheidt zich door een totaal wellness concept waar klanten kunnen genieten van privésauna arrangementen, schoonheidsbehandelingen, en haarverzorging met Kérastase producten, allemaal in een setting van ultieme privacy en comfort. Of je nu alleen komt of met gezelschap, Vitala belooft een verkwikkende ervaring waar natuurlijke schoonheid en gezondheid centraal staan.

Rating:4.1/ 5 — 144 Reviews
Address: Tiensesteenweg 104 Aan de straatzijde van frituur Tivoli, 3001, Belgium

Baan Thai Style Massage Leuven

Baan Thai Style Massage Leuven

Baan Thai Style onderscheidt zich als een toevluchtsoord voor traditionele Thaise massage, erkend door UNESCO als immaterieel werelderfgoed, waarbij eeuwenoude geneesmethoden nieuw leven worden ingeblazen. Met vestigingen in Scherpenheuvel, Leuven, Gent, en Mechelen, biedt het een breed scala aan behandelingen, waaronder kindermassage, zwangerschapsmassage, en diverse gespecialiseerde massages zoals kruidenstempelmassage en hot stone massage. De focus ligt op het herstellen van balans tussen lichaam en geest door middel van spirituele, voedings-, kruiden- en massagetherapie, waardoor het een unieke ervaring biedt, ver verwijderd van de hedendaagse stressfactoren. Baan Thai Style verwelkomt zowel individuen als duo’s voor een ontspannende ervaring in een serene omgeving, waarbij expliciet wordt aangegeven dat de services puur therapeutisch zijn, zonder ruimte voor misinterpretatie.

Rating: 4.9/ 5 — 73 Reviews
Address: Alfons Smetsplein 3C, 3000 Leuven, Belgium

Thai Massage Leuven

Thai Massage Leuven

Rating: 4.7/ 5 — 56 Reviews
Address: Parijsstraat 42, 3000 Leuven, Belgium

Clé de Peau

Clé de Peau

Bij Clé de Peau Beauty & Wellness center in Leuven staat een persoonlijke en integere benadering centraal, met als doel het welzijn en de schoonheid van elke klant te verhogen. Met een team dat continu bijschoolt en de laatste trends opvolgt, biedt het salon een breed scala aan professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen, waaronder IPL laserontharing en jane iredale make-up, ondersteund door een selectie van dierproefvrije producten. Het unieke aan Clé de Peau is de toewijding om in te spelen op de individuele behoeftes van de klant, gecombineerd met de mogelijkheid om via hun webshop LifeTime Beauty ook online deskundig advies en hoogwaardige huidsupplementen aan te bieden. Dit alles maakt hen tot een vooraanstaand schoonheidsspecialist in Leuven, waar tijd nemen voor de klant en luisteren naar hun wensen vooropstaat.

Rating: 4.8/ 5 — 52 Reviews
Address: Louis Melsensstraat 23, 3000 Leuven, Belgium

Voetenwerk en Huidbalans

Voetenwerk en Huidbalans

Gelegen in het hart van Kessel-Lo, biedt Voetenwerk & Huidbalans een toevluchtsoord voor iedereen die zijn natuurlijke schoonheid wil benadrukken en verzorgen. Opgericht door Carine, een voormalige verpleegkundige met meer dan 30 jaar ervaring, specialiseert deze salon zich in biologische, huidverbeterende gelaatsverzorgingen en professionele voetverzorging, gebruikmakend van niet-invasieve technieken. Het team van deskundigen zet zich in voor persoonlijke zorg, waarbij rust en tijd voor jezelf centraal staan. Met een breed aanbod aan behandelingen, van gespecialiseerde pedicure tot ontspannende gelaatsverzorgingen en voetmassages, is Voetenwerk & Huidbalans de ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar een holistische benadering van schoonheid en welzijn.

Rating: 4.8/ 5 — 43 Reviews
Address: Jozef Wautersstraat 81, 3010 Leuven, Belgium

Lagratcia

Lagratcia

Bij Lagratcia, gelegen in het hart van Leuven, wordt elke klant verwelkomd met een op maat gemaakte schoonheidservaring die gericht is op persoonlijke welzijn en huidverbetering. Door een uitgebreide huidanalyse te combineren met de beste behandeltechnieken en hoogwaardige producten van merken als Maria Galland en iS Clinical, streeft Lagratcia ernaar om de unieke schoonheid van elke klant te benadrukken en te behouden. Met een breed scala aan diensten, van laserontharing tot ontspannende massages, onderscheidt dit schoonheidsinstituut zich door een persoonlijke benadering en de overtuiging dat schoonheid en welzijn hand in hand gaan. Klanten kunnen zich thuis voelen en genieten van een exclusieve ontspanningservaring in een sfeer van pure rust en professionaliteit.

Rating: 4.8/ 5 — 39 Reviews
Address: Mercatorpad 9, 3000 Leuven, Belgium

Santé Magic

Santé Magic

Gelegen in het sfeervolle Leuven, biedt Santé Magic een verrijkende oase van wellness en gezondheid. Dit centrum onderscheidt zich door zijn uitgebreide aanbod van massages, waxbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, yogalessen en kinesitherapie, allemaal gefundeerd op natuurlijke principes. Klanten kunnen tevens kiezen uit een breed scala aan wellnessproducten in de fysieke winkel of online. Santé Magic zet zich in om de levenskwaliteit van haar cliënten te verbeteren door hen een holistische benadering van gezondheid en ontspanning te bieden. Met deskundige therapeuten die elke behandeling met zorg aanpassen, staat Santé Magic garant voor een unieke ervaring die lichaam en geest verfrist.

Rating: 4.8/ 5 — 39 Reviews
Address: Vaartstraat 78, 3000 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tandartspraktijken in Leuven te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de samenstelling van de top 10 lijst van de beste sportscholen in Leuven voor het jaar 2024,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Leuven – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de beste restaurants in Leuven voor het jaar 2024. Deze…

ByBydeflect.befeb 16, 2024