De beste massagesalons in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Hasselt – TOP 10 [2024]

In 2024 is een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste massagesalons in Hasselt. Op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps is een top 10 ranglijst samengesteld. De selectie is zorgvuldig gedaan, waarbij klantbeoordelingen en -ervaringen een cruciale rol hebben gespeeld. Deze lijst wordt beschouwd als een onmisbare gids voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve massage-ervaring in de regio. De beoordelingen weerspiegelen de uitstekende service en de uitzonderlijke k

wellness Academy

wellness Academy

Wellness Academie onderscheidt zich als de toonaangevende opleider binnen de beauty- en wellnessbranche, met een rijk aanbod van meer dan 100 vakopleidingen en 200 cursussen in Nederland en België. Door het inzetten van de beste docenten in de branche en het aanbieden van cursussen variërend van massage & therapieën tot visagie en nagelstyling, zorgt de academie ervoor dat elke student professionele vaardigheden verwerft. Met een indrukwekkende tevredenheidsscore, gebaseerd op de feedback van ruim 30.000 tevreden studenten, staat de academie garant voor kwaliteit en toegankelijkheid dankzij leslocaties door heel Nederland en België. De Wellness Academie is dé plek voor iedereen die zich professioneel wil ontwikkelen in de wellnesssector, mede dankzij hun praktijkgerichte aanpak en betaalbare prijzen.

Rating: 4.8/ 5 — 321 Reviews
Address: Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt, Belgium

Yves Rocher Hasselt

Yves Rocher Hasselt

Bij Yves Rocher Belgique Hasselt worden bezoekers ondergedompeld in een oase van rust en zachtheid, waar deskundige schoonheidsspecialistes een breed scala aan verzorgingen bieden, gaande van gezichts- en lichaamsverzorging tot ontharing en make-uptoepassingen. Elk bezoek wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering, gericht op ontspanning en comfort, met speciale aandacht voor de gevoelige huid. Uniek aan dit instituut is hun gebruik van natuurlijke producten en aangepaste behandelingen die gericht zijn op zowel schoonheid als welzijn, waardoor klanten niet alleen verzorgd maar ook verfrist en vernieuwd naar buiten stappen.

Rating: 4.3/ 5 — 151 Reviews
Address: Demerstraat 3, 3500 Hasselt, Belgium

Wellness Hasselt b & b

Wellness Hasselt b & b

Wellness Hasselt Bed & Beleving, gelegen in het sfeervolle Limburg, biedt een ongeëvenaarde privéwellnesservaring, met exclusieve kamers die elk voorzien zijn van unieke wellnessfaciliteiten. Gasten kunnen genieten van de luxe van een openlucht privézwembad, buitenjacuzzi, Finse saunabarrel, whirlpool en meer, allemaal binnen de privacy van hun eigen kamer of buitenplaats. Of je nu kiest voor een verblijf met overnachting of enkel wenst te ontspannen zonder te overnachten, Wellness Hasselt garandeert een volledige ontspanningservaring in een natuurrijke omgeving, met de flexibiliteit om eigen etenswaren en dranken mee te brengen. Dit alles maakt het de perfecte ontsnapping aan het dagelijks leven, waarbij privacy, comfort en exclusiviteit centraal staan.

Rating: 4.2/ 5 — 101 Reviews
Address: Tulpinstraat 33, 3500 Hasselt, Belgium

Supatsaya Massage & Spa

Supatsaya Massage & Spa

Bij Supatsaya Massage Hasselt wordt de eeuwenoude kunst van de Thaise massage nieuw leven ingeblazen sinds de oprichting in mei 2022 door Priaw, met als doel de perceptie ervan te transformeren naar een gewaardeerde, ontspannende en therapeutische ervaring. Gelegen in het hart van Hasselt, onderscheidt het zich door zijn streven naar rust, luxe en ontspanning, aangeboden door deskundig Thais personeel. Supatsaya Massage biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder traditionele Thaise massage, diepe weefselmassage, zwangerschapsmassage en aromatische oliebehandelingen, elk ontworpen om lichaam en geest in balans te brengen. De toewijding aan kwaliteit en Thaise gastvrijheid zorgt voor een onvergetelijke ervaring, waarbij comfort en sfeer vooropstaan en de kledingvoorschriften de privacy en het comfort van elke gast respecteren.

Rating:4.7/ 5 — 97 Reviews
Address: Leopoldplein 12, 3500 Hasselt, Belgium

A Vida Boa

A Vida Boa

A Vida Boa, gevestigd in Hasselt, biedt een serene ontsnapping met zijn privé wellnesservaringen, perfect voor diegenen die zoeken naar een moment van rust met partners, familie of vrienden. Deze unieke oase onderscheidt zich door haar 100% ecologische en biologische benadering, inclusief een chloorvrij zwembad en de exclusieve Rainpharma producten. Met een breed scala aan op maat gemaakte arrangementen, van ontbijt tot tapas, en speciale avonden zoals Ladies @ The Wellness, verzekert A Vida Boa een gepersonaliseerde en onvergetelijke ervaring. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van luxe faciliteiten in een intieme setting, verrijkt met hartelijke gastvrijheid en aandacht voor detail, waardoor dit de ideale plek is voor ontspanning en verbondenheid.

Rating: 4.9/ 5 — 86 Reviews
Address: Muntelbeekstraat 23, 3500 Hasselt, Belgium

Pure~S

Pure~S

Pure~S Wellness is een holistische praktijk gevestigd in Hasselt, Vlaanderen, die zich richt op persoonlijke groei, heling en ontspanning door middel van energetische verzorgingen, massages en healingen. Met een benadering die gericht is op het helpen van individuen om hun meest krachtige en prachtige zelf te worden, biedt de praktijk een reis van het hoofd naar het hart, naar de ziel. De oprichtster, Stina, wiens naam symbool staat voor ‘de aangewezene’, nodigt je uit om samen de weg te bewandelen naar zelfontdekking en verbetering. Pure~S Wellness onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en de mogelijkheid om de ervaring met anderen te delen via de optie van cadeaubonnen, wat het een uniek geschenk van zorg en ontspanning maakt.

Rating: 4.9/ 5 — 85 Reviews
Address: Bosveldstraat 13, 3500 Hasselt, Belgium

K’alma privé wellness

K'alma privé wellness

Bij K’alma, gelegen in het hart van Hasselt, wordt een oase van rust en ontspanning geboden, waarbij een unieke privé wellness ervaring centraal staat. Dit toevluchtsoord onderscheidt zich met zijn uitnodigende binnenzwembad, sfeervol buitenterras met jacuzzi, en een reeks aan revitaliserende faciliteiten zoals sauna, hamam en regendouches. K’alma nodigt uit tot onthaasting in elk seizoen, met de belofte van een stressvrije ervaring. Perfect voor wie zichzelf of een ander wil verrassen met een moment van luxe en welzijn, biedt K’alma ook de mogelijkheid om iemand met een cadeaubon te plezieren.

Rating: 4.9/ 5 — 73 Reviews
Address: Kempische Steenweg 365, 3500 Hasselt, Belgium

Wellbeing by Tommy

Wellbeing by Tommy

Wellbeing by Tommy onderscheidt zich als een toevluchtsoord voor geest en lichaam, waar klanten zich kunnen overgeven aan een scala van therapeutische en ontspannende massages, evenals persoonlijke coaching. Met een focus op het verlichten van lichaamsklachten, het ontspannen van de spieren, en het bieden van een huiselijke sfeer, staat het welzijn van de klant centraal. Het bedrijf biedt maatwerk in de behandeling van pijn, zoals fibromyalgie, en streeft ernaar geest en lichaam in balans te brengen, waardoor het zich onderscheidt als een essentiële dienst in de hedendaagse stressvolle wereld.

Rating: 4.9/ 5 — 73 Reviews
Address: Kuringersteenweg 234, 3500 Hasselt, Belgium

Mario Blokken

Mario Blokken

Ontdek het toppunt van persoonlijke verzorging bij Mario Blokken Massagepraktijk in Hasselt, waar elke cliënt centraal staat. Met een focus op therapeutische massages en personal training, biedt deze praktijk een breed scala aan diensten, waaronder anti-cellulite behandelingen, houdingsanalyses en ontspanningsmassages, allemaal ontworpen om aan de individuele behoeften van de klant te voldoen. Mario Blokken onderscheidt zich door een unieke, op maat gemaakte aanpak, waarbij de eerste afspraak gewijd is aan het begrijpen van de specifieke wensen en eisen van de klant. Met meer dan 15 jaar ervaring in zowel de praktijk als in professionele training, belichaamt Mario Blokken de kunst van welzijn door zijn expertise en persoonlijke aandacht voor elk detail.

Rating: 5.0/ 5 — 71 Reviews
Address: Heidestraat 2C, 3500 Hasselt, Belgium

Wang Thong Wellness

Wang Thong Wellness

Gelegen in het hart van Hasselt, biedt Wang Thong Wellness & Beauty een verfijnde ervaring in traditionele Thaise massage en schoonheidsbehandelingen. Met een toewijding aan authentieke Thaise wellnesspraktijken, onderscheidt het salon zich door een unieke benadering die stretchen, yoga, en acupressuur combineert, gericht op zowel ontspanning als fysiek welzijn. Onder leiding van een nieuw eigenaarschap sinds september 2023, zet Wang Thong de traditie voort van het bieden van uitzonderlijke ervaringen, benadrukt door hun uitgebreide openingstijden en de mogelijkheid tot duo massages. Elk bezoek belooft niet alleen stressvermindering en totale ontspanning maar ook een verbetering van de bloedcirculatie en het immuunsysteem, waardoor klanten zich zowel gelukzalig als zorgeloos voelen.

Rating: 4.8/ 5 — 70 Reviews
Address: Hemelrijk 4, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Hasselt voor het jaar 2024, is er een zorgvuldige analyse…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Hasselt – TOP 10 [2024]

In het jaar 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste restaurants in Hasselt te identificeren. Deze…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Ramen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 van de beste Ramen-restaurants in Hasselt voor het jaar 2024 gepresenteerd.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024