De beste massagesalons in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Brugge – TOP 10 [2024]

In de charmante stad Brugge worden de beste massagesalons jaarlijks gerangschikt op basis van gebruikersbeoordelingen op Google Maps. Voor het jaar 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de top 10 massagesalons te identificeren. Deze lijst is samengesteld uit de meest beoordeelde plekken, waarbij elke beoordeling zorgvuldig is overwogen om een objectief overzicht te bieden. Bezoekers en locals kunnen deze ranglijst gebruiken als leidraad om de meest geprezen massagesalons in Brugge te ontdekken. De

Royal Thai massage

Royal Thai massage

In het hart van Brugge biedt Royal Thai Massage een authentieke duik in de Thaise massagewereld, waar traditie en moderne technieken samensmelten voor een unieke ervaring. Met een breed scala aan massages, waaronder de klassieke olie-, anti-stress-, traditionele, voet-, hot stone, kaars-, aroma-, kruidencompress- en hoofdmassages, richt dit salon zich op diepe ontspanning, verlichting van spierspanningen en verbetering van het algeheen welzijn, specifiek afgestemd op de individuele wensen van de klant. De nadruk ligt op een persoonlijke benadering zonder ruimte voor erotische of tantrische diensten, waarmee Royal Thai Massage zich onderscheidt door zijn integriteit en toewijding aan authentieke Thaise massagetechnieken.

Rating: 4.8/ 5 — 200 Reviews
Address: Ezelstraat 86, 8000 Brugge, Belgium

Nam Chok Thai massage

Nam Chok Thai massage

Rating: 4.9/ 5 — 143 Reviews
Address: Zeedijk-Heist 247, 8301 Knokke-Heist, Belgium

B&B City Spa & Massage

B&B City Spa & Massage

Saunawellness & Skincare, opgericht door Synthia Roegiers, staat bekend om haar holistische benadering van schoonheid en welzijn. Dit unieke wellnesscentrum, gelegen in het pittoreske Brugge, biedt een scala aan diensten gericht op zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid, waaronder geavanceerde huidbehandelingen, diepgaande massages, en privésauna-ervaringen. Door de nadruk te leggen op natuurlijke, veganistische en diervriendelijke producten, evenals op maat gemaakte huidverzorgingsplannen, onderscheidt Saunawellness & Skincare zich met een persoonlijke touch en een streven naar uitmuntendheid in elke behandeling. Het aanbod wordt compleet gemaakt met de mogelijkheid tot overnachting, waardoor klanten een volledig ontspannen ervaring kunnen ondergaan in de rustgevende ambiance van dit ruim opgezette pand.

Rating: 3.7/ 5 — 131 Reviews
Address: Peter Benoitlaan 23, 8200 Brugge, Belgium

Yves Rocher Brugge

Yves Rocher Brugge

Rating:4.2/ 5 — 118 Reviews
Address: Steenstraat 37, 8000 Brugge, Belgium

Bodylicious

Bodylicious

Bodylicious Beauty & Wellnesscenter, genesteld in een serene, bosrijke omgeving, biedt een ontsnapping aan de alledaagse hectiek met zijn uitgebreide reeks aan ontspannende diensten. Van luxe sauna-ervaringen, compleet met innovatieve faciliteiten zoals hammam en infrarood, tot een diversiteit aan massages en huidverzorgingen met de hoogwaardige producten van Babor, richt Bodylicious zich op persoonlijke verzorging met een perfecte afwerking. Met een aanbod van unieke arrangementen die ontworpen zijn om lichaam en geest in balans te brengen, onderscheidt het centrum zich door zijn persoonlijke benadering en de idyllische locatie die rust en herbronning garandeert. Bodylicious staat voor genieten, ontspannen en herbronnen in een luxe setting.

Rating: 4.6/ 5 — 93 Reviews
Address: Sparrenstraat 71, 8310 Brugge, Belgium

Skin & Health Clinic

Skin & Health Clinic

Skin & Health Clinic, gevestigd in Brugge, staat bekend om zijn unieke mix van klassieke schoonheidsbehandelingen en geavanceerde paramedische verzorgingen, met een focus op huidverbetering, spierontspanning, anti-cellulitis, afslanking en voedingscoaching. Opgericht door An-Sofie, een gepassioneerde en constant bijlerende schoonheidsspecialiste met een rijke internationale ervaring, biedt de clinic een persoonlijke benadering met op maat gemaakte behandelingen voor elke klant. De samenwerking met Plastisch chirurg Dr. Barbara Craggs versterkt hun aanbod in pre- en postoperatieve zorg, waardoor cliënten verzekerd zijn van een holistische benadering van schoonheid en gezondheid. Dit alles, samen met een toegewijd team dat streeft naar innovatie en kwaliteit, maakt Skin & Health Clinic een vooraanstaand centrum voor welzijn en esthetiek.

Rating: 4.9/ 5 — 86 Reviews
Address: Gistelse Steenweg 491, 8200 Brugge, Belgium

bathhouse Mosaic

bathhouse Mosaic

Gelegen in het hart van Brugge, biedt Badhuis Mozaiek een verkwikkende ontsnapping met zijn luxe sauna, infraroodcabine, jacuzzi, en Turks stoombad. Met een focus op het stimuleren van alle zintuigen, garandeert dit wellnesscentrum een volledige ontspanningservaring door middel van water, warmte, geur, en kleur. Klanten kunnen kiezen uit een scala aan verwenarrangementen en in de bijbehorende badshop unieke geschenken vinden voor elke gelegenheid. Badhuis Mozaiek onderscheidt zich door zijn commitment aan comfort en totale ontspanning, evenals de mogelijkheid om de ervaring uit te breiden met diverse massages in samenwerking met Forever Beauty, waardoor een harmonieuze balans tussen geest en lichaam wordt bevorderd.

Rating: 4.5/ 5 — 84 Reviews
Address: Dorpsstraat 6, 8200 Brugge, Belgium

Bronza

Bronza

Gelegen in Assebroek (Brugge), biedt BRONZA een exclusieve ervaring voor liefhebbers van zon en wellness. Dit centrum onderscheidt zich door een veelzijdig aanbod dat bestaat uit een zonnecenter, privé sauna, en spraytanning services, allemaal ontworpen om klanten een gevoel van luxe en ontspanning te bieden. Met de expertise van een zonneconsulente en de mogelijkheid om online te reserveren, zet BRONZA zich in voor kwaliteit en klanttevredenheid. Hun unieke benadering en aandacht voor detail maken hen een voorkeursbestemming voor wellness-enthousiastelingen.

Rating: 4.7/ 5 — 80 Reviews
Address: Sparrenstraat 56, 8310 Brugge, Belgium

La Maison De Marie

La Maison De Marie

La Maison de Marie, opgericht in 2001 en gelegen in Varsenare, biedt een luxueuze ontsnapping voor wie op zoek is naar ontspanning en schoonheidsverzorging. Dit wellnesscenter onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waaronder privé sauna/wellness-ervaringen, huidverbetering, permanente ontharing, make-up services en diverse massage- en lichaamsverzorgingen. Met een nadruk op hygiëne en kwaliteit, en het gebruik van vooraanstaande merken zoals Circadia Cosmeceuticals en Yon-Ka, streeft La Maison de Marie ernaar om elke gast een verjongende ervaring te bieden. Het team, geleid door Marie, zet zich volledig in om aan de individuele wensen van elke bezoeker te voldoen, waardoor het een unieke plek is die ver boven de standaard wellnesservaringen uitstijgt.

Rating: 4.7/ 5 — 80 Reviews
Address: Oude Dorpsweg 57, 8490 Jabbeke, Belgium

Casa Romantico

Casa Romantico

Gelegen in het pittoreske hart van Brugge, biedt Casa Romantico een exclusieve B&B-ervaring die gasten onderdompelt in luxe en comfort. Dit recent gerenoveerde gastenverblijf, bekend om zijn ruime kamers met topfaciliteiten en een stijlvolle inrichting, staat garant voor een onvergetelijk verblijf. Bezoekers kunnen zich ontspannen in de prachtige tuin met verwarmd buitenzwembad of genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet dat elke ochtend wordt geserveerd. Met zijn focus op romantiek en ontspanning, en gelegen op een steenworp afstand van lokale bezienswaardigheden, is Casa Romantico de ultieme keuze voor koppels die de charme van Brugge willen ervaren, terwijl ze genieten van de privacy en luxe van een topklasse B&B.

Rating: 4.7/ 5 — 78 Reviews
Address: Eekhoutstraat 37, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Brugge te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Brugge – TOP 10 [2024]

In de charmante stad Brugge is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste sushi-restaurants voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de ranglijst van de beste sportscholen in Brugge voor het jaar 2024 is een zorgvuldige selectie gemaakt,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 wordt een uitgebreide beoordeling van restaurants in Brugge uitgevoerd, waarbij de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024