De beste Ramen in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste Ramen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is er een zorgvuldige evaluatie uitgevoerd van de meest beoordeelde ramenrestaurants in Antwerpen, met gebruikmaking van Google Maps als voornaamste bron. Uit deze beoordelingen is een top 10 ranglijst samengesteld, waarbij de voorkeuren en ervaringen van klanten centraal staan. Deze lijst is bedoeld om liefhebbers van de Japanse keuken te gidsen naar de meest gewaardeerde ramenplekken in de stad. Door een breed scala aan meningen te verzamelen, is het mogelijk gemaakt om

Takumi Ramen Kitchen Anneessensstraat

Takumi Ramen Kitchen Anneessensstraat

Gelegen in het bruisende hart van Antwerpen Centraal Station, biedt Takumi Ramen Noodles een authentieke Japanse ramen-ervaring met zijn kenmerkende kippenbouillon ramen. Deze lichte maar rijk gearomatiseerde bouillon, zorgvuldig gesudderd om de ultieme smaak te bereiken, vormt de basis van een menu vol traditionele en innovatieve gerechten, waaronder de populaire Spicy Ebi en Noukou Chicken Ramen. Takumi onderscheidt zich door de aandacht voor detail, van handgemaakte noedels tot zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel nieuwkomers in de Japanse keuken als doorgewinterde ramen-liefhebbers.

Rating: 4.7/ 5 — 1638 Reviews
Address: Anneessensstraat 37, 2018 Antwerpen, Belgium

Wagamama Antwerp

Wagamama Antwerp

Bij Wagamama België staat de passie voor innovatieve Aziatische fusiongerechten centraal, met een menu dat van veganistische opties tot traditionele smaken reikt. Deze keten onderscheidt zich door de ‘Wagamama manier’ – een filosofie die de nadruk legt op verse ingrediënten, snelle service en een inclusieve eetervaring voor iedereen. Met vestigingen in zowel Brussel als Antwerpen, biedt Wagamama een toegankelijke en aantrekkelijke optie voor zowel afhalen als bezorging, naast de traditionele dine-in ervaring. Hun toewijding aan milieubewustzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid, samen met een uitnodigende werkomgeving, maakt hen een voorloper in de horeca.

Rating: 4.1/ 5 — 1486 Reviews
Address: De Keyserlei 1, 2000 Antwerpen, Belgium

Takumi Ramen Kitchen Marnixplaats

Takumi Ramen Kitchen Marnixplaats

In het hart van Antwerpen biedt Takumi Ramen Noodles een authentieke Aziatische eetervaring, gespecialiseerd in het creëren van rijke en smaakvolle kippenbouillon ramen. Onze zorgvuldig bereide bouillon, gekenmerkt door een lichtere, maar diep smaakvolle basis, onderscheidt ons van de concurrentie en maakt ons tot een favoriet onder ramenliefhebbers. Met een menu dat varieert van de klassieke Noukou Chicken Ramen tot innovatieve gerechten zoals Spicy Ebi en Teryiaki Wantan Shoyu Ramen, streven we ernaar om de liefde voor ramen met iedereen te delen. Takumi Ramen staat bekend om zijn gastvrijheid en is de perfecte bestemming voor groepen die op zoek zijn naar een smakelijke maaltijd in een uitnodigende sfeer.

Rating: 4.6/ 5 — 779 Reviews
Address: Marnixplaats 10, 2000 Antwerpen, Belgium

Takumi Groenplaats Antwerpen

Takumi Groenplaats Antwerpen

Takumi Ramen Noodles, gevestigd in het hart van Antwerpen aan de Groenplaats, is een culinaire oase die zich toelegt op het delen van de authentieke smaken van Japan met zijn gasten. Met een focus op versheid, biedt hun keuken dagelijks bereide ramen en yakisoba, verrijkt met verse groenten en een keuze uit verschillende soorten vlees of een vegetarische optie. Hun menu wordt gecompleteerd door signature gerechten zoals Teriyaki Miso Ramen en Veggie Gyoza, waarmee ze een unieke eetervaring bieden die zich onderscheidt van de concurrentie. Takumi nodigt liefhebbers van de Japanse keuken uit om te genieten van hun zorgvuldig bereide maaltijden, beschikbaar voor zowel afhaal als bezorging, in een gastvrije omgeving die de schoonheid van Antwerpen weerspiegelt.

Rating:4.6/ 5 — 699 Reviews
Address: Groenplaats 16, 2000 Antwerpen, Belgium

Takumi Ramen Kitchen Grote Markt

Takumi Ramen Kitchen Grote Markt

Gelegen in het hart van Antwerpen aan de Grote Markt, biedt Takumi Ramen Noodles een authentieke Japanse eetervaring aan met hun specialiteit in Tonkotsu ramen. Hun zorgvuldig bereide bouillon, rijk aan collageen en vet door het langdurig koken van varkensbotten, resulteert in een zijdezachte en volle smaak die kenmerkend is voor hun gerechten. Naast hun kenmerkende Tonkotsu ramen, verleidt Takumi gasten ook met andere geliefde gerechten zoals Karaage, Black Garlic Tonkotsu, en Buta Miso Ramen. Met een passie voor het continu verbeteren van traditionele bereidingsmethoden, onderscheidt Takumi zich door haar toewijding aan kwaliteit en de authentieke smaakervaring die het biedt aan liefhebbers van de Japanse keuken.

Rating: 4.6/ 5 — 631 Reviews
Address: Grote Markt 48, 2000 Antwerpen, Belgium

Yukinii Antwerpen

Yukinii Antwerpen

Rating: 3.3/ 5 — 547 Reviews
Address: Statiestraat 7, 2018 Antwerpen, Belgium

Umamido Antwerp

Umamido Antwerp

Bij Umamido, een authentiek Japans ramenrestaurant, draait alles om de kunst van eerlijke, heerlijke ramen, bereid met ethisch verantwoorde ingrediënten en producten van zorgvuldig geselecteerde partners. Onze thuisgemaakte bouillons zijn het hart van onze gerechten, geserveerd in diverse locaties waaronder Brussel, Antwerpen, Leuven en Gent. Wij onderscheiden ons door nooit compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit, onze oprechte toewijding aan gastvrijheid, en onze passie voor de Japanse cultuur en duurzaamheid. Umamido is niet alleen een plek waar je kunt genieten van heerlijke ramen, maar ook een ervaring die de essentie van Japan naar België brengt, met de mogelijkheid om online te bestellen voor wie van onze smaken wil genieten vanuit het comfort van thuis.

Rating: 4.3/ 5 — 518 Reviews
Address: Graaf van Egmontstraat 57, 2000 Antwerpen, Belgium

Maabista sushi antwerpen

Maabista sushi antwerpen

Maabista Sushi, gelegen in het hart van Antwerpen, presenteert een uitgebreide culinaire ervaring die de essentie van de Japanse keuken omarmt. Met een aanbod dat varieert van voortreffelijke voorgerechten, salades en soepen tot authentieke Thaise gerechten, wok, teriyaki, en een indrukwekkende selectie van sushi – inclusief handrollen, nigiri, sashimi, speciale en pikante rollen, evenals combo’s en boten – streeft Maabista ernaar om elke smaakpapil te verwennen. Het restaurant, open van maandag tot zondag met aangepaste uren op feestdagen, nodigt gasten uit om de rijkdom van zijn menu te verkennen in een gastvrije sfeer. Maabista Sushi onderscheidt zich door een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en versheid, waardoor het een must-visit bestemming is voor sushi-liefhebbers en fijnproevers in Antwerpen.

Rating: 4.3/ 5 — 269 Reviews
Address: Hoogstraat 37, 2000 Antwerpen, Belgium

Fuji-San

Fuji-San

Rating: 4.7/ 5 — 224 Reviews
Address: Waalsekaai 36, 2000 Antwerpen, Belgium

Yamayu Santatsu

Yamayu Santatsu

Sinds 1988 heeft Santatsu, gelegen in het bruisende universiteitsgebied van Antwerpen, zich onderscheiden als een toonaangevend Japans sushi restaurant, bekend om zijn uitgebreide selectie van de fijnste Japanse keuken. Met een diepe waardering voor ‘omotenashi’, de Japanse kunst van gastvrijheid, heeft Santatsu zijn klanten meer dan drie decennia lang een authentieke eetervaring geboden. Hoewel het restaurant zijn deuren sluit in januari 2024, blijft de erfenis van oprichter Masakazu (Kenji) Kurasawa en zijn toewijding aan kwaliteit en service voortleven in de harten van zijn klanten. Gemakkelijk bereikbaar, nabij het Operaplein en het prachtige Centraal Station, was Santatsu een geliefde culinaire bestemming die een unieke Japanse eetervaring buiten Japan bood.

Rating: 4.3/ 5 — 203 Reviews
Address: Ossenmarkt 19, 2000 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recente studie die uitgevoerd is, is een top 10 ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024