• Home
  • Sint
  • De beste pizzeria’s in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In de recent gepubliceerde ranglijst voor 2024 zijn de beste pizzeria’s in Sint-Niklaas zorgvuldig geselecteerd. Deze lijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij klanttevredenheid en populariteit de belangrijkste criteria vormden. Door het analyseren van talrijke beoordelingen, is een objectieve top 10 van pizzeria’s in de regio tot stand gekomen. Aanbevelingen variëren van traditionele Italiaanse etablissementen tot moderne interpretaties van de klassieke pizza. Deze g

La Luna Rossa

La Luna Rossa

Rating: 4.5/ 5 — 677 Reviews
Address: Nieuwstraat 7, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Pizzeria Giardino

Pizzeria Giardino

Pizzeria Giardino, genesteld in het hart van Sint-Niklaas, is een juweeltje voor liefhebbers van de authentieke Italiaanse keuken, waar de kunst van pizza en pasta tot leven komt. Met een passie voor culinaire excellentie, zet Giardino zich in om elk gerecht met de meest verse, hoogwaardige ingrediënten te bereiden, waardoor een onvergetelijke smaakervaring wordt gegarandeerd. Het onderscheidt zich van de concurrentie door een warme, gastvrije sfeer te combineren met een onovertroffen smaak die elke bezoeker doet verlangen naar meer. Ontwikkeld door Laurens Hoste in 2023, belichaamt Giardino de essentie van Italiaanse gastvrijheid en culinaire innovatie.

Rating: 4.3/ 5 — 621 Reviews
Address: Kokkelbeekstraat 89, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Tuana

Tuana

Sinds 2003 verwelkomt Tuana Restaurant, een authentiek Turks grill-restaurant en pizzeria, gasten met een breed assortiment aan traditionele Turkse gerechten. Van vegetarische opties tot smaakvolle vleesschotels, elke maaltijd wordt bereid met verse, kwalitatieve ingrediënten en een grote glimlach. Dit etablissement onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering en de gezellige sfeer, waarbij klanttevredenheid, hygiëne en comfort voorop staan. Bij Tuana proeft u het verschil dat zorgvuldige selectie van leveranciers en een hartelijke ontvangst maken, waardoor klanten keer op keer terugkeren.

Rating: 4.4/ 5 — 594 Reviews
Address: Lokerse Baan 4, 9111 Sint-Niklaas, Belgium

La Familia

La Familia

La Familia, gevestigd in Sint-Niklaas, België, is een sfeervol restaurant dat zich onderscheidt door zijn authentieke Italiaanse keuken. Met een focus op traditionele gerechten zoals pizza, pasta, risotto, en een verscheidenheid aan vlees- en visgerechten, biedt La Familia een rijke culinaire ervaring. De maand- en weekmenu’s, naast speciale menu’s voor Kerst en Nieuwjaar, zorgen voor constante vernieuwing en verrassing. Gasten kunnen zowel van een gezellig dine-in ervaring genieten als kiezen voor afhaal, wat flexibiliteit biedt voor iedere gelegenheid. La Familia onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, gastvrijheid en de viering van de rijke Italiaanse culinaire tradities, waardoor het een geliefde bestemming is voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

Rating:4.0/ 5 — 533 Reviews
Address: Heidebaan 99, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery

Bij Pizza Hut Delivery Sint-Niklaas staat gemak centraal; klanten kunnen moeiteloos online bestellen voor zowel levering aan huis als afhalen. Met ruime openingstijden die tegemoetkomen aan late eters en een belofte van snelle en efficiënte service, is deze vestiging de go-to optie voor pizza liefhebbers in Sint-Niklaas. Uniek aan deze locatie zijn de aantrekkelijke aanbiedingen zoals Dolle Dinsdag, Woensdag Webdag en Dolle Zaterdag, die klanten voorzien van heerlijke pizza’s tegen voordelige prijzen. Pizza Hut Delivery Sint-Niklaas onderscheidt zich door een combinatie van kwaliteit, gemak en waarde, waardoor het een favoriet blijft onder lokale inwoners.

Rating: 3.8/ 5 — 512 Reviews
Address: Gentse Baan 2, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Pitta – Star

Pitta - Star

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, België, biedt Pitta-Star een culinaire ervaring die de lokale gemeenschap en bezoekers van over de hele wereld weet te bekoren. Met een focus op het serveren van de beste pitta en blé dur van de stad, staat deze eetgelegenheid bekend om zijn snelle service, kwalitatieve maaltijden en vriendelijke sfeer. Pitta-Star onderscheidt zich door zijn toewijding aan klanttevredenheid, wat duidelijk wordt gewaardeerd in de luidende aanbevelingen van zijn gasten. Open tot in de late uurtjes, is het de perfecte plek voor zowel late diners als nachtelijke snacks, waardoor het een onmisbare culinaire bestemming is in Sint-Niklaas.

Rating: 4.3/ 5 — 479 Reviews
Address: Plezantstraat 38, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Domino’s Pizza Sint-Niklaas

Domino's Pizza Sint-Niklaas

Rating: 3.9/ 5 — 411 Reviews
Address: Stationsplein 33, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Maritimo Da Gino

Maritimo Da Gino

Rating: 3.8/ 5 — 333 Reviews
Address: Onze-Lieve-Vrouwstraat 23, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Sofra

Sofra

Takeaway.com positioneert zich als een toonaangevende online voedselbezorgservice die de culinaire horizon van zijn klanten verbreedt door hen een ongeëvenaarde toegang te bieden tot een brede waaier aan restaurants en keukens. Met een strikte focus op gebruiksvriendelijkheid, klanttevredenheid en efficiëntie, onderscheidt het bedrijf zich door zijn betrouwbare en snelle leverdienst, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om hun favoriete maaltijden te bestellen vanuit het comfort van hun huis. De missie om lokale restaurants te ondersteunen en de eetervaring voor klanten te verrijken, gekoppeld aan hun innovatieve aanpak en sterke kernwaarden van service en diversiteit, maakt Takeaway.com een onmisbare schakel in de voedselbezorgindustrie.

Rating: 4.2/ 5 — 322 Reviews
Address: Mercatorstraat 10, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

The CoMic

The CoMic

Gelegen in het hart van het Waasland Shopping Center, onderscheidt The Comic zich door zijn hartelijke ontvangst en wereldgeoriënteerde menu met een knipoog naar Belgische klassiekers. Met een missie om elke gast met een glimlach te laten vertrekken, zet het toegewijde team zich in voor een service waar vriendelijkheid en een goede sfeer centraal staan. The Comic belooft niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een plek waar lachen en genieten de boventoon voeren.

Rating: 4.1/ 5 — 268 Reviews
Address: Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024