• Home
  • Leuven
  • De beste pizzeria’s in Leuven – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd om de beste pizzeria’s in Leuven te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een zorgvuldig samengestelde ranglijst ontwikkeld. De top 10 pizzeria’s zijn geselecteerd op basis van klantrecensies, waarbij zowel de kwaliteit van de pizza’s als de service in acht zijn genomen. Deze lijst dient als een gids voor liefhebbers van Italiaanse keuken die op zoek zijn naar de meest aanbevolen

Baracca

Baracca

Baracca, gelegen in het hart van Leuven, is een unieke Italiaanse eetgelegenheid die zich toelegt op het creëren van een sfeer van samenhorigheid door middel van haar culinaire aanbod. Met een focus op vers, huisbereid eten, waaronder luchtige, krokante houtovenpizza’s en verfijnde cocktails, biedt Baracca een onderscheidende eetervaring die de essentie van Italiaanse gastvrijheid uitdraagt. Het concept is geïnspireerd door de verhalen en tradities van Italiaanse voorouders, wat resulteert in een warme, uitnodigende sfeer waar iedereen wordt aangemoedigd om deel te nemen aan de vreugde van (voedsel)delen. Baracca onderscheidt zich van concurrenten door deze unieke combinatie van traditionele bereidingswijzen, een uitgebreide selectie van cocktails en een diepe waardering voor de kunst van het samen genieten.

Rating: 4.5/ 5 — 1524 Reviews
Address: Tiensestraat 34, 3000 Leuven, Belgium

Otomat Leuven

Otomat Leuven

Rating: 4.4/ 5 — 895 Reviews
Address: Tiensestraat 33, 3000 Leuven, Belgium

Domino’s Pizza Leuven Diestsestraat

Domino's Pizza Leuven Diestsestraat

Rating: 3.7/ 5 — 820 Reviews
Address: Diestsestraat 265/267, 3000 Leuven, Belgium

PepeNero

PepeNero

Bij PepeNero in Leuven wordt de kunst van de klassieke Italiaanse keuken tot leven gebracht, waarbij elk gerecht, van authentieke pasta’s tot verse vis en verrukkelijke vleesgerechten, met ongekende liefde en passie wordt bereid. Deze charmante eetgelegenheid, gelegen in het hart van Leuven, belooft niet alleen een smaakvolle ervaring maar ook een warme, gezellige sfeer voor zowel snelle lunches als uitgebreide diners, romantische avonden of familiefeesten. PepeNero onderscheidt zich door haar toewijding om elke gelegenheid speciaal te maken, ondersteund door een menu dat de goedkeuring van elke Italiaanse grootmoeder wegdraagt, waardoor gasten worden uitgenodigd om te genieten van de echte Italiaanse gastvrijheid.

Rating:4.2/ 5 — 801 Reviews
Address: Muntstraat 19, 3000 Leuven, Belgium

ZOff

ZOff

Geboren uit een passie voor authentiek Italiaans eten en drinken, zijn Zoff & Gigi een uniek duo in Leuven dat de Italiaanse keuken en levensstijl tot leven brengen. Vijftien jaar geleden startte Zoff als een gewaagd concept om authentiek Italië op het bord en in het glas te brengen, wat heeft geleid tot een geliefde Ristobar waar eenvoud en oprechte smaken centraal staan. GiGi, de Catchy Italian Store, volgde met het doel om dezelfde authentieke ervaring thuis te bieden door de verkoop van dezelfde hoogwaardige producten. Samen bieden Zoff & Gigi een onvergetelijke Italiaanse ervaring, gedreven door liefde voor het eten en de cultuur, en onderscheiden zich door hun toewijding aan authenticiteit en eenvoud.

Rating: 4.3/ 5 — 761 Reviews
Address: Mechelsestraat 25, 3000 Leuven, Belgium

Mamma Mia

Mamma Mia

Bij Restaurant Mamma Mia in Leuven, bekend om zijn authentieke culinaire ervaring, wordt elke maaltijd met passie bereid om gasten een stukje Italië dicht bij huis te brengen. Met ruime openingstijden van maandag tot vrijdag, zowel tijdens de lunch als het diner, en op zaterdagavond, biedt het een flexibele optie voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. De feestdagen doorbrengen zonder hun heerlijke gerechten is evenwel een tijdelijke pauze waard, aangezien het restaurant een welverdiende rust neemt om daarna weer met vernieuwde energie zijn gasten te verwelkomen. Dit etablissement onderscheidt zich door zijn hartelijke gastvrijheid en de mogelijkheid om telefonisch te reserveren, wat een naadloze ervaring garandeert. Mamma Mia staat als toonbeeld van Italiaanse gastvrijheid en culinaire excellentie.

Rating: 4.3/ 5 — 643 Reviews
Address: Parkstraat 107, 3000 Leuven, Belgium

Casa-mia

Casa-mia

Rating: 3.8/ 5 — 539 Reviews
Address: Muntstraat 8, 3000 Leuven, Belgium

Ristorante Rossi Slowfood

Ristorante Rossi Slowfood

Ristorante Rossi, gelegen in het hart van Leuven, wordt erkend om zijn uitzonderlijke culinaire prestaties, met een bekroning door Gault&Millau die chef Felice Miluzzi uitroept tot de beste Italiaanse chef van het land. Naast zijn befaamde restaurant biedt Rossi ook de unieke Guzzi Sourdough Pizza, beschikbaar voor afhaal in Ristorante Guzzi aan de Frederik Lintsstraat. Deze combinatie van hoogwaardige Italiaanse keuken en innovatieve pizza-ervaringen, gemaakt met uitzonderlijke ingrediënten, onderscheidt Rossi van zijn concurrenten. Met een vermelding op de Michelinpagina, staat Rossi garant voor een onvergetelijke culinaire beleving die de Italiaanse keuken in Leuven op de kaart zet.

Rating: 4.5/ 5 — 527 Reviews
Address: Standonckstraat 2, 3000 Leuven, Belgium

La Stanza

La Stanza

Gelegen in het hart van Leuven, biedt La Stanza, een authentieke Italiaanse trattoria, een unieke culinaire ervaring waarbij de eigenaar zelf de heerlijkheden bereidt. Met een focus op versheid en kwaliteit, worden pasta’s en sauzen dagelijks vers gemaakt met ingrediënten rechtstreeks van de markt, terwijl er ook rekening gehouden wordt met voedselallergieën en -intoleranties. Deze etablissement onderscheidt zich door zijn toewijding aan authentieke, huisgemaakte Italiaanse gerechten en een persoonlijke benadering, waardoor het een geliefde bestemming is voor fijnproevers.

Rating: 4.4/ 5 — 515 Reviews
Address: Mechelsestraat 106, 3000 Leuven, Belgium

Cuore Italiano

Cuore Italiano

Bij Cuore Italiano wordt het hart van Italië naar je tafel gebracht, waarbij het restaurant en de Bottega samen een authentieke Italiaanse ervaring bieden. Met een nadruk op puur genieten, nodigt Cuore Italiano gasten uit om de rijke smaken en de warme, gastvrije cultuur van Italië te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol diner of unieke Italiaanse producten wilt verkennen in de Bottega, Cuore Italiano zorgt voor een onvergetelijke culinaire reis. Dit alles wordt geleverd met een vleugje elegantie en passie, waardoor het zich onderscheidt van andere Italiaanse eetgelegenheden.

Rating: 4.1/ 5 — 481 Reviews
Address: 43, Mechelsestraat, 3000 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tandartspraktijken in Leuven te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024