De beste pizzeria's in La Louvière - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de stad La Louvière is een onderzoek uitgevoerd naar de beste pizzeria’s, waarbij de ranglijst voor 2024 is samengesteld op basis van beoordelingen op Google Maps. De top 10 pizzeria’s zijn geselecteerd op basis van het aantal beoordelingen en de gemiddelde score die zij hebben ontvangen. Deze lijst biedt een overzicht van de meest gewaardeerde pizzeria’s, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Door de beoordelingen van lokale inwoners en bezoekers is een betrouwbare gids sameng

L’Antica Roma

L'Antica Roma

Facebook, nu bekend als Meta, is een pionier op het gebied van sociale media, met de missie om mensen de mogelijkheid te geven om gemeenschappen op te bouwen en de wereld dichter bij elkaar te brengen. Door innovatie in technologie streeft het bedrijf ernaar om gebruikers overal ter wereld te verbinden, meningen te delen en ervaringen uit te wisselen. Naast het kernplatform omvat het productportfolio van het bedrijf ook andere populaire apps zoals Instagram, WhatsApp en Oculus, die samenwerken om een meer immersive ervaring van digitale connectiviteit te bieden. Meta onderscheidt zich van zijn concurrenten door voortdurende investering in augmented en virtual reality, waarmee het de manier waarop we communiceren revolutioneert en de toekomst van online interactie vormgeeft.

Rating: 4.5/ 5 — 935 Reviews
Address: Rue de Belle-Vue 189, 7100 La Louvière, Belgium

Pizzeria Gennaro

Pizzeria Gennaro

Sinds 1981 koestert Pizzeria Gennaro in Wallonië een diepe passie voor Italiaanse cuisine, waarbij liefde voor authentieke smaken en een warme sfeer centraal staan. Dit etablissement nodigt gasten uit om te genieten van zijn met zorg bereide pizza’s, pasta’s en traditionele gerechten, vergezeld van een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Met opties voor zowel afhalen als bezorging, evenals een nieuw geïntroduceerde traiteurservice, onderscheidt Gennaro zich door zijn toewijding aan kwaliteit, gastvrijheid en het gemak van moderne besteloplossingen, zoals hun online bestelapplicatie.

Rating: 4.2/ 5 — 871 Reviews
Address: Rue Sylvain Guyaux 69 Rue Gustave Boël 62 (Livraison, 7100 La Louvière, Belgium

L’acqua e Farina 2018 – Pizzeria Napoletana – brasserie

L'acqua e Farina 2018 - Pizzeria Napoletana - brasserie

L’Acqua e Farina 2018, gevestigd in La Louvière, is een toonaangevend Italiaans restaurant dat zich toelegt op het serveren van voortreffelijke maaltijden die de essentie van de Italiaanse keuken vangen. Door consequent hoogwaardige gerechten te bieden die elke keer weer heerlijk smaken, heeft het restaurant zich onderscheiden. Met een focus op pizza’s en een uitnodiging aan gasten om te ontspannen onder het genot van heerlijke gerechten en drankjes, belichaamt L’Acqua e Farina 2018 de waarde van echte gastvrijheid. De onwrikbare steun van hun klanten wordt diep gewaardeerd door het toegewijde team, dat zich inzet voor het creëren van een onvergetelijke eetervaring.

Rating: 4.2/ 5 — 661 Reviews
Address: Pl. Maugrétout 12, 7100 La Louvière, Belgium

Il Passatore

Il Passatore

Pienissimo, een vernieuwer in de wereld van kleine delicatessen, biedt een unieke ervaring aan fijnproevers die op zoek zijn naar ongeëvenaarde kwaliteit en smaak. Met een hartstochtelijke missie om de fijnste ingrediënten te verwerken in hun producten, streeft Pienissimo ernaar om een onvergetelijke indruk achter te laten op elk bord. Hun aanbod, variërend van ambachtelijke kazen tot exquise vleeswaren, onderscheidt zich door een compromisloze toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid. Dit maakt Pienissimo niet alleen een keuze voor de bewuste consument maar ook een leider in de culinaire wereld, waar kwaliteit en smaak hand in hand gaan.

Rating:4.6/ 5 — 585 Reviews
Address: Rue Albert 1 32, 7100 La Louvière, Belgium

La Pizzarella da Giorgio

La Pizzarella da Giorgio

La Pizzarella – Da Giorgio, gevestigd in La Louvière, onderscheidt zich als een culinaire oase waar liefhebbers van Italiaanse en internationale keuken samenkomen. Met een passie voor het creëren van authentieke smaakervaringen, bedient dit restaurant zijn gasten elke dag van de week met een divers menu, variërend van klassieke pizza’s tot unieke internationale gerechten. Het commitment aan kwaliteit, gecombineerd met een warme en uitnodigende sfeer, maakt La Pizzarella – Da Giorgio een favoriete bestemming voor zowel lokale inwoners als bezoekers op zoek naar een heerlijke maaltijd in een gezellige setting.

Rating: 3.9/ 5 — 491 Reviews
Address: Rue Sylvain Guyaux 15, 7100 La Louvière, Belgium

PIZZA MANIA La Louvière – Pizzeria au Feu de Bois

PIZZA MANIA La Louvière - Pizzeria au Feu de Bois

La Pizza Mania, gelegen in Haine-Saint-Paul, La Louvière, is een pizzeria die zich onderscheidt door zijn authentieke houtovenbereide pizza’s, gemaakt met verse en gezonde ingrediënten. Deze pizzeria biedt een uitgebreid menu dat een ieder weet te bekoren, van traditionele tot innovatieve pizza’s, en wordt aangevuld met selecties zoals pasta’s, burgers, en unieke desserts zoals Tiramisu met aardbeien en speculoos. Klanten waarderen vooral de kwaliteit van de gerechten, de punctuele levering en de warmte van de ontvangen maaltijden. Met speciale promoties en een service die levering binnen een vastgestelde straal aanbiedt, blijft La Pizza Mania een favoriete keuze voor velen in de regio van La Louvière.

Rating: 3.9/ 5 — 372 Reviews
Address: Chau. de Jolimont 2, 7100 La Louvière, Belgium

Le Méridien Bracquegnies

Le Méridien Bracquegnies

Sinds 1988 wordt door Restaurant Le Méridien de kunst van koken met passie en finesse beoefend, waardoor het zich onderscheidt als een culinaire bestemming. Met een nadruk op innovatie en traditie biedt het restaurant een unieke eetervaring, speciaal ontworpen om elke gelegenheid, zoals Valentijnsdag en eindejaarsfeesten, onvergetelijk te maken. Gasten worden uitgenodigd om door de galerij te bladeren en contact op te nemen voor een smaakvolle reis die de zintuigen prikkelt.

Rating: 3.9/ 5 — 367 Reviews
Address: Rue Joseph Wauters 32, 7110 La Louvière, Belgium

Russopizza

Russopizza

Russopizza, gevestigd in La Louvière, belichaamt de essentie van authentieke Italiaanse pizza, gedreven door de passie en kunst van oprichter Antonio en zijn familie. Na het vak te hebben geleerd van gerenommeerde meesters in Italië, waaronder meervoudig wereldkampioen Maurizio Leone, biedt Antonio een unieke pizza-ervaring die klassieke en innovatieve smaken combineert met een kenmerkende lichte en krokante deegbasis. Deze pizzeria staat niet alleen bekend om zijn vakmanschap en constante zoektocht naar nieuwe smaken, maar ook om de vele onderscheidingen die getuigen van zijn uitmuntendheid. Bij Russopizza wordt elke klant uitgenodigd om de diepe toewijding en liefde voor pizza te ervaren die Antonio en zijn team drijft.

Rating: 4.8/ 5 — 358 Reviews
Address: Chau. Paul Houtart 127, 7110 La Louvière, Belgium

Il Buon Gusto

Il Buon Gusto

Rating: 4.3/ 5 — 328 Reviews
Address: Rue de Bouvy 16, 7100 La Louvière, Belgium

Domino’s Pizza

Domino's Pizza

Rating: 3.6/ 5 — 278 Reviews
Address: Rue Louis de Brouckère 19, 7100 La Louvière, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste tandheelkundige zorg, is een grondige analyse uitgevoerd op basis van Google Maps-beoordelingen.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024