• Home
  • Antwerpen
  • De beste pizzeria’s in Antwerpen – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de bruisende stad Antwerpen, bekend om haar culinaire diversiteit, is een recente ranglijst samengesteld om de beste pizzeria’s van 2024 te belichten. Deze top 10 is zorgvuldig bepaald op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij klantenervaringen en waarderingen een cruciale rol hebben gespeeld. Door een uitgebreide analyse van feedback en sterrenbeoordelingen, is een objectieve lijst gecreëerd die liefhebbers van Italiaanse keuken niet mogen missen. Elk van deze pizzeria’s heeft zich

Da Giovanni Groenplaats

Da Giovanni Groenplaats

Bij Da Giovanni wordt de authentieke Italiaanse keuken tot leven gebracht, waarbij de nadruk ligt op ambachtelijke bereiding en hoogwaardige lokale ingrediënten. Gasten worden verwelkomd in een huiselijke sfeer, compleet met de charme van rood-witte tafelkleden en Chianti-flessen, voor een culinaire ervaring die Italië dichterbij brengt. Van vers bereide pizza’s uit de steenoven tot klassiekers als ossobucco en pasta carbonara, elke maaltijd is een testament aan de verfijnde recepten en de passie voor gastronomie. Da Giovanni onderscheidt zich door niet alleen een warme ontvangst en gratis starters te bieden, maar ook door de unieke studentenkorting, waarmee zij een inclusieve omgeving creëren waar iedereen, van individuen tot grote groepen, kan genieten van de rijke smaken van Italië.

Rating: 4.0/ 5 — 7457 Reviews
Address: Jan Blomstraat 8, 2000 Antwerpen, Belgium

Pizza Hut

Pizza Hut

Bij Restaurant Antwerpen Keyserlei van Pizza Hut Restaurants staat de passie voor heerlijke pizza centraal. Dit etablissement onderscheidt zich door een veelzijdig aanbod van smakelijke pizza’s, beschikbaar voor zowel dine-in als take-away/delivery opties, en biedt daarnaast ook een aantrekkelijk pizza buffet. Met speciale acties zoals Dolle Dinsdag en All-in Donderdag trekt het een breed publiek. De toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie in hun menukeuzes maakt Pizza Hut Antwerpen Keyserlei een topkeuze voor pizza-liefhebbers. Hun betrokkenheid bij de gemeenschap en het bieden van uitzonderlijke service, samen met online reserveringsmogelijkheden, versterken hun positie als een toegankelijk en geliefd restaurant voor elke gelegenheid.

Rating: 3.6/ 5 — 2137 Reviews
Address: De Keyserlei 17, 2018 Antwerpen, Belgium

Otomat Antwerpen

Otomat Antwerpen

Otomat biedt een revolutionaire draai aan de traditionele pizzeria-ervaring door het Belgische erfgoed te omarmen met een uniek ingrediënt: Duvel biergist in het pizzadeeg. Deze innovatieve benadering, gecombineerd met hoogwaardige toppings en zorgvuldig geselecteerde biercombinaties, zorgt voor een ongeëvenaarde pizza-ervaring. Met vestigingen in steden als Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven en Mechelen, onderscheidt Otomat zich door zijn lokale flair en een gastvrije sfeer waar geen reserveringen nodig zijn. Door samenwerkingen aan te gaan met vooraanstaande chefs voor speciale veganistische creaties, bewijst Otomat zijn toewijding aan innovatie en inclusiviteit in de culinaire wereld.

Rating: 4.4/ 5 — 1703 Reviews
Address: Van Schoonbekeplein 11, 2000 Antwerpen, Belgium

Del Sud Classico

Del Sud Classico

Rating:4.2/ 5 — 1196 Reviews
Address: Oude Koornmarkt 5, 2000 Antwerpen, Belgium

San Remo

San Remo

Rating: 3.7/ 5 — 1067 Reviews
Address: De Keyserlei 33, 2018 Antwerpen, Belgium

Standard Pizza

Standard Pizza

Standard Pizza, geworteld in de overtuiging dat kwaliteit voorop staat, brengt een revolutie teweeg in de culinaire wereld met zijn ambachtelijke pizza’s. Met een missie om authentieke smaken en innovatieve recepten te leveren, onderscheidt het bedrijf zich door zijn toewijding aan versheid, lokale ingrediënten en een unieke twist op traditionele recepten. De kern van hun succes ligt in het samenbrengen van ambacht en gemeenschap, waardoor ze niet alleen een pizzeria zijn, maar een bestemming voor liefhebbers van kwaliteitsvoedsel. Hiermee zet Standard Pizza zich af tegen de concurrentie door een ervaring te bieden die zowel authentiek als vernieuwend is.

Rating: 4.1/ 5 — 668 Reviews
Address: Regine Beerplein, 2018 Antwerpen, Belgium

Nicoletta

Nicoletta

Pizzeria Nicoletta, gevestigd in het hart van Antwerpen, biedt een authentiek stukje Italië in België door haar toewijding aan vriendelijkheid, hoffelijkheid, en uitzonderlijk hoogwaardige producten. Met een focus op het serveren van echte Italiaanse pizza, onderscheidt Nicoletta zich door haar gastvrije sfeer en de belofte van een uitmuntende culinaire ervaring. Klanten worden bovendien aangemoedigd om te genieten van het gemak van afhaalkortingen en de mogelijkheid tot reserveren, waardoor Nicoletta een must-visit bestemming is voor pizza-liefhebbers.

Rating: 4.5/ 5 — 622 Reviews
Address: Steenbergstraat 11, 2000 Antwerpen, Belgium

Pizzeria Leonardo da Vinci

Pizzeria Leonardo da Vinci

Rating: 4.2/ 5 — 612 Reviews
Address: Breydelstraat 28, 2018 Antwerpen, Belgium

Pizzeria Nuova Era

Pizzeria Nuova Era

Gelegen in het hart van Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten, biedt Pizzeria Ristorante Nuova Era een warme, gastvrije sfeer waar gasten zich onmiddellijk thuis voelen, dankzij het enthousiaste team en de sfeervolle art-nouveau inrichting. De keuken staat bekend om zijn ruime selectie van meer dan 30 handgemaakte pizza’s en een breed scala aan pasta’s, aangevuld met wekelijkse nieuwe creaties van de chef. Bijzonder aan Nuova Era zijn de verrassend betaalbare prijzen voor kwaliteitswijnen en de speciale aanbiedingen voor studenten, waardoor het een ideale eetgelegenheid is voor een breed publiek. Daarnaast wordt gezinnen met kinderen een bijzondere ervaring geboden door een speciaal kindermenu, waardoor het een perfecte keuze is voor een ontspannen etentje.

Rating: 4.3/ 5 — 571 Reviews
Address: Graaf van Hoornestraat 3, 2000 Antwerpen, Belgium

La Lanterna

La Lanterna

Rating: 4.0/ 5 — 543 Reviews
Address: Leopoldplaats 6, 2000 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recente studie die uitgevoerd is, is een top 10 ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024