• Home
  • Sint
  • De beste kebab in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]
De beste kebab in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste kebab in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste kebabzaken in Sint-Niklaas voor het jaar 2024. De ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de beoordelingen op Google Maps, waarbij de meest gewaardeerde plaatsen zijn geselecteerd. Door klanten verstrekte feedback en scores zijn geanalyseerd om een betrouwbaar beeld van kwaliteit en klanttevredenheid te geven. Gedetailleerde informatie over elke kebabzaak in de lijst wordt geboden, zodat lezers een geïnformeerde keuze

Tuana

Tuana

Rating: 4.4/ 5 — 594 Reviews
Address: Lokerse Baan 4, 9111 Sint-Niklaas, Belgium

Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery

Bij Pizza Hut Delivery in Sint-Niklaas wordt de kunst van het pizza maken naar een hoger niveau getild. Klanten kunnen gemakkelijk online bestellen voor zowel levering aan huis als afhalen, genietend van de bekende kwaliteit en smaak die Pizza Hut te bieden heeft. Met ruime openingstijden, inclusief late avonden op vrijdag en zaterdag, staat dit filiaal klaar om aan alle pizza-behoeften te voldoen. Bovendien biedt Pizza Hut Sint-Niklaas regelmatige promoties zoals Dolle Dinsdag en Woensdag Webdag, waardoor klanten van geweldige deals kunnen profiteren. Het onderscheidt zich door een ongeëvenaarde service en een passie voor het leveren van ovenverse pizza’s, precies zoals de klant het wenst.

Rating: 3.8/ 5 — 512 Reviews
Address: Gentse Baan 2, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Pitta – Star

Pitta - Star

Pitta-Star, gelegen in het hart van Sint-Niklaas, België, heeft zich ontpopt als de voorkeursbestemming voor liefhebbers van authentieke pitta en stevig, kwalitatief eten. Met een reputatie voor snelle service en de beste pitta in de stad, biedt dit etablissement niet alleen voortreffelijke maaltijden maar ook een vriendelijke, uitnodigende sfeer die gasten keer op keer terugbrengt. Open tot in de late uren, is Pitta-Star de ideale plek voor een late-night snack of een gezellig diner. Hun toewijding om elke gast een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden, onderscheidt hen duidelijk van de concurrentie, waardoor ze een must-visit locatie zijn voor zowel lokale inwoners als bezoekers.

Rating: 4.3/ 5 — 479 Reviews
Address: Plezantstraat 38, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Domino’s Pizza Sint-Niklaas

Domino's Pizza Sint-Niklaas

Rating:3.9/ 5 — 411 Reviews
Address: Stationsplein 33, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Anadolu – Döner Kebab

Anadolu - Döner Kebab

Sinds de opening in 1996 in Sint-Niklaas, heeft Anadolu Döner Kebap zich ontpopt tot een geliefde ontmoetingsplek voor een divers publiek, bekend om zijn hoogwaardige, met zorg bereide kebab. Onder de bezielende leiding van oprichter Orhan Yildirim en nu ook zijn zoon Deniz, blijft het familiebedrijf innoveren met een fris interieur en nieuwe initiatieven zoals een eigentijdse foodtruck. Anadolu onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en passie voor het culinaire vak, waarmee het zich als een vertrouwde naam in het Waasland vestigt en zijn diensten nu ook mobiel maakt om evenementen en feesten te verrijken.

Rating: 4.7/ 5 — 336 Reviews
Address: Driekoningenstraat 69, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Sofra

Sofra

Takeaway.com staat bekend als een vooraanstaand platform voor online voedselbestellingen, dat een brug slaat tussen hongerige klanten en een breed scala aan lokale restaurants. Met een missie om de manier waarop mensen eten te veranderen, maakt het bedrijf het gemakkelijk om heerlijke maaltijden te ontdekken en te bestellen, rechtstreeks vanuit het comfort van je eigen huis. De kernwaarden richten zich op snelheid, gemak en variëteit, waardoor Takeaway.com zich onderscheidt van concurrenten door een gebruiksvriendelijke website en app te bieden, gecombineerd met een ongeëvenaarde klantenservice. Dit heeft het bedrijf tot een favoriet gemaakt bij zowel consumenten als restaurants door heel België.

Rating: 4.2/ 5 — 322 Reviews
Address: Mercatorstraat 10, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Pita Planet Frituur

Pita Planet Frituur

Rating: 3.6/ 5 — 310 Reviews
Address: Grote Markt 13, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

BE-JACKS Sint-Niklaas

BE-JACKS Sint-Niklaas

Be Jack’s in Sint-Niklaas onderscheidt zich als een culinaire oase voor liefhebbers van Italiaanse en Amerikaanse keuken, met een focus op uitmuntende pizza’s, pasta’s, vleesschotels en een verscheidenheid aan kipgerechten. Het restaurant streeft ernaar om elke maaltijd om te toveren tot een feestje, met gratis bezorging die de drempel verlaagt om te genieten van hun smakelijke aanbod. Hun menu bevat ook unieke creaties zoals cheesy breads en diverse voorgerechten, desserts, en salades, waardoor Be Jack’s een allround aanbieder van comfort food wordt. Met flexibele bezorgtijden en een breed assortiment aan gerechten onderscheidt Be Jack’s zich door zijn toewijding aan kwaliteit, service en culinaire innovatie.

Rating: 4.1/ 5 — 251 Reviews
Address: Houtbriel 30, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Serhat Pitta-Frituur-Snack

Serhat Pitta-Frituur-Snack

Rating: 4.2/ 5 — 236 Reviews
Address: Truweelstraat 68, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Namaste Sint-Niklaas

Namaste Sint-Niklaas

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, biedt Namaste een culinaire reis door de rijke smaken van de Indische en Nepalese keuken, waarbij de focus ligt op authenticiteit, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een gastvrije sfeer en een uitgebreid menu vol traditionele gerechten, onderscheidt Namaste zich door zijn toewijding aan het creëren van een onvergetelijke eetervaring. Of klanten nu kiezen voor een gezellig diner in het restaurant, de gemakkelijke take-away optie of de uitgebreide cateringdienst voor speciale gelegenheden, Namaste streeft ernaar om de essentie van de Indische en Nepalese gastvrijheid naar Sint-Niklaas te brengen.

Rating: 4.5/ 5 — 166 Reviews
Address: Grote Markt 17, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024