De beste kebab in Mechelen - TOP 10 [2024]

De beste kebab in Mechelen – TOP 10 [2024]

In 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd om de top 10 beste kebabzaken in Mechelen te identificeren. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door consumentenbeoordelingen als leidraad te nemen, wordt een objectief overzicht geboden van waar men de heerlijkste kebab kan vinden in deze historische stad. De resultaten weerspiegelen de culinaire voorkeuren van zowel lokale inwoners als bezoekers. Het onderzoek biedt een waardevolle gids voor iedereen die

Pitawan

Pitawan

Pita Wan! biedt een smakelijke reis door de authentieke smaken van de Middellandse Zee, gevestigd in het hart van Mechelen. Met een uitgebreid menu dat varieert van klassieke pita’s en dürüms tot verfijnde schotels en verleidelijke desserts, wordt elke maaltijd een ontdekking van culinaire verrukking. Onze Pitawan BOX, een recente toevoeging, biedt een innovatieve eetervaring die zich onderscheidt in de lokale eetgelegenheidsscène. Geopend tot in de late uren, zijn we de perfecte bestemming voor zowel vroege vogels als nachtbrakers. Pita Wan! is meer dan een restaurant; het is een plaats waar smaak, traditie en gastvrijheid samenkomen.

Rating: 4.3/ 5 — 499 Reviews
Address: Onze-Lieve-Vrouwestraat 28, 2800 Mechelen, Belgium

Sultan Kebab

Sultan Kebab

Rating: 3.6/ 5 — 437 Reviews
Address: Stationsstraat 47, 2800 Mechelen, Belgium

Belchicken

Belchicken

Belchicken onderscheidt zich in de culinaire wereld als de bestemming voor liefhebbers van gefrituurde kip, met een smakelijk assortiment van vleugels, nuggets, tenders, burgers, salades, extra’s, wraps en desserts. Met meer dan 48 locaties, waaronder een recent geopende in Keulen, streeft het merk ernaar om overal toegankelijk te zijn voor zijn klanten. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid wordt versterkt door een handige mobiele app die een gepersonaliseerde ervaring biedt, compleet met beloningsprogramma’s zoals stempel- en kras kaarten. Belchicken belichaamt een passie voor uitmuntendheid in gefrituurde kipgerechten, terwijl het tegelijkertijd een aantrekkelijke, gastvrije omgeving voor alle klanten biedt.

Rating: 3.9/ 5 — 376 Reviews
Address: Botermarkt 12, 2800 Mechelen, Belgium

Antalya Kebab

Antalya Kebab

Antalya Kebab, gevestigd in Mechelen, België, biedt een authentieke kebabervaring die zich onderscheidt door zijn specifieke gerechten en vriendelijke personeel. Met een nadruk op kwaliteit en toegankelijkheid, trekt het etablissement zowel lokale gasten als toeristen aan, die genieten van de niet-vette, knapperige frietjes en de schone, zij het kleine, faciliteiten. Hoewel de toiletten voor verbetering vatbaar zijn, compenseert de charme van de eigenaar en het team, die bekend staan om hun sympathieke en gastvrije houding. Antalya Kebab is elke dag van de week geopend, biedt een breed scala aan eetopties en wordt geprezen om zijn uitnodigende sfeer, waardoor het een opvallende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle, authentieke kebabervaring.

Rating:3.8/ 5 — 250 Reviews
Address: Veemarkt 30, 2800 Mechelen, Belgium

Pizza & Kebab Istanbul

Pizza & Kebab Istanbul

Rating: 3.5/ 5 — 236 Reviews
Address: Liersesteenweg 151, 2800 Mechelen, Belgium

Munis restaurant

Munis restaurant

Rating: 4.2/ 5 — 181 Reviews
Address: Hendrik Consciencestraat 24, 2800 Mechelen, Belgium

Ali Baba Mechelen

Ali Baba Mechelen

Rating: 3.7/ 5 — 151 Reviews
Address: Hendrik Consciencestraat 37, 2800 Mechelen, Belgium

Battel Kebap

Battel Kebap

Rating: 4.7/ 5 — 143 Reviews
Address: Battelsesteenweg 135, 2800 Mechelen, Belgium

Yasmina

Yasmina

Takeaway.com staat bekend als een vooraanstaand platform voor het online bestellen van eten, dat zich richt op het verbinden van hongerige klanten met een breed scala aan lokale restaurants. Met een missie om gemakkelijke toegang tot een diversiteit aan culinaire ervaringen te bieden, onderscheidt het bedrijf zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en snelle bezorgservice. De kernwaarden van het bedrijf omvatten een diepe toewijding aan klanttevredenheid en het ondersteunen van lokale eetgelegenheden. Takeaway.com onderscheidt zich in de competitieve markt door zijn uitgebreide keuze aan eetopties en de nadruk op kwaliteit en service.

Rating: 4.0/ 5 — 117 Reviews
Address: Maurits Sabbestraat 44, 2800 Mechelen, Belgium

Egmont Snack

Egmont Snack

Menute.be is een dynamische online platform dat hongerige klanten in België en Nederland verbindt met een breed scala aan lokale restaurants. Door simpelweg hun locatie in te voeren, kunnen gebruikers gemakkelijk hun favoriete maaltijden bestellen bij nabijgelegen eetgelegenheden, variërend van sfeervolle lokale cafés tot exotische internationale keukens. Met de introductie van hun mobiele app in zowel de App als Play Store, streeft Menute.be ernaar om het bestellen van eten nog toegankelijker te maken. De website onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en het gemak waarmee klanten hun bestellingen kunnen plaatsen en volgen, waardoor het een go-to keuze wordt voor de moderne consument die op zoek is naar gemak en kwaliteit.

Rating: 3.9/ 5 — 110 Reviews
Address: Graaf van Egmontstraat 2, 2800 Mechelen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024