• Home
  • Sint
  • De beste cafés in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]
De beste cafés in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste cafés in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd om de beste cafés in Sint-Niklaas te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze ranglijst, die de voorkeuren en ervaringen van bezoekers weerspiegelt, biedt een betrouwbare gids voor zowel lokale inwoners als toeristen. De selectiecriteria omvatten zowel de kwaliteit van de koffie als de algemene beleving van de cafés. Het resultaat is een diverse

’t Zonneken

't Zonneken

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, biedt ’t Zonneken sinds 2002 een unieke culinaire ervaring, waar het genieten in een gezellige atmosfeer voorop staat. Ooit begonnen als een bruine kroeg met een Cubaans terras, is het nu getransformeerd in een warme brasserie met een levend-groen terras, waar de nadruk ligt op vers, lokaal en seizoensgebonden eten tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Met een aanbod dat varieert van lunch tot diner, verdeeld over twee avondshiften, streeft ’t Zonneken ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden. De brasserie, die elke dag behalve maandag geopend is, nodigt uit tot ontspannen genieten, of het nu voor een aperitiefje met hapjes of een uitgebreid diner is.

Rating: 4.4/ 5 — 1202 Reviews
Address: Zonneken 2, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De Graanmaat

De Graanmaat

Rating: 4.1/ 5 — 600 Reviews
Address: Grote Markt 24, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Pedro’s

Pedro's

Gelegen in het hart van het Waasland Shopping Center, biedt Pedro’s een unieke eetervaring met zijn trendy en comfortabele bistrokeuken, die een combinatie van klassieke gerechten en moderne invloeden serveert. Gasten worden verwelkomd in een sfeervolle omgeving, waar ze kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan gerechten – van perfecte espresso’s en heerlijke aperitieven tot smakelijke hoofdgerechten en hemelse desserts, allemaal vers bereid door het toegewijde keukenteam. Met een focus op kwaliteit, service en voortdurende innovatie door wekelijkse nieuwe suggesties, onderscheidt Pedro’s zich als de ideale culinaire tussenstop voor shoppers die op zoek zijn naar een smaakvolle pauze.

Rating: 4.0/ 5 — 576 Reviews
Address: Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Soep&Zoet

Soep&Zoet

Soep&Zoet, gevestigd in het historische Landhuis in het hart van Sint-Niklaas, biedt een unieke ervaring waarbij gasten kunnen genieten van huisgemaakte, lokale lekkernijen – van knapperige brunches tot ambachtelijke taarten en verfrissende cocktails op het zonneterras. Met een focus op verse, seizoensgebonden ingrediënten en een menu dat zowel het hart als de ziel voedt, onderscheidt Soep&Zoet zich door zijn warme gastvrijheid en de levendige vibe van een grootstad. Het is een plek waar elk bezoek een ontspannen en vreugdevolle ervaring is, gedreven door een gepassioneerd team dat ernaar streeft om elke gast in de watten te leggen.

Rating:4.4/ 5 — 525 Reviews
Address: Grote Markt 43, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

King George Cafe

King George Cafe

King George Café onderscheidt zich als een unieke bestemming in Sint-Niklaas door een combinatie van een openbaar lunchcafé, een dynamisch business center en een stijlvolle evenementenlocatie te bieden. Gevestigd binnen de creatieve muren van het King George – the mad creative agency, biedt het 1000 m2 grote pand een inspirerende omgeving voor zowel informele als professionele bijeenkomsten. Of bezoekers nu komen voor een ontspannen lunch, een productieve vergadering in één van de vele vergaderruimtes, of een memorabel evenement in de feestzaal, King George Café biedt een veelzijdige setting die creativiteit en connectie bevordert.

Rating: 4.2/ 5 — 283 Reviews
Address: Driekoningenstraat 48, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Prater

Prater

Rating: 4.3/ 5 — 272 Reviews
Address: Grote Markt 28, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Sporthal De Klavers

Sporthal De Klavers

Cafetaria De Klavers, gelegen in het hart van Belsele, staat bekend om zijn gastvrije, familiale sfeer, vooral onder fietsliefhebbers. Dit unieke sportcomplex biedt niet alleen een plek voor ontspanning na een fietsrit maar ook een uitmuntende service tijdens culturele evenementen zoals toneelvoorstellingen. Het verschil wordt gemaakt door hun snelle en vriendelijke bediening, waardoor bezoekers zich direct thuis voelen. Met uitgebreide openingstijden en een commitment aan kwaliteit, is Cafetaria De Klavers de perfecte ontmoetingsplek voor sportievelingen en cultuurliefhebbers.

Rating: 4.1/ 5 — 269 Reviews
Address: Sint-Andriesstraat 10, 9111 Sint-Niklaas, Belgium

Capéau

Capéau

Sinds 1965 verwelkomt Lunch & Tearoom Capéau gasten in de hartelijke winkelstraat van Sint-Niklaas, waar het zich onderscheidt door een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, traditie, en duurzame relaties met zijn cliënteel. Met verse producten en gerechten die dagelijks vers worden bereid door de ervaren koks, Guy jr. en Charles Vercauteren, biedt Capéau een culinaire ervaring die zowel klassiekers omvat als wekelijks vernieuwde suggesties. Bekend om zijn Normandische pannenkoeken, zelfgemaakt gebak, en de ongedwongen sfeer op het zomerterras, staat Capéau garant voor een onvergetelijke eetervaring die verder gaat dan alleen koffie. Gastvrijheid en topkwaliteit staan centraal, waardoor ieder bezoek aan Capéau aanvoelt als thuiskomen.

Rating: 4.3/ 5 — 235 Reviews
Address: Stationsstraat 29, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Manuvèl

Manuvèl

Bij Manuvèl, een dynamische onderneming gevestigd in Sint-Niklaas en Temse, staat de passie voor fietsen, eten en drinken centraal. Met een uniek concept dat de liefde voor wielrennen verbindt met het genot van kwalitatieve dranken en gerechten, onderscheidt Manuvèl zich duidelijk van de concurrentie. De kernmissie is om een ontmoetingsplek te bieden waar gelijkgestemden kunnen genieten en ontspannen in een sfeer die zowel de sportieve geest als de fijnproever eert. Dit resulteert in een unieke ervaring die de gemeenschap samenbrengt, gedreven door een gedeelde passie voor de fietscultuur.

Rating: 4.7/ 5 — 228 Reviews
Address: Stationsstraat 95, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Bistro D

Bistro D

Rating: 3.6/ 5 — 218 Reviews
Address: Puitvoetstraat 3, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024