De beste cafés in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste cafés in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste cafés in Antwerpen te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is er een top 10 ranglijst samengesteld. Deze selectie is een weerspiegeling van de voorkeuren en ervaringen van bezoekers. Door de grote hoeveelheid beoordelingen wordt een betrouwbaar overzicht geboden van de meest gewaardeerde cafés in de stad. Zo is een onpartijdige gids gecreëerd voor zowel locals als toeristen op zoek naar de beste koff

De Muze

De Muze

Gelegen in het hart van Antwerpen, onderscheidt Jazzcafe De Muze zich door zijn toewijding aan de goede smaak, zowel in muziek als in sfeer. Dit etablissement, bekend om zijn levendige jazzprogramma en smaakvolle inrichting, nodigt bezoekers uit om zich onder te dompelen in de rijke cultuur van live muziek. Met een uitnodigende menukaart en een warme, gastvrije sfeer, belooft De Muze een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van goede muziek en gezelligheid. Hier wordt de kunst van jazz gevierd, waarmee het zich onderscheidt als een unieke ontmoetingsplaats in Antwerpen.

Rating: 4.5/ 5 — 2935 Reviews
Address: Melkmarkt 15, 2000 Antwerpen, Belgium

Den Engel

Den Engel

Café Den Engel, genesteld in het hart van Antwerpen sinds de 14e eeuw, blijft een monument van erfgoed en gezelligheid. Oorspronkelijk eigendom van kooplieden en door de eeuwen heen geëvolueerd, heeft dit café een uniek karakter dat het onderscheidt met een constant tikkende klok die symbolisch altijd op vijf voor twaalf staat en een herdenkingsmuur die eer betoont aan geliefde vaste klanten. Als een hoeksteen van de gemeenschap, open elke dag van het jaar, biedt Den Engel niet alleen een rijk menu en de mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, maar ook een thuis voor de biljartliefhebber. Dit historische café, met zijn diepgewortelde tradities en warme, uitnodigende sfeer, biedt een tijdloze ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven, waardoor het zich onderscheidt als een echte schat op de Grote Markt.

Rating: 4.4/ 5 — 1979 Reviews
Address: Grote Markt 3, 2000 Antwerpen, Belgium

The Duke of Antwerp

The Duke of Antwerp

Rating: 4.0/ 5 — 1672 Reviews
Address: De Keyserlei 29, 2018 Antwerpen, Belgium

Le Royal café

Le Royal café

Gelegen in het hart van Antwerpen, biedt Brasserie Royal een uitnodigende ambiance waar veiligheid en gezelligheid hand in hand gaan. Met een strenge naleving van gezondheidsrichtlijnen, waaronder het dragen van mondmaskers door al het personeel, verzekert dit café-restaurant zijn gasten van een zorgeloze ervaring. De ruime zaal en het overdekte terras bieden de perfecte setting voor een ontspannen ontbijt, lunch of diner, met een uitgebreide menukaart die iets voor elke smaak heeft. Van walking dinners tot recepties, Brasserie Royal onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en een warm welkom, waardoor het een geliefde bestemming is in de Pelikaanstraat.

Rating:4.0/ 5 — 1443 Reviews
Address: Pelikaanstraat 3, 2018 Antwerpen, Belgium

Café Kamiel

Café Kamiel

Café Kamiel, gevestigd in Antwerpen, onderscheidt zich als een charmant buurtcafé waar gezelligheid en culinaire verrassingen hand in hand gaan. Met een menu dat elke middag verse soep en croque monsieurs biedt, naast een doorlopend aanbod van originele snacks, is er voor ieder wat wils. De ware trekpleisters zijn hun beroemde ‘Spaghetti van de Kamiel’ op donderdag en de ‘Pizza van de Kamiel’ op vrijdagavond, die beide lokale favorieten zijn. Gasten kunnen genieten van deze culinaire hoogtepunten op een zonnig terras naast de speeltuin Hof van Leysen, wat het café een perfecte ontmoetingsplaats maakt voor zowel jong als oud. Café Kamiel belichaamt een warme, uitnodigende sfeer waar elk bezoek onvergetelijk is.

Rating: 4.3/ 5 — 1165 Reviews
Address: Markgravelei 90, 2018 Antwerpen, Belgium

Caffenation

Caffenation

Caffènation, een ambachtelijke koffiebranderij, zet zich in om de koffiewereld en haar gemeenschap te transformeren door aandacht te besteden aan elk aspect van de koffieketen, van teelt tot consumptie. Met een aanbod dat zich uitstrekt van vers gebrande koffiebonen tot milieuvriendelijke koffiecapsules en een unieke reeks zeldzame koffiesoorten, verzekert Caffènation dat koffieliefhebbers genieten van hoogwaardige producten met een rijke smaak. Hun toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit, gecombineerd met gratis verzending naar geselecteerde regio’s en een breed scala aan koffiegerelateerde producten, onderscheidt Caffènation van de concurrentie en maakt hen tot een vooraanstaande keuze voor zowel particulieren als professionals in de koffiewereld.

Rating: 4.4/ 5 — 1091 Reviews
Address: Mechelsesteenweg 16, 2000 Antwerpen, Belgium

Cabron

Cabron

In het hart van Antwerpen, op een steenworp afstand van de Grote Markt, is Café Cabron al negen jaar een bruisend muziekcafé dat bekend staat om zijn levendige sfeer en eclectische mix van live optredens en DJ-sets. Dit biercafé biedt niet alleen een breed scala aan tap- en flessenbieren, waaronder maandelijks wisselende suggestiebieren, maar ondersteunt ook de muziekindustrie met zijn eigen speciaal gebrouwen Cabron bier. Met een gastvrije uitnodiging voor zowel muzikanten als DJ’s om hun talenten te delen, onderscheidt Café Cabron zich door zijn hartelijke sfeer, diverse muziekprogramma en een uitgebreid aanbod aan dranken en eenvoudige, smakelijke gerechten.

Rating: 4.3/ 5 — 1084 Reviews
Address: Kaasrui 1, 2000 Antwerpen, Belgium

Kassa 4

Kassa 4

Rating: 4.2/ 5 — 1028 Reviews
Address: Ossenmarkt 21, 2000 Antwerpen, Belgium

Butchers Coffee

Butchers Coffee

Rating: 4.5/ 5 — 968 Reviews
Address: Kasteelstraat 57, 2000 Antwerpen, Belgium

Starbucks

Starbucks

Starbucks onderscheidt zich als een toonaangevend koffiehuis dat zich richt op het leveren van hoogwaardige koffie-ervaringen, zowel in hun winkels als aan de deur van de klant. Met een passie voor innovatie introduceert het merk regelmatig nieuwe, seizoensgebonden smaken, zoals de Golden Caramel White Hot Chocolate en de Caramelised Macadamia Oat Latte, en biedt het unieke opties voor ontbijt en zoetigheden. Naast het bieden van heerlijke drankjes en etenswaren, zet Starbucks zich in voor duurzaamheid door vanaf juli 2023 kosten in rekening te brengen voor wegwerp plastic items, wat hun toewijding aan het milieu onderstreept. Hun dienst, Starbucks Delivers, maakt het mogelijk om favoriete dranken gemakkelijk thuis te genieten, wat hen onderscheidt van concurrenten en laat zien hoe ze inspelen op de wensen van de moderne consument.

Rating: 3.9/ 5 — 907 Reviews
Address: Groenplaats 13, 2000 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recente studie die uitgevoerd is, is een top 10 ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024