• Home
  • Sint
  • De beste banketbakkerijen in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In 2024 is een zorgvuldige beoordeling uitgevoerd van de beste banketbakkerijen in Sint-Niklaas, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door klanten is een breed scala aan banketbakkerijen beoordeeld, waarbij zowel de kwaliteit van de producten als de service in acht zijn genomen. Uit deze beoordelingen is een top 10 ranglijst samengesteld, die een overzicht biedt van de crème de la crème onder de banketbakkerijen in deze regio. Deze lijst is tot stand gekomen

De Maeyer H Brood & Banketbakkerij

De Maeyer H Brood & Banketbakkerij

Bakkerij De Maeyer, gelegen in Sint-Niklaas, staat bekend om zijn ambachtelijke benadering van bakken, waarbij de nadruk ligt op verse, kwalitatieve producten zoals brood, chocolade en patisserie, allemaal vervaardigd in het eigen atelier. Met een geschiedenis die twee generaties omspant, blijft het bedrijf trouw aan zijn missie om klanten dagelijks met een glimlach te bedienen, ondersteund door een toegewijd en uitmuntend team. De bakkerij onderscheidt zich door een unieke combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie, en een passie voor creativiteit en originaliteit in elk product dat ze aanbieden, zelfs buiten de gebruikelijke openingstijden via een handige broodautomaat.

Rating: 4.6/ 5 — 525 Reviews
Address: Vossekotstraat 9, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Patisserie Stefan

Patisserie Stefan

Patisserie Stefan, gelegen in het hart van Sint-Niklaas, blinkt uit met zijn ambachtelijke en innovatieve benadering van bakken, waarbij traditionele recepten worden verrijkt met een moderne twist. Met een nadruk op inclusiviteit biedt het een uitgebreid scala aan veganistische en glutenvrije opties, naast hun beroemde Reynaertbonbons en een variëteit aan brood, pistolets, en zoetigheden. Hun jaarlijkse chocolade en pateekes week is een testament van hun betrokkenheid bij gemeenschapsactiviteiten, terwijl de introductie van broodautomaten voor versheid rond de klok zorgt. Patisserie Stefan onderscheidt zich door een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en gemeenschapsgevoel, waardoor het een essentiële bestemming is voor elke zoetekauw en broodliefhebber.

Rating: 4.5/ 5 — 366 Reviews
Address: Raapstraat 55, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Patisserie Stefan

Patisserie Stefan

Patisserie Stefan, gevestigd in Sint-Niklaas, onderscheidt zich door een unieke combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaagse innovatie, waarbij klanten kunnen genieten van een breed scala aan zoetigheden, waaronder de beroemde Reynaertbonbon. Met een aanbod dat zowel veganistische als glutenvrije opties omvat, streeft de patisserie ernaar om aan de diverse behoeften en smaken van zijn klanten te voldoen. Door de integratie van de chocolade en pateekes gids in de Snoecks Almanak, biedt Patisserie Stefan bovendien een unieke ervaring voor fijnproevers. Hun toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met hartige, zoetige, knapperige, luchtige, en smeuïge producten, maakt van Patisserie Stefan een must-visit bestemming voor iedereen die het lekkerste van Sint-Niklaas wil ervaren.

Rating: 4.4/ 5 — 293 Reviews
Address: Plezantstraat 78, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Jan Reed

Jan Reed

Gelegen in het levendige hart van Sint-Niklaas, biedt Patisserie Jan Reed sinds 1996 een mix van ambacht en vernieuwing in zoete lekkernijen en bakkerijproducten. Onder leiding van Jan Reed en zijn echtgenote Angelique De Gendt, heeft deze patisserie zich ontwikkeld tot een moderne, strakke ontmoetingsplek waar kwaliteit, versheid en vakmanschap vooropstaan. Met een assortiment dat varieert van handgemaakte broden tot seizoensgebonden patisseriecreaties en een gezellige tea room waar klanten de hele dag door kunnen genieten van versnaperingen, onderscheidt Jan Reed zich door de aandacht voor detail en de passie voor het bakkersambacht. Hun uitgebreide ontbijtopties en de mogelijkheid om te ontspannen op het zonneterras voegen een extra dimensie toe aan de ervaring.

Rating:4.5/ 5 — 218 Reviews
Address: Houtbriel 10, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Patisserie Keirsbilck

Patisserie Keirsbilck

Rating: 4.6/ 5 — 147 Reviews
Address: Brugsken 173, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Maison Tarte D’Or – Patisserie Lukas

Maison Tarte D'Or - Patisserie Lukas

Lukas & Maison tarte d’Or onderscheidt zich als een vooraanstaande bakkerij die zich toelegt op het creëren van een diversiteit aan bakkerij- en patisserieproducten, variërend van traditioneel brood en desembrood tot luxueuze taarten, ijs, en een selectie van fijne chocolade en confisserie. Met een nadruk op duurzaamheid en kwaliteit, gebruikt dit bedrijf alleen de beste grondstoffen voor hun ambachtelijk bereid assortiment. Hun unieke aanbod omvat ook een traiteurdienst en speciale feestdagengebakjes, waarmee ze inspelen op de behoeften van elke gelegenheid. Wat Lukas & Maison tarte d’Or echt onderscheidt, is hun belofte van versheid en kwaliteit, ondersteund door de mogelijkheid om bestellingen voor de volgende dag te plaatsen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde klantenservice en gemak.

Rating: 4.5/ 5 — 123 Reviews
Address: Eindestraat 15, 9111 Sint-Niklaas, Belgium

WIM

WIM

Bij Bakkerij Wim, een familiebedrijf met een rijke traditie van vier generaties uit Sint-Niklaas, wordt met passie en vakmanschap dagelijks vers brood en gebak gecreëerd. Het assortiment varieert van traditioneel brood, zoals Ardeens en spelt, tot innovatieve patisserie en de unieke Cho’Clair, een combinatie van een éclair met praline. Speciale aandacht wordt besteed aan gepersonaliseerde taarten voor elke gelegenheid, van doop tot jubileum, waarbij ook opties zonder lactose of met jodiumzout beschikbaar zijn. Dit alles onderscheidt Bakkerij Wim door hun toewijding aan kwaliteit, gezondheid en persoonlijke service.

Rating: 4.3/ 5 — 120 Reviews
Address: Tereken 58, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Moens Patisserie

Moens Patisserie

Rating: 4.7/ 5 — 119 Reviews
Address: Watermolendreef 173, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Bakkerij Toon De Klerck

Bakkerij Toon De Klerck

Rating: 4.6/ 5 — 103 Reviews
Address: Vijfstraten 86, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Patisserie – Fijnkost Heirwegh

Patisserie - Fijnkost Heirwegh

Fijnkost Heirwegh onderscheidt zich door haar passie voor dagelijks vers bereide delicatessen, variërend van huisgemaakte salades en braadkippen tot ambachtelijke patisserie en pizza. Met meer dan 50 jaar ervaring, staat deze culinaire bestemming bekend om zijn uitgebreide aanbod aan kwaliteitsvolle charcuterie, kaas- en vleesschotels, alsook voor het leveren van belegde broodjes en ontbijtmanden aan huis voor zowel particulieren als bedrijven. De toewijding aan vakmanschap en versheid maakt Fijnkost Heirwegh een favoriet voor elke gelegenheid, waarbij klanttevredenheid en gastronomische innovatie hoog in het vaandel staan.

Rating: 4.4/ 5 — 91 Reviews
Address: Kon. Fabiolapark 3, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024