• Home
  • Roeselare
  • De beste banketbakkerijen in Roeselare – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Roeselare - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Roeselare – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste banketbakkerijen in Roeselare voor het jaar 2024. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. De banketbakkerijen zijn beoordeeld door klanten die hun ervaringen hebben gedeeld, waardoor een betrouwbaar beeld is ontstaan van de kwaliteit en service. Elk van deze etablissementen is erkend voor zijn uitmuntende bakwerk en klanttevredenheid. Lezers worden uitgenodigd om k

Brood en banket Geldhof

Brood en banket Geldhof

Bakkerij Geldhof, gelegen in het hartje van Roeselare, staat bekend als een paradijs voor fijnproevers en liefhebbers van authentiek brood en banket. Met een rijke traditie in het bakkersambacht biedt deze bakkerij een veelzijdig assortiment aan, van ambachtelijk brood tot verfijnde banketproducten, allemaal bereid met passie en vakmanschap. Het onderscheidt zich door zijn commitment aan kwaliteit, de versheid van zijn producten en zijn innovatieve aanpak in het creëren van unieke smaken. Bakkerij Geldhof is niet alleen een plek waar dagelijks vers brood op de plank komt, maar ook een bron van inspiratie voor wie op zoek is naar een origineel geschenk.

Rating: 4.7/ 5 — 162 Reviews
Address: Kwadestraat 55, 8800 Roeselare, Belgium

Bakkerij ’t Bolleke

Bakkerij 't Bolleke

Bakkerij ’t Bolleke, gevestigd in Roeselare, staat bekend als de ultieme broodspecialist in de regio, met een passie voor het ambacht dat zich uit in elk ovenvers broodje, koek of taartje dat ze serveren. Met een aanbod dat varieert van heerlijke ontbijtopties tot snelle lunches en delicieuze snacks, onderscheidt ’t Bolleke zich door alles in eigen huis te maken, waardoor klanten kunnen genieten van de unieke smaak van handgemaakt banket. Bovendien biedt de bakkerij moderne gemakken zoals een brood- en aardbeienautomaat, een ruime parking en een gezellige verbruikszaal, wat zorgt voor een ongeëvenaarde klantbeleving vanaf het krieken van de dag.

Rating: 4.2/ 5 — 156 Reviews
Address: Westlaan 216, 8800 Roeselare, Belgium

Bakkerij Java

Bakkerij Java

Bakkerij Java, gevestigd in Roeselare, staat bekend om haar ambachtelijke aanpak en een breed scala aan producten, waaronder vers brood, ontbijt, taarten, gebak, en een uitgebreid vegan assortiment. Geliefd bij de lokale gemeenschap voor de kwaliteit van hun producten en de vriendelijke bediening, biedt deze bakkerij ook seizoensgebonden lekkernijen en ontbijtboxen voor thuis. Met een reputatie als een van de beste bakkerijen van Roeselare, onderscheidt Bakkerij Java zich door haar nadruk op ambachtelijke producten, diversiteit in aanbod, en een warme, gastvrije sfeer.

Rating: 4.5/ 5 — 149 Reviews
Address: Hoogleedsesteenweg 241, 8800 Roeselare, Belgium

Fijnbakkerij Vincent

Fijnbakkerij Vincent

Fijnbakkerij Vincent biedt een uitzonderlijke ervaring in de wereld van brood en banket, op alle dagen behalve dinsdag. Met een breed assortiment dat alle zintuigen prikkelt, van ambachtelijke broden en pistolets tot verfijnde boterkoeken, taartjes en chocolade, onderscheidt deze bakkerij zich door persoonlijke aandacht en het vermogen om taarten te personaliseren met elke gewenste foto of tekening. Klanten worden uitgenodigd om hun bestellingen vooraf door te geven, wat de toewijding van Fijnbakkerij Vincent aan klanttevredenheid onderstreept.

Rating:4.7/ 5 — 132 Reviews
Address: Stationsdreef 129, 8800 Roeselare, Belgium

Bakkerij Jeroen & Saskia

Bakkerij Jeroen & Saskia

Rating: 4.6/ 5 — 130 Reviews
Address: Mandellaan 77, 8800 Roeselare, Belgium

’t Kapoentje

't Kapoentje

’t Kapoentje, gevestigd in Rumbeke, onderscheidt zich als een ambachtelijke bakkerij die een breed scala aan verfijnde patisserie en ijscreaties biedt, waaronder speciale ijstaarten en bûches voor de feestdagen, verjaardagsgebak, en een assortiment ontbijtmanden. Met een nadruk op kwaliteit en vakmanschap, richt ’t Kapoentje zich op het vieren van speciale gelegenheden met unieke producten, zoals de Driekoningentaart en seizoensgebonden lekkernijen voor Moederdag. Hun persoonlijke benadering in bestellingen en klantenservice, waarbij voorkeur wordt gegeven aan telefonische en winkelbestellingen om kwaliteit en tijdige levering te waarborgen, zet hen apart van de concurrentie en benadrukt hun toewijding aan klanttevredenheid.

Rating: 4.4/ 5 — 117 Reviews
Address: Rumbeeksesteenweg 413, 8800 Roeselare, Belgium

Bakkerij Willaert

Bakkerij Willaert

Bakkerij Willaert staat bekend als een ambachtelijke bakkerij die traditie en innovatie naadloos combineert, waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie. Met een sterke nadruk op kwaliteit en versheid, biedt het assortiment van Willaert een verscheidenheid aan broden, banket en speciale lekkernijen, allen bereid volgens tijdloze recepten met een moderne twist. De passie voor bakken is duidelijk in elk product, waardoor klanten keer op keer worden aangetrokken door de authentieke smaken en uitstekende service. Bakkerij Willaert verbindt zich ertoe de gemeenschap te dienen met hart en ziel, wat hun missie en kernwaarden van vakmanschap, traditie en klanttevredenheid weerspiegelt.

Rating: 4.5/ 5 — 113 Reviews
Address: Beversesteenweg 459, 8800 Roeselare, Belgium

Bakkerij Wivine

Bakkerij Wivine

Sinds 2011 verwelkomt Bakkerij en Koffiebar Wivine in Oekene zijn klanten met een hartverwarmende selectie van brood, taarten, gebak en ambachtelijke lekkernijen, waaronder zelfgemaakte pralines en snoeptaartjes. Vermaard om hun uitnodigende ontbijtformules in het weekend, biedt Wivine naast een verleidelijk assortiment ook persoonlijke relatiegeschenken en heerlijke ontbijtmanden, allen samengesteld met een passie voor kwaliteit en smaak. Hun koffiebar nodigt uit tot proeven van diversiteit, van authentieke Chinese thee tot ambachtelijke honing en advocaat, wat Wivine onderscheidt als een warme ontmoetingsplaats voor iedereen die het fijne in het leven kan waarderen.

Rating: 4.4/ 5 — 107 Reviews
Address: Plaats 5, 8800 Roeselare, Belgium

Bakkerij knockaert

Bakkerij knockaert

Rating: 4.3/ 5 — 106 Reviews
Address: Sint-Amandsstraat 43, 8800 Roeselare, Belgium

’t Biezenhof

't Biezenhof

Gelegen in het hart van Roeselare, biedt bakkerij ’t Biezenhof aan de Biezenstraat 95 een warme en uitnodigende sfeer waar klanten kunnen genieten van een breed assortiment versgebakken lekkernijen. Met een sterke nadruk op kwaliteit en vakmanschap, onderscheidt ’t Biezenhof zich door zijn ambachtelijke baktechnieken en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Dankzij de ruime openingstijden, inclusief koopzondagen en -avonden, streeft het ervaren team ernaar om de gemeenschap te voorzien van vers gebak, brood en andere heerlijkheden die het dagelijks leven verrijken. ’t Biezenhof staat bekend om zijn gastvrijheid en persoonlijke service, waardoor het een geliefde bestemming is in de regio, ver voorbij de directe concurrenten.

Rating: 4.4/ 5 — 94 Reviews
Address: Biezenstraat 95, 8800 Roeselare, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024