• Home
  • Oostende
  • De beste banketbakkerijen in Oostende – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Oostende - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste banketbakkerijen in Oostende voor het jaar 2024, is gebruik gemaakt van de beoordelingen op Google Maps. Door zorgvuldige analyse zijn de banketbakkerijen die het meest positief beoordeeld zijn, geselecteerd. Deze lijst biedt een overzicht van de plaatsen waar liefhebbers van zoetigheden de meest voortreffelijke lekkernijen kunnen vinden. De beoordelingen van klanten hebben een cruciale rol gespeeld in het bepalen van de posities binnen deze ranglijst. Hierin

Paul

Paul

Bakkerij PAUL staat al meer dan 130 jaar voor de verfijning van Franse baktradities, geëerd door een familie met een diepgewortelde passie voor kwaliteitsbrood en zoete verleidingen. Met een onwrikbaar engagement voor vakmanschap worden dagelijks versgebakken broden en een breed scala aan patisserieën, waaronder speciale collecties voor Valentijnsdag, aangeboden. Het geheim achter hun succes ligt in de eenvoud van tijdloze ingrediënten zoals water, bloem, gist of desem en een snuifje zout, verrijkt met savoir-faire en geduld. PAUL onderscheidt zich door haar hart voor kwaliteit, de viering van Franse traditie in elke lokale bakkerij, en het warme familiegevoel dat klanten verwelkomt, of ze nu in de winkel komen of kiezen voor de gemakkelijke online bestelling en afhaalservice.

Rating: 3.7/ 5 — 1519 Reviews
Address: Adolf Buylstraat 42, 8400 Oostende, Belgium

Patisserie Caruso

Patisserie Caruso

Rating: 4.6/ 5 — 592 Reviews
Address: Nieuwstraat 29, 8400 Oostende, Belgium

Fijnbakkerij Debusschere

Fijnbakkerij Debusschere

Fijnbakkerij Debusschere, diepgeworteld in ambachtelijke tradities, wordt erkend voor het aanbieden van een breed scala aan hoogwaardige bakkersproducten. Met een sterke nadruk op kwaliteit, versheid en de kunst van het bakken, onderscheidt deze bakkerij zich door een unieke combinatie van innovatie en respect voor eeuwenoude recepten. De missie is om elke klant te verwennen met smaakvolle creaties, variërend van knapperig brood tot verfijnde patisserie, waarbij lokale ingrediënten en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het aanbieden van persoonlijke service en een passie voor het bakkersvak maakt Fijnbakkerij Debusschere tot een onmisbare schakel in de gemeenschap, geliefd bij eenieder die waarde hecht aan kwaliteit en authenticiteit.

Rating: 4.4/ 5 — 380 Reviews
Address: N318 479, 8400 Oostende, Belgium

Bakery Decock

Bakery Decock

Bij Bakkerij Decock in Oostende wordt een unieke winkelervaring geboden waarbij klanten door de toonbankruimte kunnen wandelen om een uitgebreid assortiment aan dagverse broden, patisserie, chocolade en ijs te ontdekken. Met een focus op ambachtelijkheid en transparantie, onderscheidt deze bakkerij zich door het gebruik van zelfgeteelde biogranen, en het minimaliseren van industriële toevoegingen, wat resulteert in gezondere en smaakvollere producten. Hun moderne bakkersatelier, zichtbaar voor klanten door grote ramen, benadrukt hun passie voor het vak en de nadruk op natuurlijke ingrediënten en processen. Duurzaamheid en voedingswaarde staan centraal in hun missie om klanten terug te brengen naar de essentie van echt brood, waarbij elke hap een belevenis wordt.

Rating:4.4/ 5 — 367 Reviews
Address: Langestraat 60, 8400 Oostende, Belgium

Boulangerie silvan

Boulangerie silvan

Silvan Bakkerij, gevestigd in Oostende, onderscheidt zich als een gerenommeerde bakkerij die de finesse van Turkse en Belgische baktradities combineert. Bekend om zijn gastvrije sfeer en vriendelijk personeel, biedt deze bakkerij een scala aan verrukkelijke producten die zowel de lokale bevolking als bezoekers betoveren. Het wordt geprezen om zijn uitstekende kwaliteit en unieke smaken, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die het authentieke genot van versgebakken lekkernijen wil ervaren. Met zijn toewijding aan klanttevredenheid en een passie voor het bakkersambacht, staat Silvan Bakkerij bekend als een van de beste in zijn klasse.

Rating: 4.6/ 5 — 346 Reviews
Address: Leffingestraat 65, 8400 Oostende, Belgium

Bakkerij Diemas

Bakkerij Diemas

Bakkerij Diemas, een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, ademt een diepe passie voor bakken en een onmiskenbare liefde voor de kust. Gestart in 1968, heeft deze ambachtelijke bakkerij zich ontwikkeld tot een begrip aan de Belgische kust met meerdere vestigingen die trouw blijven aan de tradities en kwaliteit waar Marcel Dierinck ooit mee begon. Diemas onderscheidt zich door hun toewijding aan kwaliteit, met een uitgebreid assortiment van ambachtelijk brood, patisserie en gebak, vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Van het iconische boerenbrood tot op maat gemaakte taarten voor speciale gelegenheden, Diemas belooft een unieke smaakervaring die de familiewaarden van liefde voor het vak en de zee weerspiegelt.

Rating: 4.3/ 5 — 311 Reviews
Address: Zeedijk 163, 8400 Oostende, Belgium

Bakery Nico bvba

Bakery Nico bvba

Bij Bakkerij Nico in Oostende worden dagelijks met passie en vakmanschap verse broden, pistolets, ontbijtkoeken, gebak en taarten bereid. Als een warme bakker staat het bedrijf bekend om zijn ambachtelijke producten die een feest zijn voor de zintuigen. Met ruime openingstijden, zelfs op zon- en feestdagen, onderscheidt Bakkerij Nico zich door zijn toewijding aan kwaliteit en service. Deze bakkerij is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar heerlijk gebakken goederen die met liefde en aandacht zijn gemaakt.

Rating: 4.3/ 5 — 306 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 236, 8400 Oostende, Belgium

Bakkerij Devooght-De Witte

Bakkerij Devooght-De Witte

Bakkerij Devooght-De Witte, gevestigd in het hart van Oostende, staat bekend om haar ambachtelijke brood- en banketcreaties, die met passie en vakmanschap worden vervaardigd. Met een diepgewortelde missie om de gemeenschap te voorzien van kwalitatief hoogstaande, verse producten, onderscheidt deze bakkerij zich door haar nadruk op traditionele methoden gecombineerd met een moderne twist. De kernwaarden van het bedrijf omvatten het bevorderen van lokale productie, het streven naar duurzaamheid en het aanbieden van een breed assortiment aan unieke, smaakvolle delicatessen. Dit maakt Bakkerij Devooght-De Witte een onmisbare bestemming voor liefhebbers van fijne patisserie en ambachtelijk brood, die de voorkeur geven aan kwaliteit en authenticiteit.

Rating: 4.5/ 5 — 245 Reviews
Address: Nieuwpoortsesteenweg 635, 8400 Oostende, Belgium

Bakkerij Wallecan

Bakkerij Wallecan

Rating: 4.3/ 5 — 244 Reviews
Address: Antwerpenstraat 3, 8400 Oostende, Belgium

Bakkerij Van Parijs

Bakkerij Van Parijs

Facebook, nu onderdeel van Meta, is een wereldleider in sociale media, die mensen in staat stelt om met elkaar in verbinding te staan, hun meningen te delen en hun leven te verrijken door middel van digitale ervaringen. Met een missie om de wereld meer open en verbonden te maken, biedt Facebook een platform waarop gebruikers content kunnen delen, ontdekken en communiceren, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit platform onderscheidt zich door zijn uitgebreide gebruikersbasis, geavanceerde algoritmen die gepersonaliseerde content bieden, en een breed scala aan diensten – van berichten en nieuwsfeeds tot live video’s en groepen. Facebook blijft innoveren, met een focus op privacy, beveiliging en het bouwen van een gemeenschap, om ervoor te zorgen dat het zijn positie als een essentieel onderdeel van het dagelijks leven van miljarden mensen behoudt.

Rating: 4.4/ 5 — 236 Reviews
Address: Mariakerkelaan 28, 8400 Oostende, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024