• Home
  • Mechelen
  • De beste banketbakkerijen in Mechelen – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Mechelen - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Mechelen – TOP 10 [2024]

In het pittoreske Mechelen zijn talrijke banketbakkerijen te vinden die het hart van menig zoetekauw sneller doen kloppen. Uit een zorgvuldige analyse, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld voor 2024. Deze selectie belicht de crème de la crème van de lokale patisserieën, waar ambacht en passie voor het bakken centraal staan. Door klanten wordt deze lijst niet alleen als een gids voor de beste lekkernijen beschouwd, maar ook als een eer

Bakery Carl Battel

Bakery Carl Battel

Bakkerij Carl onderscheidt zich als een ambachtelijke bakkerij met een passie voor kwaliteit en ambacht. Door generaties van vakmanschap te combineren met de beste basisingrediënten, zoals hoogwaardige bloem, natuurlijke gist en zuiver water, levert het bedrijf dagelijks verse en smaakvolle producten. Van knapperige broden en heerlijke patisserie tot smeuïge charcuterie en verfijnde traiteurgerechten, alles wordt artisanaal en met zorg bereid. Bakkerij Carl, gevestigd in België met meerdere winkels en een team van meer dan 130 enthousiaste medewerkers, zet zich in voor kwaliteit, versheid en klanttevredenheid, waarmee het zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie.

Rating: 4.1/ 5 — 289 Reviews
Address: Battelsesteenweg 422, 2800 Mechelen, Belgium

Croissy

Croissy

Gelegen in het hart van Mechelen, verwelkomt Croissy Mechelen zijn gasten met een sfeervolle croissanterie en broodjeszaak die uitnodigt tot ontspannen op een van de twee terrassen of binnen in de ruime zitgelegenheid. Met een uitgebreide keuze uit meer dan 200 soorten broodjes, variërend van warme snacks tot verfrissende salades en een diversiteit aan vlees, vegetarische, en visopties, belooft Croissy Mechelen elke honger te stillen. De mogelijkheid tot online bestellen en betalen, gecombineerd met een handige take-away service, maakt het gemakkelijker dan ooit om te genieten van kwaliteitsingrediënten en heerlijke creaties. Croissy Mechelen onderscheidt zich door zijn gastvrije sfeer, kwaliteitsaanbod en de unieke locatie met zowel een straatterras als een intiem tuinterras, waardoor het een niet te missen bestemming is in Mechelen voor zowel lokale inwoners als bezoekers.

Rating: 4.1/ 5 — 260 Reviews
Address: IJzerenleen 43, 2800 Mechelen, Belgium

Bakkerij Atlas

Bakkerij Atlas

Bij Bakkerij Atlas, gelegen aan de Liersesteenweg in Mechelen, wordt elke klant verwelkomd met open armen en de warme geur van versgebakken broden en zoetigheden. Deze bakkerij onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, het gebruik van traditionele recepten en een breed scala aan producten die zowel de lokale gemeenschap als bezoekers van ver aanspreken. De kernwaarden van ambachtelijkheid, versheid en klantgerichtheid worden bij elke creatie voelbaar, waardoor Bakkerij Atlas zich als een essentiële bestemming in Mechelen vestigt voor iedereen die op zoek is naar authentiek gebakken lekkernijen.

Rating: 4.5/ 5 — 232 Reviews
Address: Liersesteenweg 179, 2800 Mechelen, Belgium

Anouars Bakery and More

Anouars Bakery and More

Rating:4.4/ 5 — 229 Reviews
Address: Maurits Sabbestraat 41, 2800 Mechelen, Belgium

Bakkerij 2800

Bakkerij 2800

Gevestigd in het hart van Mechelen, in de gezellige Sint-Katelijnestraat, biedt onze bakkerij een unieke combinatie van versgebakken lekkernijen en de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of brunch. Gedreven door de droom van een dynamisch koppel, is onze bakkerij gericht op het creëren van een warme, huiselijke sfeer waar klanten zich verwend voelen en kunnen genieten van versheid en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar een speciale taart voor een gelegenheid of simpelweg wilt genieten van een moment van samenzijn, onze bakkerij heet je van harte welkom. Met een focus op kwaliteit en gastvrijheid onderscheiden we ons in Mechelen als dé plek voor liefhebbers van vers gebak en sfeervolle eetmomenten.

Rating: 4.5/ 5 — 183 Reviews
Address: Sint-Katelijnestraat 72, 2800 Mechelen, Belgium

Opsinjoor

Opsinjoor

Bakkerij OpsInjoor, al meer dan een kwart eeuw een gevestigde waarde in Mechelen, onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Met een breed scala aan broodsoorten, van traditioneel wit tot innovatief zuurdesem, en een patisserie-aanbod om van te watertanden, voldoet OpsInjoor aan de culinaire verlangens van elke fijnproever. Het team, onder leiding van gastvrouw Sofie, zet zich in voor een warme en vriendelijke service, waarbij elke klant zich speciaal voelt. Van de beste pistolets in Mechelen tot op maat gemaakte taarten, OpsInjoor is dé bakkerij die traditie en innovatie perfect combineert.

Rating: 4.2/ 5 — 180 Reviews
Address: Grote Nieuwedijkstraat 89, 2800 Mechelen, Belgium

Kato Gateaux

Kato Gateaux

Kato Gâteaux, gevestigd in het hart van Mechelen, staat bekend om haar heerlijke zelfgemaakte taarten en cupcakes die in de eigen koffiebar en bij geselecteerde lokale restaurants en cafés te proeven zijn. Met een uitnodigende sfeer biedt deze plek niet alleen een plek om te genieten van zoete lekkernijen, maar ook een uitgebreid menu voor ontbijt en lunch. Perfect voor aanstaande bruidsparen, biedt Kato Gâteaux ook gepersonaliseerde dessertenbuffetten voor speciale gelegenheden. Wat Kato Gâteaux onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en de gezellige, gastvrije omgeving waar klanten kunnen ontspannen en genieten van het beste dat de patisserie te bieden heeft.

Rating: 4.1/ 5 — 179 Reviews
Address: Korenmarkt 11, 2800 Mechelen, Belgium

Bakkerij badr

Bakkerij badr

Rating: 4.1/ 5 — 169 Reviews
Address: Hoogstraat, 2800 Mechelen, Belgium

Savarin

Savarin

Patisserie Savarin, gevestigd in Mechelen, staat bekend om zijn meesterlijke bereiding van zoete lekkernijen en staat altijd klaar om de smaakpapillen van zijn klanten te verwennen. Met een onberispelijke service, biedt het de mogelijkheid om bestellingen online te plaatsen en op vooraf geselecteerde tijdstippen af te halen, wat een naadloze ervaring verzekert. Het onderscheidt zich door zijn commitment aan kwaliteit, zichtbaar in elk gebakje dat met zorg en precisie wordt gecreëerd, en de jaarlijkse sluiting in juli getuigt van een toewijding aan familie en traditie. Deze patisserie is niet alleen een toonbeeld van vakmanschap maar ook van klantgerichtheid, door het aanbieden van promoties en een transparant servicekostenbeleid voor kleinere bestellingen.

Rating: 4.6/ 5 — 156 Reviews
Address: Maurits Sabbestraat 118, 2800 Mechelen, Belgium

Broodbroeders

Broodbroeders

Broodbroeders, gevestigd in Mechelen, staat bekend om zijn ambachtelijke zuurdesembrood, vrij van extra suikers, vetten of broodverbeteraars, en biedt een pure en authentieke broodervaring. Met een focus op kwaliteit en traditie, onderscheidt Broodbroeders zich door een uniek aanbod van seizoensgebonden producten zoals worstenbroodjes en Valentijnskoekjes, alsmede de mogelijkheid voor klanten om via een broodabonnement verzekerd te zijn van hun dagelijkse brood. De bakkerij nodigt iedereen uit om hun atelier te bezoeken en biedt workshops aan voor degenen die de kunst van het broodbakken willen leren. Met afhaalpunten verspreid over de regio en een samenwerking met lokale winkels, maakt Broodbroeders vers gebakken zuurdesembrood toegankelijk voor iedereen.

Rating: 4.7/ 5 — 143 Reviews
Address: Sint-Katelijnestraat 59, 2800 Mechelen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024