• Home
  • Leuven
  • De beste banketbakkerijen in Leuven – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Leuven – TOP 10 [2024]

In 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de top 10 beste banketbakkerijen in Leuven te identificeren. Deze ranglijst is tot stand gekomen op basis van de beoordelingen op Google Maps, waarbij consumentenervaringen de leidraad vormden. De meest geprezen banketbakkerijen zijn opgenomen, met een nadruk op kwaliteit, service en originaliteit. Elk van deze etablissementen is beoordeeld door een breed publiek, wat een betrouwbaar overzicht biedt van waar zoetekauwen het beste terecht kunnen. Deze

Bakkerij Gielis

Bakkerij Gielis

Rating: 4.2/ 5 — 462 Reviews
Address: Brusselsestraat 106, 3000 Leuven, Belgium

Sint-Lambertus Bakery

Sint-Lambertus Bakery

Rating: 4.3/ 5 — 349 Reviews
Address: Waversebaan 69, 3001 Leuven, Belgium

Bakkerij Het Brood

Bakkerij Het Brood

Bij Bakkerij Het Brood, gevestigd in de regio’s Leuven, Tienen en Landen, wordt de kunst van het ambachtelijke bakken nog steeds met veel passie en toewijding beoefend door de familie Vanderveken. Dit familiebedrijf, onder leiding van Michel Vanderveken, zijn vrouw Dagmar Wolf, hun dochter Els en schoonzoon Seppe, onderscheidt zich door zijn dagelijks aanbod van supervers brood, krokante pistolets en een uitgebreid assortiment aan patisserie. Klanten kunnen in één van de acht winkels niet alleen terecht voor deze traditionele lekkernijen maar ook voor charcuterie, verse fruitsappen, en een selectie van thee, koffie en chocolademelk. Met een focus op klantbeleving en kwaliteit, evolueert Bakkerij Het Brood voortdurend door een nog groter aanbod en een nog betere service te bieden, terwijl het tevens fungeert als een gezellige buurtwinkel waar men unieke geschenkmanden en zorgvuldig uitgekozen champagnes kan vinden.

Rating: 4.3/ 5 — 320 Reviews
Address: Diestsesteenweg 471, 3010 Leuven, Belgium

Het Brood

Het Brood

Bakkerij Het Brood, geworteld in het hart van de regio’s Leuven, Tienen en Landen, wordt liefdevol beheerd door de familie Vanderveken. Deze ambachtelijke bakkerij onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit en versheid, waarbij het dagelijks meerdere keren supervers brood en heerlijke patisserieën aan haar acht winkels levert. Onder leiding van Els en Seppe evolueert het bedrijf naar een totaalconcept, uitbreidend met een assortiment dat naast brood en gebak nu ook charcuterie, verse sappen, theesoorten, koffie, chocolademelkvarianten en zelfs zorgvuldig samengestelde geschenkmanden omvat. Bakkerij Het Brood onderscheidt zich door haar familiale warmte, passie voor het ambacht en de bereidheid om de bakkerijervaring te vernieuwen en te verrijken voor haar klanten.

Rating:4.3/ 5 — 267 Reviews
Address: Naamsesteenweg 200, 3001 Leuven, Belgium

Bakkerij Vleugels

Bakkerij Vleugels

Bakkerij Vleugels, gevestigd in het hart van Leuven, onderscheidt zich door zijn aanbod van kraakvers brood, overheerlijke gebakjes, rijkelijk belegde broodjes en een nieuw assortiment charcuterie. Met een nadruk op kwaliteit en versheid biedt deze bakkerij een diversiteit aan producten, inclusief opties voor vegetariërs en veganisten, wat hen tot een geliefde keuze maakt onder een breed publiek. Hun vriendelijke service en de mogelijkheid tot personalisatie via voorkeuren voor cookies versterken de klantenervaring, terwijl ze zich blijven inzetten voor het creëren van een gepersonaliseerde en bevredigende webervaring. Bakkerij Vleugels is meer dan gewoon een bakkerij; het is een plek waar traditie en innovatie samenkomen om aan de hedendaagse culinaire wensen te voldoen.

Rating: 4.5/ 5 — 226 Reviews
Address: Jean-Baptiste van Monsstraat 127, 3000 Leuven, Belgium

ZUUT Leuven

ZUUT Leuven

Patisserie-chocolaterie Zuut, gevestigd in Leuven, onderscheidt zich door een perfecte balans tussen innovatie en traditie in de bereiding van patisserie en pralines. Met een jong en dynamisch team legt Zuut de nadruk op pure en basis smaken, waarbij seizoensgebonden ingrediënten centraal staan zonder afleiding van overbodige decoraties. Uniek is hun ‘Bean to Bar’-initiatief, waarbij eigen chocolade vanaf de cacaoboon op kleine schaal wordt vervaardigd. Bezoekers kunnen in het gezellige ZUUTe salon of via de originele ijskar genieten van hun heerlijkheden, wat Zuut een onvergetelijke ervaring maakt in het hart van Leuven.

Rating: 4.7/ 5 — 191 Reviews
Address: Vismarkt 2, 3000 Leuven, Belgium

Au Flan Breton Vesalius

Au Flan Breton Vesalius

Au Flan Breton nodigt je uit voor een dagelijkse portie verwennerij met zijn ambachtelijk bereide bakkerijproducten. Van verse broden tot heerlijke koffiekoeken, taarten, en speciale seizoensgebonden lekkernijen, alles wordt met zorg in eigen huis gemaakt. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn commitment aan verse, kwalitatieve producten en de mogelijkheid om online te bestellen en af te halen in de winkel van jouw keuze. Met exclusieve acties zoals spaarkaarten voor bakkersplanken en unieke ontbijtpakketten, maakt Au Flan Breton van elke dag een speciale gelegenheid. Ontdek de rijke variëteit aan ambachtelijke lekkernijen en laat je verleiden door de authentieke smaken die Au Flan Breton te bieden heeft.

Rating: 3.9/ 5 — 175 Reviews
Address: Tiensestraat 132/136, 3000 Leuven, Belgium

Bakkerij het brood

Bakkerij het brood

Rating: 4.3/ 5 — 156 Reviews
Address: Baron August de Becker Remyplein 18, 3010 Leuven, Belgium

Bakkerij Laermans Danny

Bakkerij Laermans Danny

Bakkerij Laermans wordt erkend als uw warme bakker in de buurt, nu nog toegankelijker dankzij hun online webshop. Met een focus op ambachtelijke kwaliteit en de viering van seizoensgebonden evenementen zoals Pasen, onderscheidt deze bakkerij zich door een combinatie van traditie en modern gemak. De liefde voor het bakkersambacht en de toewijding aan klanttevredenheid staan centraal, waardoor klanten steeds weer kunnen genieten van versgebakken lekkernijen, rechtstreeks van de oven naar hun deur. Bakkerij Laermans belichaamt een perfecte balans tussen het behoud van ambachtelijke kwaliteiten en het omarmen van hedendaagse behoeften.

Rating: 4.4/ 5 — 94 Reviews
Address: Holsbeeksesteenweg 200, 3010 Leuven, Belgium

De Broodenier

De Broodenier

Gelegen in het hart van Leuven, onderscheidt De Broodenier zich als een ambachtelijke bakkerij die vakmanschap en passie voor brood bakken belichaamt. Met een focus op desembrood en een divers assortiment aan heerlijkheden, biedt deze bakkerij de mogelijkheid om zowel online als in de winkel vooraf bestellingen te plaatsen, zodat klanten nooit misgrijpen. De Broodenier zet zich in voor kwaliteit en gemak, door klanten aan te moedigen hun favorieten vroegtijdig te reserveren. Dit initiatief ondersteunt niet alleen de bakkerij in haar dagelijkse productieplanning, maar waarborgt ook dat liefhebbers van ambachtelijk brood altijd kunnen genieten van versgebakken lekkernijen.

Rating: 4.7/ 5 — 93 Reviews
Address: Mechelsestraat 75, 3000 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tandartspraktijken in Leuven te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024