De beste banketbakkerijen in La Louvière - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar is er een uitvoerige analyse uitgevoerd met betrekking tot de beste banketbakkerijen in La Louvière, resulterend in de samenstelling van de ultieme top 10 voor 2024. Deze ranglijst is zorgvuldig opgesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij elke recensie nauwkeurig is overwogen. Een breed scala aan criteria, waaronder klanttevredenheid, kwaliteit van de gebakken waren en de algehele service, is gehanteerd om tot

La maison du dessert

La maison du dessert

La Maison du Dessert, gevestigd in La Louvière, is al 8 jaar een verfrissende ontmoetingsplaats voor liefhebbers van Italiaanse zoetigheden en ambachtelijke gelato. In een onlangs vernieuwde omgeving biedt dit charmante salon de thé een rijke selectie aan authentieke Italiaanse patisserieën, van Cannoli tot Sfogliatella Napoletana, evenals op maat gemaakte taarten voor speciale gelegenheden en verfijnd ijs. Gasten kunnen genieten van deze delicatessen vergezeld van een warme kop koffie of chocolademelk, waarbij elke hap een belofte is van kwaliteit en traditie, “Creato con Amore”. La Maison du Dessert onderscheidt zich door zijn passie voor het creëren van onvergetelijke smaakervaringen, waardoor het een must-visit bestemming is voor zowel zoete als hartige fijnproevers.

Rating: 4.4/ 5 — 542 Reviews
Address: Rue Conreur 16, 7100 La Louvière, Belgium

Boulangerie-pâtisserie artisanale Le Tordoir – Permentier

Boulangerie-pâtisserie artisanale Le Tordoir - Permentier

Opgericht in 1986, is Boulangerie-Pâtisserie Le Tordoir een familiebedrijf dat uitblinkt in de kunst van ambachtelijke bakkerijproducten in Fayt-Lez-Manage. Met een hartstochtelijke toewijding aan kwaliteit en versheid, vervaardigt dit etablissement dagelijks een uitgebreid assortiment aan viennoiseries, pâtisseries, en diverse broden, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Hun motto, “Rien ne vaut le beurre!”, belichaamt de essentie van hun vakmanschap en streven naar uitmuntendheid. Onderscheiden met lokale prijzen en erkend als een van de beste in Wallonië, biedt Le Tordoir niet alleen heerlijke producten, maar ook een stukje familiegeschiedenis en gemeenschapsgevoel, waarmee ze zich onderscheiden in de regio.

Rating: 4.6/ 5 — 504 Reviews
Address: Av. Emile Herman 231, 7170 Manage, Belgium

Aux Délices la louvière

Aux Délices la louvière

Aux Délices La Louvière staat bekend om zijn uitzonderlijke culinaire aanbod, dat het hart van La Louvière verrijkt met authentieke en verfijnde smaken. Met een sterke focus op kwaliteit en versheid, worden klanten getrakteerd op een breed scala aan gastronomische ervaringen, variërend van traditionele lekkernijen tot innovatieve gerechten. De missie van het bedrijf is om elke maaltijd om te toveren in een onvergetelijke ervaring, ondersteund door kernwaarden zoals vakmanschap, passie en uitmuntendheid. Aux Délices La Louvière onderscheidt zich door zijn toewijding aan het creëren van een warme, gastvrije omgeving waarin elke klant zich gewaardeerd voelt en door het consistent leveren van gerechten die zowel het oog als het gehemelte verrukken.

Rating: 4.3/ 5 — 296 Reviews
Address: Rue Sylvain Guyaux 55, 7100 La Louvière, Belgium

L’Artisanale

L'Artisanale

Rating:4.0/ 5 — 237 Reviews
Address: Chau. de Redemont 22, 7100 La Louvière, Belgium

Bakery Licata / Son

Bakery Licata / Son

Rating: 4.2/ 5 — 227 Reviews
Address: Rue Emile Urbain 1, 7100 La Louvière, Belgium

Boulangerie-pâtisserie Thirion – La Louvière

Boulangerie-pâtisserie Thirion - La Louvière

Sinds 1927 verrijkt Boulangerie-Pâtisserie Thirion het culinaire landschap met zijn voortreffelijke bakwaren, waarbij traditie en innovatie hand in hand gaan. Vanuit het hart van Ressaix, nabij Binche, is deze familiebakkerij uitgegroeid tot een netwerk van 15 sfeervolle winkels, bekend om hun breed assortiment aan vers brood, luxueuze patisserieën en knapperige viennoiseries. Thirion onderscheidt zich door een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, waarbij alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd om elke hap een feest voor de zintuigen te maken. Hun missie: klanten op elk moment van de dag een gezonde en smaakvolle beleving bieden, getuigt van een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. In de geest van gemeenschap en ambachtelijke uitmuntendheid blijft Boulangerie-Pâtisserie Thirion een baken van culinaire vreugde.

Rating: 4.0/ 5 — 160 Reviews
Address: Rue Albert 1, 7100 La Louvière, Belgium

Boulangerie Ruyfflaert A

Boulangerie Ruyfflaert A

Rating: 4.4/ 5 — 155 Reviews
Address: Rue des Trieux 54, 7110 La Louvière, Belgium

Une Faim De Loup

Une Faim De Loup

Rating: 4.3/ 5 — 105 Reviews
Address: Rue Arthur Warocqué 55, 7100 La Louvière, Belgium

Boulangerie Louise

Boulangerie Louise

Boulangerie Louise onderscheidt zich door haar ambachtelijke benadering van broodbakken, van de zorgvuldige selectie van tarwe tot het bakken in steenovens, wat resulteert in brood van uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Met een sterke focus op de versheid en kwaliteit van ingrediënten, garandeert hun kwaliteitscharter producten die altijd vers en vol van smaak zijn. Hun assortiment omvat niet alleen traditionele broden maar ook speciale broden, viennoiseries, pâtisseries en snacks, allemaal bereid door een gepassioneerd team van ambachtslieden. Boulangerie Louise onderscheidt zich door een unieke combinatie van traditionele methoden, kwaliteitsingrediënten en een diepe toewijding aan klanttevredenheid, wat hen een geliefde keuze maakt voor broodliefhebbers.

Rating: 3.9/ 5 — 95 Reviews
Address: Pass. Michel Degens 19, 7110 La Louvière, Belgium

Boulangerie-Pâtisserie de Bouvy sa

Boulangerie-Pâtisserie de Bouvy sa

Bij Boulangerie Bouvy te La Louvière wordt modern gemak gecombineerd met traditionele bakkerskunst, dankzij hun innovatieve online bestel- en snelle afhaalservice die lange wachtrijen elimineert. Deze bakkerij blinkt uit in het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan heerlijkheden, variërend van authentieke Turkse patisserieën en viennoiseries tot hartige lekkernijen zoals Borek en Lahmacun, allemaal bereid met vakmanschap en passie. Daarnaast biedt Boulangerie Bouvy een breed scala aan broden, van traditioneel wit en meergranen tot speciale broden zoals Pain Simit en Pain Ramadan, naast een selectie van taarten en donuts voor elke gelegenheid. Hun onderscheidende aanpak en diversiteit aan producten zetten Boulangerie Bouvy op de kaart als een toonaangevende bakkerij die trouw blijft aan haar ambachtelijke wortels terwijl ze innovatie omarmt.

Rating: 4.4/ 5 — 51 Reviews
Address: Rue de Bouvy 176, 7100 La Louvière, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in La Louvière – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste tandheelkundige zorg, is een grondige analyse uitgevoerd op basis van Google Maps-beoordelingen.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024