• Home
  • Antwerpen
  • De beste banketbakkerijen in Antwerpen – TOP 10 [2024]
De beste banketbakkerijen in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste banketbakkerijen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste banketbakkerijen in Antwerpen voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de hoeveelheid beoordelingen die deze plaatsen hebben ontvangen op Google Maps. Door deze methode zijn de meest gewaardeerde banketbakkerijen in de spotlight gezet. Aan de hand van klantenfeedback is een objectieve lijst gecreëerd die liefhebbers van zoetigheden zal leiden naar de crème de la crème van Antwerpen. Ontdek in dit artikel welke banketbakkerijen door

Lints Antwerp

Lints Antwerp

Sinds de oprichting in 1992 heeft Patisserie Lints zich ontpopt als een icoon in Antwerpen voor liefhebbers van dagverse, kwalitatief hoogstaande bakkersproducten. Met een onwrikbare toewijding aan vakmanschap en een passie voor innovatie, biedt Lints een breed scala aan huisgemaakte lekkernijen, van brood en koffiekoeken tot taarten, pralines en ijs. De bakkerij, gesticht door Eddy en Kathleen, onderscheidt zich door een combinatie van traditionele technieken en creatieve smaakontwikkeling, waardoor klanten worden getrakteerd op een unieke culinaire ervaring. Lints staat niet alleen bekend om zijn artistieke benadering van patisserie, maar ook om zijn warme en persoonlijke service, waardoor elke bezoeker zich bijzonder voelt.

Rating: 4.4/ 5 — 1438 Reviews
Address: Vleminckveld 68, 2000 Antwerpen, Belgium

Bakkerij Elif

Bakkerij Elif

Rating: 4.0/ 5 — 777 Reviews
Address: Gemeentestraat 16, 2060 Antwerpen, Belgium

Patisserie Lebleu

Patisserie Lebleu

Bij Bakkerij Lebleu, gelegen in Berchem, wordt de kunst van het broodbakken dagelijks met passie en precisie beoefend. Met een toewijding aan ambachtelijkheid levert deze bakkerij elke dag opnieuw vers, handgemaakt brood. Hun unieke aanbod, beschikbaar zeven dagen per week via een broodautomaat, onderscheidt hen van de concurrentie door continuïteit en gemak te bieden aan hun klanten. De openingstijden variëren gedurende de week, met gesloten dagen op zondag en maandag, wat de klant een duidelijk schema biedt voor wanneer ze kunnen genieten van versgebakken lekkernijen. Bakkerij Lebleu zet zich in om traditie en innovatie te verenigen, waardoor ze een favoriet blijven in de lokale gemeenschap.

Rating: 4.4/ 5 — 457 Reviews
Address: Schomstraat 14, 2600 Antwerpen, Belgium

Bakery Dellafaille

Bakery Dellafaille

Bakkerij Dellafaille, genesteld in de harten van Antwerpen en Schoten, staat bekend om zijn ambachtelijke bakkerijproducten die met passie en precisie worden bereid. Met een eenvoudige klik op “Bestel online”, biedt het gemak en toegankelijkheid voor klanten die verlangen naar hun heerlijke assortiment. De bakkerij onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, een warme klantenservice en de mogelijkheid om een stukje culinaire excellentie rechtstreeks naar de tafels van hun klanten te brengen. Elk bezoek of online bestelling is een belofte van een authentieke, smaakvolle ervaring die het hart van de lokale gemeenschap raakt.

Rating:4.3/ 5 — 436 Reviews
Address: Museumstraat 2, 2000 Antwerpen, Belgium

Goossens

Goossens

Rating: 4.4/ 5 — 431 Reviews
Address: Korte Gasthuisstraat 31, 2000 Antwerpen, Belgium

De Swaene

De Swaene

Rating: 4.5/ 5 — 319 Reviews
Address: Oudestraat 10, 2610 Antwerpen, Belgium

Patisserie Tjoens

Patisserie Tjoens

Bakkerij Tjoens, gevestigd in Merksem, Antwerpen, staat al meer dan een halve eeuw bekend om zijn ambachtelijke brood en banket, bereid met een passie die van vader op zoon is doorgegeven. Met een assortiment van meer dan 30 broodsoorten, inclusief 20 meergranenopties, en een keur aan patisserie, van fruittaarten tot op grootmoeders wijze bereide pudding, biedt deze familiezaak een unieke combinatie van traditionele kwaliteit en vernieuwende recepten. De bakkerij onderscheidt zich door vanaf de vroege ochtend verse producten te bakken, waardoor klanten op elk moment van de dag kunnen genieten van kraakvers brood en lekkernijen. Daarnaast is er een selectie van belegde broodjes en fijne charcuterie beschikbaar, waarmee Tjoens een warme ontmoetingsplek in de gemeenschap biedt voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gezelligheid.

Rating: 4.2/ 5 — 300 Reviews
Address: Weggestraat 10, 2170 Antwerpen, Belgium

Bakker Aldo

Bakker Aldo

Bij Bakker Aldo, gevestigd in de hartelijke Lange Leemstraat van Antwerpen, wordt de kunst van het bakken tot in perfectie uitgevoerd. Met een passie voor het ambacht biedt deze bakkerij een uitgebreid assortiment aan versgebakken broden en gebak, beschikbaar voor de vroege vogels van maandag tot zondag, met uitzondering van een mid-weekse pauze. Wat Bakker Aldo onderscheidt, is de toewijding aan kwaliteit, een warme klantenservice en de gezellige sfeer die klanten verwelkomt om te genieten van traditioneel en liefdevol bereid bakkersgoed. De bakkerij is een essentiële halte voor iedereen die de waarde van handgemaakt brood en de charme van lokale ambacht waardeert.

Rating: 4.7/ 5 — 279 Reviews
Address: Lange Leemstraat 388, 2018 Antwerpen, Belgium

Patisserie Schoenaers

Patisserie Schoenaers

Bij Patisserie Schoenaers, onder de bezielende leiding van Dirk & Françoise Brouwers, wordt de kunst van het banketbakken naar een hoger niveau getild met een indrukwekkend assortiment aan op maat gemaakte taarten, van bruidstaarten tot kinderverjaardagen. De patisserie onderscheidt zich door haar ambachtelijke bereidingswijze, waarbij alle producten dagvers en in eigen huis vervaardigd worden, wat resulteert in ongeëvenaarde kwaliteit die je proeft in elke hap. Met een overweldigend aanbod aan soufflés, ijstaarten en profiterollekes belooft Schoenaers een ware smaaksensatie. Dit alles maakt Schoenaers niet alleen een toonbeeld van vakmanschap, maar ook een feest voor de smaakpapillen van elke zoetekauw.

Rating: 4.4/ 5 — 235 Reviews
Address: Belgiëlei 109, 2018 Antwerpen, Belgium

Domestic Bakkerij & High Tea

Domestic Bakkerij & High Tea

Domestic, gelegen in hartje Antwerpen, is een bakkerij en delicatessenwinkel die traditie en kwaliteit hoog in het vaandel draagt, opgericht door het duo Julien en Sophie Burlat. Met een focus op authentiek Frans bakwerk, zoals dikbekorste broden, krokante baguettes, smeuïge croissants en verrukkelijke taarten, onderscheidt Domestic zich door het gebruik van zuivere en zeldzame graanproducten gecombineerd met goede boter. Naast de bakkerij biedt Domestic ook een plek voor een snelle hap of een uitgebreide high-tea ervaring, waarbij de kruidenierswaren geselecteerd worden op basis van puurheid en eerlijke smaak. Dit alles maakt Domestic tot een unieke culinaire bestemming in Antwerpen, gedreven door passie voor kwaliteit en authenticiteit.

Rating: 4.6/ 5 — 229 Reviews
Address: Lange Gasthuisstraat 5, 2000 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recente studie die uitgevoerd is, is een top 10 ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024