• Home
  • Leuven
  • De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]
De beste Sushi in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij is gebruik gemaakt van de beoordelingen op Google Maps om een nauwkeurige ranglijst samen te stellen. De top 10 van sushi-restaurants is zorgvuldig gekozen op basis van klanttevredenheid en populariteit. Deze lijst wordt gezien als een onmisbare gids voor liefhebbers van Japanse cuisine die op zoek zijn naar de hoogst gewaardeerde locaties. De resultaten belichten de uitzonderlijke kwaliteit en service die de geselect

Samourai Sushi

Samourai Sushi

Bij Samourai Sushi & Asian Fusion Restaurant in Leuven wordt elk gerecht gezien als een kunstwerk, waarbij een feest voor de ogen en smaakpapillen wordt gecreëerd. Dit etablissement, geworteld in de rijke tradities van de sushi uit de rijstvelden van Zuidoost-Azië, biedt een breed scala aan klassieke en fusion sushi, speciale rolls, en grillgerechten, geïnspireerd door wereldkeukens en met een bijzondere nadruk op Zuidoost-Azië. Met opties voor vegetariërs en veganisten streeft Samourai ernaar om aan de individuele wensen en behoeften van elke klant te voldoen, of het nu gaat om dineren in het sfeervolle restaurant of om afhaalmaaltijden om thuis van te genieten. Verse bereiding, passie, creativiteit en respect voor zowel het eten als de gasten staan centraal in de missie van Samourai, waarmee ze zich onderscheiden in de culinaire wereld van Leuven.

Rating: 4.4/ 5 — 893 Reviews
Address: Muntstraat 9, 3000 Leuven, Belgium

Wabi Sabi Sushi Bar

Wabi Sabi Sushi Bar

Wabi Sabi Sushi Bar, met vestigingen in Leuven en Bonheiden, introduceert een vernieuwend restaurantconcept waar de smaken van Zuidoost-Azië samensmelten met het beste van de Japanse keuken. Deze eetgelegenheid onderscheidt zich door een sfeervolle ambiance en uitmuntende service, zowel voor gasten die ter plaatse willen genieten als voor liefhebbers van afhaal- of leveringsdiensten. Een bezoek aan Wabi Sabi belooft een uitstekende eetervaring waarbij innovatie en traditionele smaken hand in hand gaan.

Rating: 4.2/ 5 — 650 Reviews
Address: Muntstraat 10, 3000 Leuven, Belgium

Sakura Sushi & Sashimi

Sakura Sushi & Sashimi

In het hart van Leuven ligt Sakura, een geroemd sushi restaurant dat bekend staat om zijn verse sushi, sashimi en verfijnde Oosterse delicatessen. Met een passie voor de Japanse keuken die bijna een obsessie kan worden genoemd, biedt Sakura een unieke culinaire ervaring aan waarbij enkel de allerbeste ingrediënten worden gebruikt. Het restaurant onderscheidt zich door zijn dagelijks verse producten en de authentieke Oosterse touch die aan elk gerecht wordt gegeven. Van dinsdag tot zondag verwelkomt Sakura zowel kleine groepjes als grotere gezelschappen tot 42 personen, waarbij de belofte van een onvergetelijke smaakervaring in een vriendelijke en uitnodigende sfeer centraal staat.

Rating: 4.4/ 5 — 495 Reviews
Address: Muntstraat 21, 3000 Leuven, Belgium

Sushi Leuven

Sushi Leuven

Sushi Leuven onderscheidt zich als een culinaire bestemming waar de moderne en traditionele Japanse keuken samenkomen, gelegen in het hart van Leuven. Door een divers aanbod van hoogwaardige sushi-opties, waaronder nigiri, sashimi, maki rolls en speciale rolls, evenals dimsum en teriyaki grillgerechten, biedt het restaurant een unieke eetervaring. Gasten kunnen niet alleen genieten van de authentieke smaken in het sfeervolle restaurant, maar hebben ook de optie om maaltijden af te halen of thuis te laten bezorgen. Met een focus op kwaliteit, versheid en klanttevredenheid, streeft Sushi Leuven ernaar om elke maaltijd onvergetelijk te maken, ondersteund door vriendelijke service en een uitnodigende ambiance.

Rating:4.5/ 5 — 465 Reviews
Address: Tiensestraat 28, 3000 Leuven, Belgium

Tokio Sushi Bar

Tokio Sushi Bar

Bij Tokio Sushibar & Takeaway staat de kunst van authentieke Japanse keuken centraal, waarbij elke maaltijd zorgvuldig wordt bereid om de smaakpapillen te verrassen. Met een focus op zowel traditionele als innovatieve sushi, biedt dit etablissement een rijke variëteit aan opties voor zowel de ervaren sushi-liefhebber als nieuwkomers. Naast de exquise gerechten kunnen gasten ook genieten van een zorgvuldig geselecteerd drankmenu dat perfect aansluit bij hun maaltijd. De passie voor kwaliteit, verse ingrediënten en uitmuntende klantenservice onderscheidt Tokio Sushibar & Takeaway van de concurrentie, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die de echte smaak van Japan wil ervaren.

Rating: 4.6/ 5 — 396 Reviews
Address: Ravenstraat 19, 3000 Leuven, Belgium

KYOTO

KYOTO

Gelegen in het hart van Leuven, biedt Kyoto Sushi een authentieke duik in de Japanse keuken, verrijkt met een vleugje Koreaanse specialiteiten. Ons menu, een smaakvolle exploratie van sushi, sashimi, tempura, en Teppan Yaki, samen met hartverwarmende soepen en salades, is ontworpen om elke fijnproever te verrukken. Ons team verwelkomt gasten hartelijk in een sfeer die zowel traditioneel als vernieuwend is, waarbij elke maaltijd een ervaring wordt die zich onderscheidt van andere eetgelegenheden. Met een breed scala aan opties, van speciale rolls tot bento box menu’s, streven we ernaar om elke gast een stukje Japan te serveren, recht in het centrum van Leuven.

Rating: 4.3/ 5 — 368 Reviews
Address: Tiensestraat 239, 3000 Leuven, Belgium

Nobu Sushi

Nobu Sushi

Nobu Sushi, gevestigd in Kessel-Lo, biedt een authentieke Japanse eetervaring met een nadruk op versheid en tradition. Dit sfeervolle restaurant onderscheidt zich door het gebruik van verse, traditionele ingrediënten, waardoor elke maaltijd een ware smaaksensatie is. Met een uitgebreid menu variërend van de klassieke sushi en sashimi tot vegan opties en speciale promoties, is er voor ieder wat wils. Nobu Sushi staat niet alleen bekend om zijn dine-in mogelijkheden, maar biedt ook de mogelijkheid om van hun voortreffelijke keuken thuis te genieten via afhaal. Hun toewijding aan kwaliteit en authenticiteit maakt hen een unieke speler in de wereld van Japanse cuisine.

Rating: 4.7/ 5 — 250 Reviews
Address: Leuvensestraat 44, 3010 Leuven, Belgium

YouSushi

YouSushi

You Sushi Leuven onderscheidt zich als een prominente bestemming voor sushi-liefhebbers, gelegen in het hart van Leuven op Muntstraat 7. Dit restaurant biedt een uitgebreide keuze aan sushi, variërend van traditionele starters tot uitgebreide sushi boten en speciale rolls, alles bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten. Klanten kunnen genieten van het gemak van online bestellen met opties voor afhalen of bezorging, inclusief een aantrekkelijke afhaalkorting. Met een focus op klantgemak en kwaliteit staat You Sushi Leuven garant voor een authentieke en memorabele sushi-ervaring, ondersteund door een toegewijd team dat streeft naar uitmuntendheid in service en culinaire beleving.

Rating: 4.0/ 5 — 241 Reviews
Address: Muntstraat 7, 3000 Leuven, Belgium

New Saki Sushi

New Saki Sushi

Bij Saki Sushi Leuven wordt de kunst van de Japanse keuken tot leven gebracht, met een uitgebreid aanbod dat de fijnproevers onder ons zal bekoren. Van verse sushi tot hartverwarmende curries, elk gerecht is zorgvuldig bereid om een authentieke smaakervaring te bieden. Met opties voor afhalen en thuisbezorging streeft het restaurant ernaar om gemak en culinaire uitmuntendheid hand in hand te laten gaan. Hun menu, variërend van de klassieke nigiri en maki tot innovatieve creaties zoals de speciale sushi boot, belooft voor ieder wat wils. Gevestigd in het hart van Leuven, onderscheidt Saki Sushi zich door zijn toewijding aan kwaliteit, versheid en klanttevredenheid, waardoor het een onmisbare bestemming is voor sushi-liefhebbers.

Rating: 3.5/ 5 — 177 Reviews
Address: Naamsestraat 43, 3000 Leuven, Belgium

Fuji Sushi

Fuji Sushi

Gelegen in het hart van Leuven, biedt Fuji Sushi een authentieke Japanse eetervaring aan met een breed scala aan sushi rolls, sashimi en wokgerechten, bereid met dagverse ingrediënten. Dit fijnproeversparadijs staat bekend als mogelijk het beste sushirestaurant in de stad, waar zowel sushi aficionados als degenen die nieuw zijn in de Japanse keuken, een culinaire ontdekkingsreis kunnen beleven. Met opties voor zowel traditionele als innovatieve fusion sushi, evenals een speciale menuselectie voor studenten, onderscheidt Fuji Sushi zich door zijn toewijding aan kwaliteit, versheid en een unieke eetervaring. Het restaurant verwelkomt gasten zeven dagen per week voor zowel dine-in als take-out, waarmee het zich positioneert als een toegankelijke en veelzijdige keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogstaande Japanse gerechten in Leuven.

Rating: 4.8/ 5 — 139 Reviews
Address: Tiensestraat 121, 3000 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tandartspraktijken in Leuven te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024