De beste Sushi in Kortrijk - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In 2024 is een grondige analyse uitgevoerd om de beste sushi-ervaringen in Kortrijk te rangschikken. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 lijst samengesteld. Deze lijst weerspiegelt de voorkeuren en ervaringen van talloze bezoekers. Door een diversiteit aan smaken en presentaties is deze selectie tot stand gekomen. Het resultaat is een onmisbare gids voor elke sushi-liefhebber die de stad bezoekt.

Hollywok Kortrijk

Hollywok Kortrijk

Hollywok, gelegen in Kortrijk onder de Kinepolis, is een unieke bestemming voor liefhebbers van Aziatische cuisine, die een onvergetelijke culinaire ervaring biedt. Met een all-in arrangement biedt dit sfeervol ingerichte restaurant onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs, en staat het bekend om zijn uitgebreide selectie aan Chinese, Indonesische en Japanse gerechten. Gasten kunnen zelf hun maaltijden samenstellen aan het buffet, waarbij ze kiezen uit een diversiteit aan verse ingrediënten, vlees, en sauzen voor een gepersonaliseerd gerecht. Hollywok onderscheidt zich door een familievriendelijke omgeving met een speciale speelruimte voor kinderen, waardoor het een ideale keuze is voor gezinsuitjes. De combinatie van authentieke Aziatische smaken, de mogelijkheid tot maaltijden samenstellen en een gastvrije sfeer maakt Hollywok tot een favoriete culinaire bestemming in Kortrijk.

Rating: 3.9/ 5 — 885 Reviews
Address: President Kennedylaan 100, 8500 Kortrijk, Belgium

Hawaiian Poké Bowl – Kortrijk Centrum

Hawaiian Poké Bowl - Kortrijk Centrum

Bij Hawaiian Poké Bowl wordt de belofte van snel, maar voedzaam eten werkelijkheid. Dit merk onderscheidt zich door zijn gezonde en smaakvolle poké bowls, waarbij verse ingrediënten zoals farm chicken, Nordic salmon en yellowfin tuna centraal staan, verrijkt met een diversiteit aan groenten en speciale sauzen. Met een missie om fastfood opnieuw uit te vinden, biedt Hawaiian Poké Bowl een verrukkelijke ervaring die zowel goed smaakt als goed voelt. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld om allergenen te vermelden, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om keuzes te maken die passen bij hun dieet. Hiermee bewijst Hawaiian Poké Bowl dat snel eten ook synoniem kan staan voor kwaliteit en voedingswaarde, een ware revolutie in de fastfoodindustrie.

Rating: 4.6/ 5 — 649 Reviews
Address: Grote Markt 53, 8500 Kortrijk, Belgium

Dynasty Ôchô

Dynasty Ôchô

Dynasty Ōchō Home Concept is een unieke blend van traditie en moderniteit, gecreëerd om een onvergetelijke thuisdinerervaring te bieden. Met een passie voor innovatie en kwaliteit, richt het bedrijf zich op het leveren van een zorgvuldig samengesteld menu dat de essentie van de culinaire rijkdom van de regio vastlegt. Sterk gedreven door kernwaarden zoals gastvrijheid, authenticiteit en vakmanschap, onderscheidt Dynasty Ōchō zich door zijn commitment om elke maaltijd om te toveren in een feest voor de zintuigen. Het is niet alleen hun uitzonderlijke aanbod dat hen onderscheidt van de concurrentie, maar ook de unieke manier waarop ze de verbinding tussen cultuur, smaak en ervaring vieren.

Rating: 4.3/ 5 — 642 Reviews
Address: Pottelberg 136, 8510 Kortrijk, Belgium

Sakura

Sakura

Bij Sakura, gevestigd in Kortrijk, wordt de kunst van traditionele Japanse cuisine tot leven gewekt, waarbij een focus op Sushi, Sashimi, Tempura en Teppanyaki-gerechten centraal staat. Gasten worden uitgenodigd om deel te nemen aan een unieke eetervaring, waarbij showcooking en een ambiance van natuur en harmonie de boventoon voeren. Met mogelijkheden voor zowel intieme diners als grootschalige evenementen, biedt Sakura een authentiek stukje Japan aan met zijn ervaren chefs die elk gerecht met passie bereiden. Verder faciliteert het restaurant zowel afhaal als ruime gratis parkeergelegenheid, waardoor het toegankelijk is voor eenieder die de verfijnde smaken van Japan wil ontdekken.

Rating:4.3/ 5 — 477 Reviews
Address: Doorniksesteenweg 203, 8500 Kortrijk, Belgium

Nagomi Sushi

Nagomi Sushi

Nagomi Sushi Bar, erkend als het voornaamste sushirestaurant in Kortrijk, onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en versheid. In dit restaurant wordt elke sushi à la minute bereid met de meest pure ingrediënten, waardoor klanten gegarandeerd zijn van een uitzonderlijke eetervaring. De centrale ligging in de stad maakt het een ideale bestemming voor sushi-liefhebbers. Met een openhartige aanbeveling voor zowel het afhalen als ter plaatse genieten van de heerlijke, vers bereide sushi, heeft Nagomi Sushi Bar de harten van zijn klanten veroverd, zoals blijkt uit de uitstekende recensies. Het is de plek bij uitstek in Kortrijk voor wie op zoek is naar sushi van topkwaliteit in een gastvrije omgeving.

Rating: 4.3/ 5 — 416 Reviews
Address: Grote Markt 39, 8500 Kortrijk, Belgium

Bowls

Bowls

Bij Bowls Asian Cuisine wordt de rijke traditie van Aziatische straatvoedsel opnieuw uitgevonden door de broers Siu, die zich laten inspireren door de kookkunsten van hun vader. Met een focus op authentieke smaken uit Japan, Korea, China en Indonesië, gecombineerd met seizoensgebonden lokale ingrediënten, biedt Bowls een unieke draai aan klassieke gerechten. Of je nu kiest voor afhalen of gezellig dineert, de zorgvuldig samengestelde bowls beloven een culinaire reis door Azië, verrijkt door de expertise van Kwan Juk en Kwan Hi die continue innovatie en kwaliteit vooropstellen. Bowls onderscheidt zich door deze passie voor voedsel, gastvrijheid voor groepsevenementen, en de mogelijkheid om de ervaring te delen via cadeaubonnen, waardoor het een topbestemming is voor liefhebbers van Aziatische keuken.

Rating: 4.6/ 5 — 239 Reviews
Address: Dolfijnkaai 12, 8500 Kortrijk, Belgium

Hello Sushi

Hello Sushi

Hello Sushi, gevestigd in het hart van Kortrijk, onderscheidt zich als een culinaire oase waar liefhebbers van Japanse keuken terechtkunnen voor een authentieke smaakervaring. Met een uitgebreid menu dat varieert van zorgvuldig samengestelde sushi tot voedzame poke bowls, richt Hello Sushi zich op kwaliteit, versheid en klanttevredenheid. Dit etablissement wordt gedreven door een passie voor het aanbieden van verfijnde Japanse gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten, en staat bekend om zijn uitnodigende sfeer. Klanten kunnen zowel genieten van een afhaalservice als van de hartelijke gastvrijheid ter plaatse, waarmee Hello Sushi zich als een toonaangevende optie in de regio positioneert.

Rating: 4.3/ 5 — 81 Reviews
Address: Overbekeplein 8, 8500 Kortrijk, Belgium

Sushi Kortrijk

Sushi Kortrijk

Gelegen in het hart van Kortrijk, is Sushi Kortrijk een toonaangevende sushi bar die zich onderscheidt door zijn uitgebreide assortiment aan authentieke Japanse gerechten, waaronder maki, nigiri, sashimi, en speciale rolls, naast een selectie van wokgerechten, dim sum, en pokebowls. Met een sterke focus op kwaliteit en versheid, biedt dit etablissement zowel een afhaal- als bezorgservice, compleet met een aantrekkelijke korting voor afhaalbestellingen. De passie voor het leveren van een uitzonderlijke culinaire ervaring wordt versterkt door hun toegewijde service, waarbij klanttevredenheid voorop staat. Sushi Kortrijk onderscheidt zich door haar toewijding aan authenticiteit, kwaliteit en de veelzijdigheid van het menu dat de rijke tradities van de Japanse keuken weerspiegelt, waarmee ze een unieke eetbelevenis in Kortrijk creëren.

Rating: 4.1/ 5 — 75 Reviews
Address: Leiestraat 34, 8500 Kortrijk, Belgium

Royalfin Sushi & Kitchen

Royalfin Sushi & Kitchen

Royalfin Sushi & Kitchen, een gezellig familiebedrijf in Wevelgem, brengt een unieke smaakbeleving met haar Aziatisch geïnspireerde menu dat een westerse touch heeft. Gespecialiseerd in sushi en een breed scala aan Aziatische gerechten, waaronder traditionele sushirollen, sashimi, noedelgerechten, roerbakgerechten en soepen, belooft het restaurant voor elk wat wils met zijn uitgebreide vegetarische en veganistische opties. Royalfin Sushi & Kitchen onderscheidt zich in de competitieve culinaire wereld door een authentieke ervaring te bieden, waarbij de passie voor koken en de kunst van voedselbereiding centraal staan. Met een belofte van uitstekende service en kwaliteitsgerechten, is dit restaurant de ideale plek voor liefhebbers van Aziatische keuken met een twist.

Rating: 4.4/ 5 — 48 Reviews
Address: Bissegemplaats 9, 8501 Kortrijk, Belgium

Food Avenue

Food Avenue

Rating: 2.6/ 5 — 44 Reviews
Address: Steenpoort 2, 8500 Kortrijk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 werd er een nauwgezette analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Kortrijk te…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024