De beste Sushi in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Hasselt voor het jaar 2024, is er een zorgvuldige analyse uitgevoerd op basis van de beoordelingen op Google Maps. Uit deze uitgebreide beoordelingen is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is gecreëerd door de meest beoordeelde plaatsen te onderzoeken, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid de leidende factoren waren. Door deze methodologie is er een betrouwbaar overzicht ontstaan van de beste plekken voor sushi in Hasselt. Deze passieve ben

Wok Dynasty

Wok Dynasty

Bij Wok Dynasty staat de passie voor het leveren van authentieke Aziatische gerechten centraal, waarbij een moderne twist aan traditionele recepten wordt gegeven. Met een missie om de rijke smaken van Azië dichter bij de klanten te brengen, wordt er bijzondere nadruk gelegd op het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten. Het onderscheidt zich van de concurrentie door een unieke eetervaring te bieden, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, bereid met zowel vakmanschap als zorg. De kernwaarden van kwaliteit, authenticiteit en klanttevredenheid resoneren in elke maaltijd, waardoor Wok Dynasty een geliefde bestemming is voor culinaire ontdekkingsreizigers.

Rating: 4.0/ 5 — 1052 Reviews
Address: Kempische Steenweg 136a, 3500 Hasselt, Belgium

Japans restaurant | Esaki Sushi Hasselt

Japans restaurant | Esaki Sushi Hasselt

Gelegen in het kloppend hart van Hasselt, biedt Esaki Sushi een authentieke duik in de traditionele Japanse keuken met een breed scala aan handgerolde sushi, teriyaki, wokgerechten en salades, inclusief vegetarische opties. Esaki onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en gemak, met diensten zoals gratis thuislevering in de omgeving en een online bestel- en reservatiesysteem. Daarnaast verrijkt Esaki speciale evenementen met zijn cateringdiensten, waarbij een mobiele sushibar en ervaren chefs een onvergetelijke Aziatische smaakbeleving bieden. Dit alles, samen met de mogelijkheid om met zowel traditionele als digitale betaalmiddelen te betalen en de beschikbaarheid van cadeaubonnen, maakt Esaki een toonaangevend sushirestaurant dat de Japanse culinaire traditie naar Hasselt brengt.

Rating: 4.4/ 5 — 925 Reviews
Address: Maastrichterstraat 98, 3500 Hasselt, Belgium

Oishii – Sushi, Grill & More

Oishii - Sushi, Grill & More

Oishii – Sushi, Grill & More, geopend sinds 2003 in Aachen en 2010 in Hasselt, heeft zich gevestigd als Limburgs eerste keuze voor authentieke en innovatieve Japanse gerechten. Het restaurant, wiens naam ‘delicious’ in het Japans betekent, biedt een uitgebreid menu met zowel traditionele sushi als unieke creaties zoals de Best Friend’s Roll en Crunchy Tuna Roll, naast een warme selectie traditionele Japanse schotels. Oishii onderscheidt zich door het aanbieden van de grootste selectie Japanse whisky en sake in continentaal Europa, en verwelkomt gasten voor zowel dine-in als takeaway, inclusief catering met privé sushi chefs en sushi workshops. Met een hartelijke ontvangst en lof van beroemdheden, belooft Oishii een culinaire ervaring die smaken en gastvrijheid naadloos combineert.

Rating: 3.8/ 5 — 457 Reviews
Address: Zuivelmarkt 21, 3500 Hasselt, Belgium

AKI Sushi

AKI Sushi

AKI Sushi, opgericht door de familie Tamang in 2018, is een culinaire oase waar liefhebbers van Japanse keuken in Limburg hun hart kunnen ophalen. Met vestigingen in Hasselt en Borgloon, onderscheidt AKI Sushi zich door het serveren van verse, hoogwaardige sushi, bereid met een unieke twist. Van de luxe Deluxe Boot voor twee personen tot de huisgemaakte AKI Special Roll met aardbeien, biedt AKI Sushi een divers menu dat zowel traditionele als innovatieve creaties omvat. Het restaurant staat bekend om zijn gastvrije sfeer en de mogelijkheid om te genieten van afhaalmaaltijden met een speciale korting, waardoor het een favoriete bestemming is voor sushi-liefhebbers in de regio.

Rating:4.3/ 5 — 409 Reviews
Address: Botermarkt 17, 3500 Hasselt, Belgium

Lee’s Garden

Lee’s Garden

Lee’s Garden, genesteld in de gezellige straten van Kuringen aan de Kuringersteenweg 466, is een culinaire oase waar liefhebbers van de Aziatische keuken hun hart kunnen ophalen. Dit restaurant, bekend om zijn gastvrijheid en het gemak van online bestellen, biedt een breed scala aan smaakvolle gerechten, variërend van hartverwarmende soepen en voorgerechten tot rijkelijk gevulde rijsttafels voor meerdere personen. Met een focus op kwaliteit en gemak, onderscheidt Lee’s Garden zich door de mogelijkheid om eenvoudig online te bestellen en te betalen, waarna gasten hun bestellingen op een gewenst tijdstip kunnen afhalen. De combinatie van authentieke smaken, een gebruiksvriendelijke website en de optie voor veilige online betalingen maken Lee’s Garden tot de perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van de beste Aziatische gerechten in Kuringen.

Rating: 4.2/ 5 — 158 Reviews
Address: Kuringersteenweg 466, 3511 Hasselt, Belgium

Top Sushi

Top Sushi

Bij Top Sushi Wok & Grill, gelegen in het hart van Kuringen, wordt de kunst van de Japanse en Aziatische keuken gevierd met een uitgebreid assortiment aan voortreffelijke gerechten. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van een smakelijke culinaire ervaring, of het nu gaat om een gezellig diner ter plaatse of een gemakkelijke afhaal- of leveringsoptie met een aantrekkelijke korting van 10% bij afhalen. Met een passie voor kwaliteit en versheid, biedt het menu een rijke selectie van sushi, sashimi, wokgerechten, curry’s, en meer, alle zorgvuldig bereid om de smaakpapillen te verwennen. Bovendien stimuleert Top Sushi bedrijven om hun lunch vooraf te bestellen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel individuele fijnproevers als groepen die op zoek zijn naar een voortreffelijke eetervaring.

Rating: 4.7/ 5 — 103 Reviews
Address: Oude-Heidestraat 55, 3511 Hasselt, Belgium

Roll & Bowl

Roll & Bowl

Roll & Bowl, gevestigd in Antwerpen, Deurne, en Hasselt, brengt een frisse twist aan de traditionele Hawaiiaanse keuken met zijn aanbod van smaakvolle Poké bowls, Poké Burrito’s, Smoothiebowls, en een verscheidenheid aan dranken en desserts. De mogelijkheid om je eigen maaltijd samen te stellen, gecombineerd met snelle levering en hartelijke klantbeoordelingen, onderscheidt Roll & Bowl van zijn concurrenten. Dit restaurant belichaamt een passie voor gezonde, snel geserveerde maaltijden die niet alleen de smaakpapillen prikkelen maar ook een voedzame ervaring bieden.

Rating: 4.1/ 5 — 88 Reviews
Address: Fruitmarkt 7, 3500 Hasselt, Belgium

Sushi craft

Sushi craft

Rating: 4.8/ 5 — 81 Reviews
Address: Ridder Portmansstraat 14, 3500 Hasselt, Belgium

Koji Sushi

Koji Sushi

Koji Sushi in Hasselt staat bekend om zijn verleidelijke fusie van Japanse en Thaise culinaire kunsten, waarbij het zowel in-house dineren als take away en delivery services biedt. Dit restaurant, dat een warm welkom biedt aan zowel families als vriendengroepen, onderscheidt zich door zijn uitgebreid assortiment aan traditionele gerechten, van sushi en sashimi tot wok en teriyaki, verrijkt met de optie om thuis van deze authentieke keuken te genieten. Koji Sushi verbindt de hartelijkheid van thuis met de verfijning van Aziatische gastronomie, waardoor het een unieke culinaire bestemming is in Hasselt.

Rating: 3.9/ 5 — 59 Reviews
Address: Diestersteenweg 129, 3510 Hasselt, Belgium

Sushi San – House of sushi Hasselt

Sushi San - House of sushi Hasselt

Sushi San, gelegen in Hasselt, onderscheidt zich als een verfijnd Japanse culinaire oase, waar traditionele smaken van Japan levend worden gehouden. Dit restaurant, bekend om zijn uitgebreide assortiment aan sushi, sashimi, ramen, en tempura, biedt een unieke ervaring van onbeperkt genieten tegen een vaste prijs. Klanten worden uitgenodigd om niet alleen ter plaatse te genieten van de verfijnde Japanse keuken, maar hebben ook de mogelijkheid om gemakkelijk online te bestellen voor afhaal. Met een focus op het delen van de rijke Japanse culinaire kunst, verbindt Sushi San tradition en moderniteit op een locatie waar elke maaltijd een ontdekkingstocht is naar nieuwe smaken.

Rating: 4.6/ 5 — 29 Reviews
Address: Genkersteenweg 352, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024