• Home
  • Brugge
  • De beste Sushi in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste Sushi in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Brugge – TOP 10 [2024]

In de charmante stad Brugge is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste sushi-restaurants voor het jaar 2024. Deze top 10 ranglijst is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij de ervaringen van duizenden bezoekers in acht zijn genomen. Door deze methodiek is een objectieve lijst samengesteld die liefhebbers van Japanse cuisine zal bekoren. Bezoekers van deze etablissementen hebben hun ongezouten meningen en waarderingen gedeeld, wat de basis vormde voor deze prestigieuze rangschikking. Elk

Oriental wok Brugge

Oriental wok Brugge

Gelegen in het hart van Brugge, biedt Oriental Wok een vernieuwde culinaire ervaring in een Oosters kader. Met een uitgebreide buffetformule, inclusief lunch- en wokbuffet, heeft het restaurant voor ieder wat wils, van knapperige miniloempia’s tot heerlijke dim sum. Gasten worden aangetrokken door de veelzijdige all-you-can-eat opties, de vriendelijke sfeer en de betaalbare prijzen. Vooral bekend om zijn nette en moderne inrichting, wordt Oriental Wok geprezen voor zijn hygiëne en gastvrijheid, waardoor het een topkeuze is voor zowel kleine als grote groepen die op zoek zijn naar een smaakvolle en gezellige eetervaring.

Rating: 4.0/ 5 — 1002 Reviews
Address: Dudzeelse Steenweg 27, 8000 Brugge, Belgium

Brugse Wok

Brugse Wok

Geopend in 2016 en genesteld in het hart van Brugge, presenteert Brugse wok een culinaire ervaring die zich richt op de kracht van verse ingrediënten, eenvoudige maar authentieke bereidingen en een warme, uitnodigende sfeer. Met een menu dat barst van de originele gerechten, vervaardigd door een team van getalenteerde chefs, onderscheidt dit etablissement zich door zijn verrassende ingredientcombinaties die zowel lokale bewoners als culinaire reizigers aanspreken. Bij Brugse wok is het meer dan alleen eten; het is een plek waar passie voor gastronomie en gezellig samenzijn samenkomt.

Rating: 4.0/ 5 — 693 Reviews
Address: Sint-Pieterskaai 20, 8000 Brugge, Belgium

Kanikama Sushi

Kanikama Sushi

Bij Kanikama Sushi, gevestigd in het hart van Brugge, draait alles om de kunst van verse, authentieke Japanse gerechten, variërend van verfijnde sushi en sashimi tot smaakvolle Thaise curry’s en teppanyaki. Met een commitment aan kwaliteit bereidt dit restaurant elk gerecht à la minute, gebruikmakend van enkel de puurste ingrediënten, om zo de versheid en smaak te garanderen. Of klanten nu kiezen voor de gezelligheid van dineren in het restaurant, de gemakkelijke take away service of de stipte levering binnen specifieke postcodes, Kanikama Sushi staat bekend om zijn uitmuntende klantenservice en gerechten die consistent hoge lof ontvangen van tevreden gasten. Hier, waar kwaliteit en versheid voorop staan, vinden sushi-liefhebbers een culinaire ervaring die elke verwachting overtreft.

Rating: 4.2/ 5 — 559 Reviews
Address: Vlamingstraat 6, 8000 Brugge, Belgium

Chef Sam

Chef Sam

Gelegen in het hart van Brugge, verwelkomt Aziatisch restaurant Chef Sam gasten in een wereld van culinaire verwennerij, waar een all-you-can-eat concept samengaat met de finesse van Aziatische gastronomie. Versheid en kwaliteit staan centraal bij het aanbieden van een divers menu, dat reikt van verfijnde sushi tot rijke wokgerechten en een scala aan zeevruchten, afgesloten met een verleidelijk dessertassortiment. Met ruimte voor 200 gasten biedt Chef Sam niet alleen een onvergetelijke eetervaring voor dagelijkse diners, maar ook een perfecte locatie voor feesten en partijen, ondersteund door een handige afhaalservice. Hier staat de klant volledig in controle van zijn culinaire reis, versterkt door een gastvrije sfeer en een toegewijd team dat streeft naar uitmuntendheid.

Rating:4.0/ 5 — 426 Reviews
Address: Monnikenwerve 2, 8000 Brugge, Belgium

Tanoshi Sushi

Tanoshi Sushi

Gelegen in het schilderachtige hart van Brugge, biedt Tanoshi Sushi een authentieke duik in de Japanse culinaire cultuur met zijn uitgebreid menu van traditionele en innovatieve gerechten. Van verleidelijke voorgerechten tot rijkgevulde sushi combo’s, elke maaltijd is een viering van de rijke smaken en de zuiverheid van de Japanse keuken. Of u nu kiest voor een gezellig diner naast het centrale plein of voor het gemak van thuisbezorging, Tanoshi Sushi onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en een onvergetelijke eetervaring. Met opties variërend van heerlijke tempura tot verfijnde sashimi, is dit restaurant een ware schat voor liefhebbers van de Japanse keuken in Brugge.

Rating: 4.4/ 5 — 409 Reviews
Address: Philipstockstraat 27, 8000 Brugge, Belgium

Tanuki

Tanuki

Met drie decennia aan ervaring en een prominente locatie in het hart van Brugge, onderscheidt Tanuki zich als een vooraanstaand Japans restaurant. Onder leiding van chefs Ivan Verhelle en Akihisa Kawakami, biedt Tanuki een authentieke culinaire reis met een focus op huisgemaakte sashimi, sushi, tempura, en teppanyakigerechten. Het restaurant belooft een pure en gezonde eetervaring met een uitgebreid à la carte menu, speciale menu’s voor groepen en een handige afhaalservice. Tanuki staat bekend om zijn traditionele Japanse gastvrijheid en een sfeervolle setting, waardoor het een unieke bestemming is voor zowel individuele fijnproevers als groepen die de Japanse keuken willen verkennen.

Rating: 4.6/ 5 — 398 Reviews
Address: Oude Gentweg 3, 8000 Brugge, Belgium

Sushi Katelijne

Sushi Katelijne

Rating: 4.0/ 5 — 293 Reviews
Address: Katelijnestraat 52, 8000 Brugge, Belgium

Marpha sushi & Nepali kitchen

Marpha sushi & Nepali kitchen

Marpha Sushi & Nepali Kitchen, gevestigd in het hart van Brugge, biedt een unieke culinaire ervaring met een zorgvuldig samengesteld menu van heerlijke sushi en authentieke Nepalese gerechten. Deze keuken staat bekend om haar passie voor eten, uitstekende service en een sterke gemeenschapszin. Klanten worden aangemoedigd om online te bestellen met een aantrekkelijke korting bij afhalen, en het restaurant benadrukt de gezellige sfeer door middel van sfeerbeelden en actieve betrokkenheid op sociale media. Onderscheidend door zijn unieke combinatie van Japanse en Nepalese keukens, belooft Marpha Sushi & Nepali Kitchen een onvergetelijke eetervaring in een gastvrije omgeving.

Rating: 4.7/ 5 — 285 Reviews
Address: Philipstockstraat 21, 8000 Brugge, Belgium

Sumo

Sumo

In het hart van Sint-Kruis (Brugge) wordt Sumo Brugge erkend als een vooraanstaand Japans restaurant, dat zich onderscheidt door zijn authentieke culinaire ervaring. Met een passie voor de rijke tradities van de Japanse keuken, biedt het restaurant een divers menu dat de fijnproevers onder ons uitnodigt om te genieten van zowel klassieke als vernieuwende gerechten. De exclusieve openingstijden benadrukken een focus op kwaliteit en gastvrijheid, waarmee Sumo Brugge een unieke eetbelevenis in de regio garandeert. Door klanten te verwelkomen met open armen en een toegewijde service, heeft het zich onderscheiden als een must-visit bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Rating: 4.5/ 5 — 181 Reviews
Address: Moerkerkse Steenweg 141, 8310 Brugge, Belgium

Irata sushi

Irata sushi

Irata Sushi, gelegen in het historische hart van Brugge, serveert een authentieke Japanse culinaire ervaring, waarbij zowel dine-in als take-away opties aangeboden worden. Met de mogelijkheid tot reserveringen en online bestellingen, onderscheidt Irata Sushi zich door zijn toewijding aan het bieden van een toegankelijke en flexibele eetervaring. Hun uitgebreid menu, gecomplementeerd door een gastvrije ambiance, maakt elke maaltijd een ontdekkingsreis door de rijke smaken van Japan, van lunch tot diner, donderdag tot en met dinsdag.

Rating: 4.8/ 5 — 163 Reviews
Address: Sint-Amandsstraat 29, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Brugge te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024