• Home
  • Genk
  • De beste restaurants in Genk – TOP 10 [2024]
De beste restaurants in Genk - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Genk – TOP 10 [2024]

In het licht van de culinaire diversiteit die Genk te bieden heeft, is een top 10 ranglijst van de beste restaurants samengesteld voor het jaar 2024. Deze selectie is zorgvuldig gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij de stem van het publiek als leidraad heeft gediend. Door klanten gegeven beoordelingen en ervaringen zijn geanalyseerd en vergeleken om deze exclusieve lijst te vormen. Het resultaat is een verzameling van etablissementen die niet alleen culinaire excellentie beloven, maar ook een unieke

Wok Plaza

Wok Plaza

Wok Plaza Genk, gevestigd op de Evence Coppéelaan in Genk, is een culinaire bestemming die bekend staat om zijn uitnodigende sfeer en uitgebreide wokgerechten. Met flexibele openingstijden gedurende de week en het weekend, biedt deze eetgelegenheid een ideale setting voor zowel intieme diners als grotere groepsreserveringen. Opvallend is het speciaal samengestelde Valentijnsmenu, wat getuigt van hun toewijding aan het creëren van unieke eetervaringen voor speciale gelegenheden. Klanten worden aangemoedigd om hun tafel te reserveren en te genieten van de hartelijke gastvrijheid en verfijnde smaken die Wok Plaza Genk onderscheiden van zijn concurrenten.

Rating: 4.4/ 5 — 1467 Reviews
Address: Evence Coppéelaan 89, 3600 Genk, Belgium

Lunch Garden

Lunch Garden

Lunch Garden, gevestigd in Genk, onderscheidt zich door een uitnodigende mix van gemak en gezelligheid, met 62 restaurants verspreid over heel België. Het merk belooft een toegankelijke en vriendelijke eetervaring, waarbij klanten zowel kunnen genieten van maaltijden in het restaurant als van de optie voor afhaal of thuisbezorging via partners zoals Deliveroo. Met een focus op klantvoordeel biedt Lunch Garden aantrekkelijke kortingen en een loyaliteitsapp die beloningen biedt voor frequente bezoekers. Speciale aandacht gaat uit naar het creëren van een kindvriendelijke omgeving en het aanbieden van faciliteiten zoals WiFi, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en anderen die op zoek zijn naar een ongecompliceerde en bevredigende maaltijd.

Rating: 4.0/ 5 — 1365 Reviews
Address: Rootenstraat 1, 3600 Genk, Belgium

Wereldkeuken Genk

Wereldkeuken Genk

Bij Wereldkeuken Genk wordt een culinaire reis aangeboden waarbij gasten kunnen genieten van een uitgebreid ‘all you can eat’-buffet. Dit unieke eetconcept omvat een diversiteit aan wereldgerechten – van verse sushi en teppanyaki tot exquise zeevruchten en halalvleesopties, compleet met een uitnodigend dessertbuffet. Gasten worden uitgenodigd om binnen een tijdsbestek van 2,5 uur onbeperkt te genieten van zowel de maaltijden als een selectie aan dranken, waaronder frisdranken en huiswijnen. Met een open uitnodiging voor speciale gelegenheden en de mogelijkheid voor takeaway bestellingen, onderscheidt Wereldkeuken Genk zich door zijn gastvrijheid en de belofte van een werelds smaakavontuur in het hart van Genk.

Rating: 4.1/ 5 — 1334 Reviews
Address: Zaveldriesstraat 17, 3600 Genk, Belgium

Giuliano

Giuliano

Bij Giuliano wordt elke maaltijd een onvergetelijke ervaring, met een reeks aan unieke zalen die beschikbaar zijn voor zowel intieme diners als grotere gelegenheden. Dit restaurant staat bekend om zijn hartelijke gastvrijheid en het serveren van overheerlijke menu’s die zowel geliefden als families aantrekken. Met locaties in Hasselt, Genk, Maasmechelen, en Gent, verzekert Giuliano altijd een plekje voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gezelligheid. Het onderscheidt zich door zijn toewijding aan het creëren van speciale momenten, ondersteund door een gebruiksvriendelijke online reserverings- en bestelsysteem, evenals een loyaliteitsprogramma via hun nieuwsbrief. Ontdek Giuliano voor een smaakvolle beleving die je keer op keer wilt herhalen.

Rating:4.2/ 5 — 1124 Reviews
Address: Neerzijstraat 41, 3600 Genk, Belgium

La Botte

La Botte

Restaurant La Botte, gevestigd in het hart van Genk, biedt een authentieke duik in de rijke Siciliaanse cultuur en keuken, aangedreven door de passie en het talent van chef Peppe Giacomazza. Met een nadruk op de unieke waarden en de ongeëvenaarde smaken van Italië, presenteert La Botte een menu dat zowel traditioneel als innovatief is, waarbij elk gerecht een verhaal vertelt van erfgoed en vakmanschap. Het restaurant onderscheidt zich door zijn sfeervolle ambiance, gericht op het samenbrengen van mensen rondom de tafel, en een exclusieve wijnselectie, persoonlijk samengesteld door wijnexpert Gaspare, die gasten meeneemt op een ontdekkingsreis door de wijnregio’s van Italië. La Botte belooft een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij de essentie van de Italiaanse gastvrijheid en genot centraal staan.

Rating: 4.7/ 5 — 950 Reviews
Address: Europalaan 99, 3600 Genk, Belgium

Grand Cafe Relaxy

Grand Cafe Relaxy

Sinds de opening in mei 2013 biedt Grand Café Relaxy in het hart van Genk een unieke ontsnapping aan de alledaagse drukte, met een focus op gezelligheid en een warme, familiale sfeer. Als een echt familiebedrijf zet Relaxy zich in om elke gast persoonlijk en met open armen te ontvangen, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een elegante, speelse en vrolijke ambiance. Bezoekers kunnen genieten van een scala aan heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, allemaal geserveerd in een sfeervolle setting die zich onderscheidt door zijn huiselijke gezelligheid en stijlvolle inrichting.

Rating: 4.2/ 5 — 899 Reviews
Address: Fruitmarkt 1, 3600 Genk, Belgium

De Molen Grill

De Molen Grill

Gelegen in het hart van de oude Dorpermolen, naast het pittoreske Molenvijverpark, biedt De Molen Grill in Genk een unieke culinaire ervaring, gericht op liefhebbers van hoogwaardig gegrild vlees. Met een interieur dat nostalgie ademt, creëert dit restaurant een warme en uitnodigende sfeer waar gasten kunnen genieten van de meest sappige filet pur, de meest verleidelijke chateaubriand, en andere vleesdelicatessen, perfect gegrild op Haspengouws fruithout. De Molen Grill onderscheidt zich door zijn nadruk op kwaliteit en vakmanschap, met een menu dat ook huisgemaakte garnituren en de optie voor visgerechten biedt, waardoor elke bezoeker precies weet welk(e) vlees (of vis) ze in de kuip hebben. Met zijn ruime, groene terras is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een voortreffelijke maaltijd in goed gezelschap.

Rating: 4.4/ 5 — 842 Reviews
Address: Molenstraat 81, 3600 Genk, Belgium

La Dolce Vita

La Dolce Vita

Gelegen in het hart van Genk, biedt Ristorante La Dolce Vita een unieke culinaire ervaring die de rijke smaken en tradities van de Italiaanse keuken viert. Als een gloednieuwe Italiaanse oase, staat dit restaurant bekend om zijn kunstzinnig bereide gerechten, gemaakt met de meest verse ingrediënten, die je meenemen op een reis naar de zonovergoten kusten van de Middellandse Zee. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een romantische avond uit wenst, of simpelweg op zoek bent naar een onvergetelijke maaltijd, La Dolce Vita nodigt je uit voor een gastronomisch avontuur in een gezellige en rustgevende omgeving. Open van woensdag tot zondag, belooft het restaurant een warm welkom en een blijvende waardering voor de culinaire schatten van Italië.

Rating: 4.4/ 5 — 669 Reviews
Address: Winterslagstraat 45, 3600 Genk, Belgium

Shakerato

Shakerato

Rating: 3.8/ 5 — 541 Reviews
Address: Marktstraat 32, 3600 Genk, Belgium

Ristorante – Pizzeria Dante

Ristorante - Pizzeria Dante

Rating: 4.3/ 5 — 528 Reviews
Address: Centrumlaan 32, 3600 Genk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Genk – TOP 10 [2024]

In de meest recente analyse, uitgevoerd in 2024, is een ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in Genk,…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024