• Home
  • Kortrijk
  • De beste pizzeria’s in Kortrijk – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Kortrijk - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de dynamische wereld van culinaire belevingen, is een recente ranglijst samengesteld die de top 10 beste pizzeria’s in Kortrijk voor het jaar 2024 belicht. Deze selectie is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij de voorkeuren en meningen van de gebruikers als leidraad hebben gediend. Door een grondige analyse van klantbeoordelingen en -ervaringen zijn deze eetgelegenheden naar voren gekomen als de crème de la crème van pizzarestaurants in de regio. Het is interessant om te zien hoe deze rang

Mister Spaghetti

Mister Spaghetti

Mister Spaghetti, opgericht in 2014, onderscheidt zich als een uniek restaurantconcept gericht op liefhebbers van spaghetti – of zoals zij ze noemen, ‘spaghettoholics’. Met een frisse en eigenzinnige benadering biedt het een scala aan niet-alledaagse spaghetti-ervaringen, van hun uitgebreide menu met meer dan 20 verschillende sauzen – inclusief opties voor elke dieetvoorkeur – tot de spannende XL-Challenge voor de echte durfals. Hun sfeer is net zo uniek als hun menu, met een nadruk op gezelligheid, muziek en het creëren van de perfecte vibe, zowel in hun restaurants als thuis via hun speciaal geselecteerde Spotify-afspeellijsten. Mister Spaghetti is meer dan een restaurant; het is een bestemming waar elke bezoeker zich een ‘Spaghetti Hero’ kan voelen.

Rating: 4.0/ 5 — 586 Reviews
Address: Handboogstraat 10, 8500 Kortrijk, Belgium

Pizzeria-Ristorante l’Osteria

Pizzeria-Ristorante l'Osteria

Sinds 1995 verwelkomt Ristorante & Pizzeria L’Osteria in Kortrijk zijn gasten met open armen om te genieten van de authentieke Italiaanse keuken. Met een passie voor de rijke smaken van Italië, bieden zij een uitgebreid menu dat varieert van verse pasta’s en pizza’s tot zorgvuldig bereide vlees- en visgerechten, allemaal geserveerd in een warme en uitnodigende sfeer op de Grote Markt. L’Osteria onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, het gebruik van verse ingrediënten en het bieden van een hartelijke service, waarmee het een geliefde bestemming is geworden voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Met speciale aandacht voor families, inclusief een kindermenu, is L’Osteria de perfecte plek voor liefhebbers van de Italiaanse keuken om samen te komen en te genieten van een authentieke culinaire ervaring.

Rating: 4.1/ 5 — 465 Reviews
Address: Grote Markt 27, 8500 Kortrijk, Belgium

La Dolce Vita

La Dolce Vita

La Dolce Vita, gevestigd in het hart van Kortrijk, biedt een unieke eetervaring in een betoverend herenhuis, verlicht door romantisch kaarslicht en gehuld in sfeervolle kleuren. Als gastvrij duo, Elke & Christophe, creëren zij een trendy en gezellige ambiance die perfect is voor avondeten, van maandag tot zaterdag vanaf 19 uur. Hun passie voor gastvrijheid en de sfeervolle inrichting onderscheiden La Dolce Vita van andere eetgelegenheden, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die op zoek is naar een speciale avond uit in Kortrijk.

Rating: 4.3/ 5 — 425 Reviews
Address: Stationsstraat 10, 8500 Kortrijk, Belgium

Pizza Home Kuurne

Pizza Home Kuurne

Sinds de oprichting in 1992 heeft Pizza Home zich gevestigd als de toonaangevende pizzeria in Kuurne, bekend om zijn authentieke, versgebakken pizza’s en een breed scala aan deegwaren, voorgerechten en salades. Verhuisd naar een grotere locatie om haar klanten nog beter te bedienen, biedt het restaurant niet alleen een ruime zaal met open keuken en zomerterras, maar ook een eigen parkeergelegenheid. Met meer dan twee decennia ervaring belooft Pizza Home haar gasten een onvergetelijke culinaire ervaring met kwaliteit en vriendelijkheid als kernwaarden, of men nu ter plaatse geniet of kiest voor meenemen. De lof van trouwe klanten over de jaren heen onderstreept het onderscheidende vermogen van Pizza Home in het bieden van overheerlijke gerechten in een gastvrije omgeving.

Rating:4.5/ 5 — 353 Reviews
Address: Brugsesteenweg 162, 8520 Kuurne, Belgium

Pitta Bodrum

Pitta Bodrum

Rating: 4.7/ 5 — 306 Reviews
Address: Noordstraat 40, 8500 Kortrijk, Belgium

Pizzi Cotto

Pizzi Cotto

Pizzi Cotto, gevestigd in Kortrijk, staat bekend om zijn uitmuntende keuken, waarbij een breed scala aan Italiaanse gerechten centraal staat, van authentieke pizza’s en pasta’s tot verfijnde risotto’s, en een uitgebreide selectie aan vlees- en visgerechten, vergezeld door een verleidelijk assortiment aan desserts en dranken. Met een focus op het bieden van een ongeëvenaarde culinaire ervaring, is Pizzi Cotto toegewijd aan kwaliteit en gastvrijheid, waarbij de openingstijden van maandag tot zondag, met pauzes op woensdag en donderdag, getuigen van hun inzet om klanten te verwelkomen voor zowel lunch als diner. Uniek in zijn benadering, onderscheidt Pizzi Cotto zich door zijn passie voor culinaire perfectie en een warme, uitnodigende sfeer, waardoor het een geliefde bestemming is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van Kortrijk.

Rating: 4.5/ 5 — 292 Reviews
Address: Sint-Janslaan 1, 8500 Kortrijk, Belgium

Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery

Bij Pizza Hut Delivery Kortrijk staat men garant voor de ultieme pizza-ervaring, waarbij gemakkelijk online bestellingen worden geplaatst voor zowel levering aan huis als afhalen. Geopend elke dag van de week, biedt deze vestiging klanten de mogelijkheid om te genieten van ovenverse pizza’s en aantrekkelijke promoties zoals Dolle Dinsdag, Woensdag Webdag en Dolle Zaterdag. De focus ligt op het leveren van kwaliteitsservice en heerlijke pizza’s, waarmee Pizza Hut Delivery Kortrijk zich onderscheidt als de go-to bestemming voor pizzaliefhebbers in de regio.

Rating: 3.8/ 5 — 269 Reviews
Address: Hendrik Consciencestraat 31, 8500 Kortrijk, Belgium

Pitta Pyramide

Pitta Pyramide

Rating: 4.5/ 5 — 260 Reviews
Address: -L.-Vrouwestraat, O.-L.-Vrouwestraat 28, 8500 Kortrijk, Belgium

Pitta House

Pitta House

Rating: 4.1/ 5 — 248 Reviews
Address: Burgemeester Reynaertstraat 10, 8500 Kortrijk, Belgium

Pizzeria Vikings

Pizzeria Vikings

Vikings, voorheen bekend als Pizza Italia Kortrijk sinds 1992, staat bekend om zijn expertise in het creëren van de heerlijkste pizza’s en pasta’s in Kortrijk met een traditioneel dunne bodem rijkelijk belegd. Dit etablissement onderscheidt zich door zijn focus op zowel kwalitatieve afhaalmaaltijden als betrouwbare bezorgopties via partners voor kleinere bestellingen en een directe, persoonlijke service voor grote bestellingen vanaf 150€. Bij Vikings wordt elke liefhebber van Italiaanse keuken uitgenodigd om te genieten van authentieke smaken, of het nu gaat om een gezellige maaltijd thuis of een grootschalig evenement.

Rating: 4.4/ 5 — 241 Reviews
Address: Oudenaardsesteenweg 234, 8500 Kortrijk, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Kortrijk – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 werd er een nauwgezette analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Kortrijk te…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024