• Home
  • Hasselt
  • De beste cafés in Hasselt – TOP 10 [2024]
De beste cafés in Hasselt - TOP 10 [2024]

De beste cafés in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de bruisende stad Hasselt zijn de beste cafés van 2024 op basis van de meest beoordeelde locaties op Google Maps samengesteld. Deze top 10 ranglijst is zorgvuldig opgesteld door de waarderingen en recensies van gebruikers te analyseren. Hierdoor is een representatieve lijst ontstaan van plaatsen die niet alleen door hun kwaliteit maar ook door hun populariteit opvallen. Het overzicht biedt een diverse verzameling van gelegenheden die elk hun unieke sfeer en aanbod presenteren. Bezoekers en inwoners van Hasselt kunnen zich

Hooghuis

Hooghuis

Brasserie Het Hooghuis in Hasselt, gekenmerkt door zijn rijke geschiedenis die teruggaat tot vóór de 20ste eeuw, biedt een unieke combinatie van traditionele gastvrijheid en een rock-‘n-roll sfeer, geïnspireerd door de Rolling Stones. Gasten worden verwelkomd in een authentieke setting waar uitmuntende service, sfeer, en smaak centraal staan, versterkt door een menu vol verse bereidingen. Het Hooghuis onderscheidt zich door zijn sociale filosofie en de nadruk op sociaal welbevinden, wat samen met speciale groepsvoorstellen, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Dit alles maakt het een must-visit bestemming voor zowel lokale als bezoekende culinaire liefhebbers.

Rating: 4.2/ 5 — 1382 Reviews
Address: Lombaardstraat 6, 3500 Hasselt, Belgium

Westpunt

Westpunt

Rating: 4.2/ 5 — 858 Reviews
Address: Hoogbrugkaai 91, 3500 Hasselt, Belgium

Café Latino

Café Latino

Café Latino, gevestigd in het hart van Hasselt, biedt een ontsnapping naar de zwoele nachten van Mexico met zijn levendige cocktailbar en restaurant. Gasten worden verwelkomd in een relaxte sfeer, waar de klanken van bolero’s en salsa de achtergrond vormen voor een onvergetelijke eetervaring. De keuken, geïnspireerd door de rijke smaken van Mexico, serveert authentieke gerechten variërend van de klassieke guacamole tot sappige fajitas en perfecte enchiladas, allemaal bereid met een huiselijke touch. Ann en Viviana, de eigenaren, delen hun passie voor Mexicaanse gastronomie en gastvrijheid door elk gerecht en cocktail met liefde te bereiden, waardoor Café Latino zich onderscheidt als een culinaire bestemming die zowel het hart als de smaakpapillen verwarmt.

Rating: 4.3/ 5 — 801 Reviews
Address: Zuivelmarkt 12, 3500 Hasselt, Belgium

De Markt

De Markt

Grand Café Drugstore, genesteld in het hart van Hasselt, is al bijna een halve eeuw een bruisende ontmoetingsplaats waar speciale momenten worden gekoesterd en gedeeld. Of het nu gaat om een zonnig ontbijt, een gezellige brunch, een onvergetelijke avondmaaltijd of een ontspannen apéritif met vrienden na het werk, Drugstore biedt voor elk moment van de dag een verfijnde kaart. Bijzonder is het Mosselhuis, waar gasten tijdens de zomermaanden kunnen genieten van een selectie verfijnde mossel- en visgerechten. Met zijn warme, gastvrije sfeer, diverse menu en de mogelijkheid om bijzondere momenten te delen, onderscheidt Grand Café Drugstore zich als een culinaire bestemming die traditie en vernieuwing harmonieus combineert.

Rating:3.9/ 5 — 796 Reviews
Address: Grote Markt 10, 3500 Hasselt, Belgium

Café Café

Café Café

Al meer dan een kwart eeuw vormt Café Café het kloppend hart van het Hasseltse nachtleven, bekend om zijn unieke mix van een undergroundsfeer en alternatieve muziek met een hoge dosis gezelligheid en feestelijkheid in de latere uren. Het etablissement spreekt een breed publiek aan, van ontspannen twintigers tot zestigjarige bankdirecteuren, en staat bekend om zijn regelmatige live acts met zowel top Belgische als internationale bands. Met een zorgvuldig gekozen team van deejays die op donderdag, vrijdag en zaterdag een eclectische mix van trendy muziek en popklassiekers draaien, evenals top-DJ’s en live optredens in de club, biedt Café Café een onvergetelijke ervaring die het onderscheidt van andere uitgaansgelegenheden.

Rating: 4.3/ 5 — 732 Reviews
Address: Meldertstraat 40, 3500 Hasselt, Belgium

Brasserie De Vogelsanck

Brasserie De Vogelsanck

Rating: 4.2/ 5 — 722 Reviews
Address: Demerstraat 99, 3500 Hasselt, Belgium

Drugstore

Drugstore

Grand Café Drugstore staat al bijna een halve eeuw in het hart van Hasselt als een plek waar kostbare momenten worden gedeeld en gekoesterd. Dit unieke café biedt een gevarieerd menu dat aansluit bij elk moment van de dag, van zonsopgang tot zonsondergang. Of het nu gaat om een verrassend gezond ontbijt, een zuiders tapasbord tijdens apérotime, of een culinaire ervaring in het pop-up Mosselhuis, Drugstore verwelkomt je voor een onvergetelijke ervaring. Met de nadruk op het delen van momenten en gerechten, onderscheidt Drugstore zich door een warme, uitnodigende sfeer waar elk bezoek een kans is om te genieten van het leven en de mensen om je heen.

Rating: 4.0/ 5 — 638 Reviews
Address: Grote Markt 10, 3500 Hasselt, Belgium

KingKongCoffee

KingKongCoffee

Rating: 4.7/ 5 — 614 Reviews
Address: Maastrichterstraat 58, 3500 Hasselt, Belgium

Coffee Cafe

Coffee Cafe

Gelegen in het hart van Hasselt, biedt Coffee Cafe een ongeëvenaarde ervaring voor liefhebbers van zoetigheden en koffie. Onze gasten worden verwelkomd met een overweldigend assortiment aan lekkernijen, variërend van traditionele recepten met een moderne twist tot seizoensgebonden specialiteiten die elke smaakpapil prikkelen. Bij Coffee Cafe draait alles om het creëren van memorabele momenten, of je nu geniet van ons huisgemaakt gebak in de gezellige sfeer van ons café of de smaak van Coffee Cafe naar je eigen thuis brengt via onze gebruiksvriendelijke webshop. Onze passie voor innovatie en nostalgie maakt ons uniek in Hasselt, waarbij elk bezoek een nieuw avontuur van zoete verrassingen belooft.

Rating: 4.5/ 5 — 607 Reviews
Address: Badderijstraat 6, 3500 Hasselt, Belgium

Sweet Coffee

Sweet Coffee

Sweet Coffee, opgericht door de zussen Julie en Nathalie uit Hasselt, is een hartverwarmende keten van koffiebars die al meer dan een decennium liefhebbers van zoete verwennerijen bedient. Met een passie voor het creëren van een unieke koffie-ervaring, biedt Sweet Coffee een waaier aan heerlijke opties, van klassieke ontbijtgerechten tot innovatieve signature dishes zoals açai bowls en Nutella pancakes, tot een verleidelijk assortiment van gebak zoals red velvet cake en speculoos cheesecake. Hun seizoensgebonden ‘Winter specials’ menu, geïnspireerd op de nieuwste trends, toont hun voortdurende streven naar vernieuwing. Met zeven gezellige locaties in België en Nederland belichaamt Sweet Coffee de zoete levensstijl, waardoor het een favoriete bestemming is voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitskoffie en een warme, uitnodigende sfeer.

Rating: 4.4/ 5 — 562 Reviews
Address: Botermarkt 15, 3500 Hasselt, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Hasselt – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Hasselt zorgvuldig beoordeeld en samengesteld. Deze top…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024